Как да използвате Amazon FireStick извън САЩ

Действително ли Amazon FireStick работи извън САЩ? Това е въпрос, който ни се задава много. Amazon’s Fire TV Stick е плейър за предаване на медии, който ви дава достъп до запазеното ви съдържание на всеки съвместим телевизор. Предлага се с 1 GB памет, 8 GB вътрешно съхранение, специализиран VideoCore4 GPU и Wi-Fi / Dual-band / Dual-antenna WiFi. Всички тези функции, в допълнение към възможността да се зареждат странични приложения за Android на него, направиха това стрийминг устройство едно от най-популярните в.

Как да използвате Fire TV Stick извън САЩ

Как да използвате огнена пръчка извън Съединените щати

Fire TV Stick се свързва към съвместимия телевизор чрез USB порт, което го прави лесен за използване и много преносим. Той се свързва с вашия акаунт в Amazon и предлага пълна HD поточна предавка с широк спектър от възможности за съдържание. Fire TV Stick е удобен плейър за поточно предаване на медии, който се използва в Съединените щати. Съдържанието обаче ще бъде автоматично блокирано в момента, в който напуснете почвата в САЩ.

Мога ли да използвам Amazon FireStick в чужбина?

Няма лесен начин да се отговори на този въпрос. Самият Fire Stick работи във Великобритания, Канада, Япония, Германия, Австрия и Индия. Ще трябва да промените местоположението си в акаунта на Amazon, за да накарате Fire TV Stick да работи, но съдържанието и функциите на вашия Fire TV Stick все още ще бъдат подложени на гео ограничения. Например, няма да можете да използвате абонамента си за американски Amazon Prime Video в чужбина. Нито ще имате достъп до харесванията на американските Netflix, HBO GO, Hulu или BBC iPlayer на FireStick. Така че може по някакъв начин да го използвате в чужбина, но функционалността на FireStick ще бъде силно ограничена.

Не се притеснявайте обаче. Все още можете да получите достъп до цялото си съдържание навсякъде по света, ако инсталирате и използвате VPN!

Как да инсталирате VPN от App Store

Първият начин да инсталирате VPN на вашия FireStick е да използвате App Store. Уверете се, че който и да е доставчик на VPN услуги, в който се регистрирате, действително има VPN приложение, съвместимо с Amazon Fire TV. ExpressVPN, например, предоставят на потребителите си Fire TV Stick готово за употреба приложение за Fire Stick, което прави живота толкова по-лесен.

 1. Въведете предпочитания си VPN в магазина за приложения на Fire TV Stick.
 2. Изтеглете приложението VPN, когато се появи.
 3. Щракнете върху „Отвори“ и стартирайте приложението VPN след изтеглянето му.
 4. Влезте в приложението VPN.
 5. Изберете американски сървър, към който да се свържете.

Как да инсталирате VPN на Fire TV Stick чрез изтегляне

Ако сте генератор 1 Fire TV Stick или вече сте абонирани за VPN, който не е намерен в магазина за приложения, има начин да инсталирате своя VPN с помощта на APK файл. Не забравяйте винаги да се опитвате да изтеглите APK файла от сайта на VPN, за да сведете до минимум всички злонамерени заплахи. Ето как можете да заредите VPN приложението на IPVanish например във вашия FireStick.

 1. От вашия Fire TV отидете на „Настройки“ -> “Устройство” -> „Опции за програмисти“.
 2. Включи „Разрешаване на приложения от неизвестни източници.“
 3. От главното меню на Amazon Fire Stick отидете на „Търсене“.
 4. Въведете „ES Explorer“.
 5. Кликнете върху иконата на приложението ES Explorer, за да го изтеглите и инсталирате.
 6. Стартирайте приложението ES Explorer.
 7. От менюто ES Explorer отидете на „Инструменти“ -> „Download Manager“ в менюто отляво.
 8. Кликнете върху „+ Ново“ от долното меню.
 9. Въведете „Path“ https://thevpn.guru/ipvanish.apk и кликнете върху „OK“.
 10. За „Име“ въведете „IPVanish“.
 11. Изберете „Изтеглете сега“
 12. Най-  IPVanish инсталационен файл сега ще започне да се изтегля.
 13. Веднъж IPVanish APK файл се изтегля, щракнете върху „Отваряне на файл“ до инсталирайте го на вашия Amazon Fire TV.
 14. Върнете се на началния екран на Fire TV.
 15. Стартирайте приложението IPVanish.
 16. Влезте и се свържете с VPN сървър по ваш избор.

Най-добрият VPN за Fire TV Stick

Ако смятате, че вторият метод, споменат по-горе, изглежда като много работа, вие сте много прав. По-лесно е просто да изтеглите приложение, така че да получите достъп до съдържанието си възможно най-скоро. От наличните VPN за най-високо ниво на FireStick, ExpressVPN, BulletVPN и IPVanish всички имат специализирано приложение за Amazon FireStick VPN, което им дава предимство пред останалите доставчици на VPN.

Приложението FireV Stick на ExpressVPN не е единствената причина, поради която го предлагаме, някои от неговите предимства включват:

 • Голяма скорост на свързване за лесна поточна връзка.
 • Нулева политика за регистрация за максимална поверителност
 • Над 2000 сървъра, налични в повече от 94 страни.
 • Висококачествено криптиране за максимална защита на данните.

Не приемайте думата ни за това! 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN отива доста дълго в доказването на своето превъзходство пред колебливия нов потребител. Опитайте и ни кажете какво мислите в коментарите!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me