Как да коригирате Amazon Prime HTTP Proxy Error?

Amazon Prime HTTP Proxy Error Fix

Как да поправим Amazon Prime HTTP Proxy Error?

Amaxy Prime HTTP Proxy Error – какво означава това?

„Интернет връзката на вашето устройство използва HTTP прокси, което не позволява възпроизвеждането на вашето видео. Моля, затворете или деактивирайте всички прокси програми и опитайте отново. За допълнителна помощ, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Amazon на „www.amazon.com/videohelp“ и вижте грешка 1042. “

Това е грешката „HTTP прокси не се поддържа“ съобщение, което се показва. Подобно на Netflix, Amazon започна черен списък на IP адреса на различни VPN сървъри, които обикновено позволяват на потребителите да превключват своя Amazon Prime регион. В случай че получите грешка на Amazon Prime HTTP Proxy, опитайте да се свържете с различен американски VPN сървър чрез вашето VPN приложение. Ако това не помогне, е време да се абонирате за VPN услуга, която все още работи с незабавно видео на Amazon.

Обход Amazon Prime HTTP Proxy Error – Използвайте VPN, която все още работи

Можете да опитате да се свържете с екипа за поддръжка на вашата VPN услуга и да видите дали има поправка за Amazon HTTP Proxy грешка. В случай, че не са в състояние да помогнат, е време да инвестирате в нов VPN, който все още работи с Amazon Prime.

ExpressVPN, един от многото доставчици на VPN, които тествах с Amazon Prime, се открои от останалите. Веднага успях да гледам Amazon Prime USA, въпреки че бях извън страната. Трябваше само да се свържете с американски сървър и eureka! Няма повече прокси грешка.

Основната причина за регистрацията с ExpressVPN се дължи на факта, че те предложиха a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ето защо знаех, че ще получа пълно възстановяване в случай, че услугата не може да ми даде достъп до това, което искам. Но за щастие, нямаше нужда да си връщам парите, защото работи перфектно. Всъщност аз се възползвах от множество други функции, включително:

 • Достъп до Netflix САЩ и всеки друг канал, ограничен за американците, като HBO, Hulu и AMC. 
 • Отлична услуга за поддръжка на клиенти, която е налична 24/7 чрез чат на живо.
 • Приложения за всяка основна платформа и операционна система, включително, Android, iOS, Windows, Mac, и Linux.
 • Специализирано приложение за Amazon Fire TV и FireStick.
 • До пет връзки на устройството едновременно за акаунт.
 • ExpressVPN пренасочва и криптира вашия трафик и променя вашия IP адрес, за да гарантира онлайн анонимност и свобода в интернет.
 • ExpressVPN също предлага своите потребители Умни DNS прокси които могат да бъдат конфигурирани на устройства, които не поддържат VPN. Това включва PS4, Xbox One, Roku и Smart телевизори.

Как да инсталирате ExpressVPN на вашето устройство

Сега, когато видяхте какво ExpressVPN ето как можете да инсталирате на устройството си и да избегнете Amazon Prime HTTP Proxy грешка:

 1. Преминете към уебсайта ExpressVPN до регистрирайте се или създайте акаунт.
 2. Следващия, изтеглете и инсталирайте приложението директно от уебсайта или от магазина на приложенията на вашето устройство.
 3. След като инсталацията приключи, хвърлям услугата и Влизане към вашия акаунт.
 4. Сега се свържете със сървър, който се намира в целевия ви регион. Например, ако искате да гледате американски Amazon Prime Video, се свържете със сървър от САЩ.
 5. Когато връзката е установена, ExpressVPN ще заменете оригиналния си IP адрес с американски, за да изглежда така, сякаш сте там.
 6. Това ви позволява да деблокирайте Amazon Prime USA и всеки друг уебсайт с ограничен достъп от този регион.

Най-добрите ExpressVPN алтернативи

Другите VPN, които тествах, не бяха твърде зле. Те все още са добър избор, но не се преценяват ExpressVPN като най-добрият VPN на Amazon Prime Video. Вие сте свободни да проверите останалите; ето списъкът.

Fix Amazon Prime HTTP Proxy Error с Smart DNS Proxy

Не сте фен на VPN метода? Тогава може би трябва да опитате Smart DNS пълномощници. Тези инструменти могат да заобиколят гео ограниченията точно като VPN, но разликата е, че те се пренасочват само част от вашата връзка. Тази част се върти около вашето местоположение.

Но има няколко неща, които трябва да запомните, преди да настроите Smart DNS прокси на устройството си:

 • Умни DNS прокси не крийте и не замествайте вашия IP адрес. Те също не шифровайте вашата онлайн активност.
 • Можете да инсталирате Smart DNS услуга на почти всяко устройство, включително Android смартфони, iPhone, iPad, Smart TVs, Xbox, PS3 / PS4, Mac, PC, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku и Chromecast. 
 • Те не функционират правилно, ако вашият интернет доставчик използва DNS отвличане или Прозрачни пълномощници.
 • Те не влияят или забавете скоростта на връзката си.

Ако искате добра услуга Smart DNS прокси, вземете моя съвет и за Unlocator. Ще можете да деблокирате 200 канала като Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Showtime, BBC iPlayer, ITV, и още много.

И техният 7-дневен безплатен пробен период е черешката на тортата, тъй като ви дава шанс да изпробвайте услугата преди да направите покупки.

Как да коригираме Amazon Prime HTTP Proxy Error – увиване

Опитахте ли някое от решенията, които предложихме по-горе, за да заобиколите Amazon Prime HTTP Proxy Error? Как мина? В момента използвате ли VPN, който все още работи с Amazon Prime? Уведомете ни, за да можем да го добавим към списъка по-горе.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me