Bästa VPN för Amazon Fire TV Cube

Vilken VPN-tjänsteleverantör som är bäst för Amazon Fire TV Cube? Jag har nyligen köpt Amazons nya streamingenhet: Fire TV Cube. Enheten levereras full av nya funktioner. I grund och botten är det en kombination av en Echo, streaming-enhet och universalfjärrkontroll. Fire TV Cube stöder 4K, HDR10 och Dolby Atmos-ljud. Alla streamingappar du kan installera på en Amazon Fire Stick är också tillgängliga. Detta inkluderar Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi och många andra. Liksom med Fire Stick har jag fått reda på att installation av VPN på en Fire TV Cube är ett måste om du vill få ut det mesta. Vill du ta reda på vilken VPN som är bäst för Fire TV Cube? Läs min Bästa Fire TV Cube VPN-recension!

Bästa Fire TV Cube VPN

Bästa VPN för Amazon Fire TV Cube

Varför använda VPN på Amazon Fire TV Cube?

Att ansluta till en VPN-server när du går online har blivit ett måste. Jag kan inte föreställa mig att jag surfar på webben utan en VPN-applikation. När det gäller Fire TV Cube hjälper en VPN dig att komma åt strömmande appar som normalt inte skulle vara tillgängliga i ditt land. Lägg till det faktum att du kan utföra alla dina onlineaffärer säkert och anonymt.

De flesta streamingappar och Kodi-tillägg på Fire TV Cube fungerar bara i vissa regioner, t.ex. USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla tillägg eller kanaler du vill ha vart du vill, måste du förfalska din plats online med VPN. Nedan följer några av fördelarna du får när du använder en VPN med Amazon Fire TV Cube.

 • Få åtkomst till regelbundna blockerade applikationer: Massor av strömningstjänster kan endast användas om du är bosatt i ett visst land. Detta inkluderar NBC Sports, HBO, Amazon Prime, Hulu och Netflix. Med en VPN kan du vinka adjö till alla geografiska begränsningar.
 • Anonym surfning på internet: När du har upprättat en VPN-anslutning är din Internet-trafik helt krypterad. Ingen kommer att kunna spionera på vad du än gör på nätet.
 • Undvik Internet-leverantörer Throttling: Många Internetleverantörer begränsar sina användares internethastigheter under högtider. Som ett resultat kan du uppleva omfattande buffring när du tittar på dina favoritprogram på Netflix. Om du ansluter till en VPN-server kan din Internetleverantör inte upptäcka vad du tittar på. Därför kommer de inte att kunna strypa din hastighet.

Bästa VPN för Amazon Fire TV Cube – Sammanfattning

I huvudsak finns det två typer av VPN-tjänsteleverantörer: de som är kompatibla med Fire TV Cube och de som inte är det. Om du redan vet allt som finns att veta om VPN behöver du inte läsa hela recensionen nedan. Här är mina personliga favorit-VPN för FireTV Cube från och med 2019:

Bästa VPN för Fire TV Cube – Fördjupad analys

Om du vill samla mer information om VPN-tjänsteleverantören du ska registrera dig kan du läsa dessa recensioner:

ExpressVPN

Letar du efter en VPN som fungerar perfekt på Amazon Fire TV Cube? Kolla inte vidare. Av alla VPN-appar har jag provat på Fire TV Cube, ExpressVPN imponerade oss mest. ExpressVPNs globala VPN-nätverk är nästan oöverträffat. Du kan till och med använda denna VPN-tjänsteleverantör för att komma åt American Netflix på din Fire TV Cube!

Dessutom får du avblockera amerikanska kanaler som Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix och många fler på din helt nya streamingenhet. Ett ExpressVPN-abonnemang inkluderar dygnet runt live support, tre samtidiga VPN-anslutningar och en VPN-app som är nativt kompatibel med Fire TV Cube.

Fördelar

 • VPN-applikation för Amazon Fire TV Cube
 • Ingen loggning av din Internetaktivitet
 • Baserat på Brittiska Jungfruöarna
 • En månads återbetalningspolicy

Nackdelar

 • Det finns andra billigare VPN-alternativ.

BulletVPN

BulletVPN är en annan VPN som är helt kompatibel med Fire TV Cube. Deras VPN-applikation är väl designad och vi tyckte att det var väldigt lätt att använda. På den negativa sidan finns det inte så många VPN-servrar du kan ansluta till från själva applikationerna. Det här är något BulletVPN definitivt bör arbeta med.

Fördelar

 • Bra app för Fire TV Cup
 • En månaders återbetalningspolicy
 • Strikt policy som inte hålls på loggar.

Nackdelar

 • Inte så många VPN-servrar som andra leverantörer på den här listan.

IPVanish

IPVanish var den första leverantören av VPN-tjänster som lanserade en VPN-app som är 100% funktionell på andra generationens Amazon Fire TV Sticks. Deras VPN-app på Amazon Fire TV Cube drar inte heller några stansar.

Snabba servrar, anonym surfning och upp till 10 samtidiga anslutningar är bara några av de funktioner du kan få från ditt IPVanish-abonnemang.

Men det finns vissa nackdelar också. Vi kunde inte använda IPVanish för att avblockera många strömningskanaler som inkluderade Netflix och BBC iPlayer.

Fördelar:

 • Snabba VPN-serverhastigheter.
 • Obegränsad P2P-trafik.
 • 10 samtidiga VPN-anslutningar.
 • Optimerad för Kodi.
 • App fungerar bra på FireStick.

Nackdelar:

 • 7-dagars återbetalningsperiod.
 • Ingen av VPN-servrarna som vi testade arbetade med Netflix.

Bästa VPN för Fire TV Cube – Wrap Up

Du kan sluta prenumerera på ExpressVPN, BulletVPN eller IPVanish. Hur som helst, har en enorm fördelar att distribuera en VPN-app för Amazon Fire TV Cube. Har du köpt dig en Amazon Fire TV Cube ännu? Hur jämför det med en FireStick enligt din åsikt? Dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me