Hur man använder Amazon FireStick utanför USA

Fungerar Amazon FireStick faktiskt utanför USA? Det är en fråga som vi blir ställda mycket. Amazons Fire TV Stick är en mediaströmningsspelare som ger dig tillgång till ditt sparade innehåll på vilken kompatibel TV som helst. Den levereras med 1 GB minne, 8 GB intern lagring, en dedikerad VideoCore4 GPU och Dual-band / Dual-antenn WiFi. Alla dessa funktioner, förutom förmågan att sido-ladda Android-appar från tredje part, har gjort denna strömningsenhet till en av de mest populära.

Hur man använder en Fire TV Stick utanför USA

Hur man använder en eldpinne utanför USA

Fire TV Stick ansluts till den kompatibla TV via USB-port, vilket gör det enkelt att använda och mycket bärbart. Det ansluts till ditt Amazon-konto och erbjuder full HD-strömning med ett brett utbud av innehållsalternativ. Fire TV Stick är en praktisk mediaströmningsspelare som ska användas i USA. Innehållet kommer dock automatiskt att geo-blockeras i det ögonblick du lämnar amerikansk jord.

Kan jag använda Amazon FireStick utomlands?

Det finns inget enkelt sätt att besvara den frågan. Fire Stick själv fungerar i Storbritannien, Kanada, Japan, Tyskland, Österrike och Indien. Du måste ändra din plats på ditt Amazon-konto för att få Fire TV Stick att fungera, men innehållet och funktionerna på din Fire TV Stick kommer fortfarande att vara föremål för geobegränsningar. Till exempel kommer du inte att kunna använda ditt amerikanska Amazon Prime Video-abonnemang utomlands. Du kommer inte heller ha tillgång till sådana som amerikanska Netflix, HBO GO, Hulu eller BBC iPlayer på FireStick. Så du kan kanske på något sätt använda det utomlands, men FireSticks funktionalitet kommer att vara starkt begränsad.

Oroa dig dock inte. Du kan fortfarande få åtkomst till allt ditt innehåll, var som helst i världen, om du installerar och använder ett VPN!

Hur man installerar ett VPN från App Store

Det första sättet du kan installera ett VPN på din FireStick är att använda App Store. Se till att vilken VPN-tjänsteleverantör du än registrerar dig faktiskt har en VPN-app som är kompatibel med Amazon Fire TV. ExpressVPN tillhandahåller till exempel sina Fire TV Stick-användare med en användarvänlig applikation för Fire Stick som gör livet så mycket enklare.

 1. Skriv in din önskade VPN i Fire TV Stick’s App store.
 2. Ladda ner VPN-appen när den visas.
 3. Klicka på “Öppna” och starta VPN-appen när den har laddats ner.
 4. Logga in på VPN-appen.
 5. Välj en amerikansk server att ansluta till.

Hur man installerar VPN på en Fire TV Stick via nedladdning

Om du är en Generation 1 Fire TV Stick-användare eller redan är prenumererad på ett VPN som inte finns i App Store, finns det ett sätt att installera din VPN med en APK-fil. Se till att alltid försöka ladda ner APK-filen från VPN: s webbplats för att minimera skadliga hot. Så här kan du till exempel ladda IPVanishs VPN-app på din FireStick.

 1. Gå till “Inställningar” på din Fire TV. -> ‘Enhet’ -> ‘Utvecklaralternativ.’
 2. Sätta på “Tillåt appar från okända källor.”
 3. Gå till “Sök” från Amazon Fire Stick-huvudmenyn.
 4. Skriv “ES Explorer”.
 5. Klicka på ES Explorer-appikonen för att ladda ner och installera den.
 6. Starta ES Explorer-appen.
 7. Från ES Explorer-menyn, gå till ‘Verktyg’ -> ‘Download Manager’ i vänster-menyn.
 8. Klicka på “+ Ny” från nedre menyn.
 9. För “Sök”, skriv https://thevpn.guru/ipvanish.apk och klicka på “OK”.
 10. För “Namn” anger du “IPVanish”.
 11. Välj “Ladda ner nu”
 12. De  IPVanish installationsfil kommer nu att börja ladda ner.
 13. När IPVanish APK-fil laddas ner, klicka på ‘Öppna fil’ för att installera det på din Amazon Fire TV.
 14. Gå tillbaka till din Star TV-skärm.
 15. Starta appen IPVanish.
 16. Logga in och anslut till en VPN-server du väljer.

Den bästa VPN för Fire TV Stick

Om du tyckte att den andra metoden som nämns ovan verkar vara mycket jobb, har du mycket rätt. Det är lättare att bara ladda ner en app så att du kan få tillgång till ditt innehåll så snart som möjligt. ExpressVPN, BulletVPN och IPVanish har en dedikerad Amazon FireStick VPN-app, vilket ger dem en fördel gentemot andra VPN-leverantörer..

ExpressVPNs Fire TV Stick-app är inte det enda skälet till att vi föreslår det, några av dess förmåner inkluderar:

 • Snabba anslutningshastigheter för enkel strömning.
 • Nollloggpolicy för maximal integritet
 • Över 2000 servrar tillgängliga i mer än 94 länder.
 • Högklassig kryptering för maximalt dataskydd.

Ta inte bara vårt ord för det! ExpressVPN: s 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti går långt i att bevisa dess överlägsenhet för den tveksamma nya användaren. Prova och låt oss veta vad du tycker i kommentarerna!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map