Как да получите американски Amazon Prime Video в Канада

Amazon Prime е глобална услуга, която предлага на своите потребители всичко – от телевизионни предавания до домашни доставки. Amazon обаче не предлага същите функции на всички основни потребители. Към днешна дата американският Amazon Prime има най-добрите услуги. Канада, например, не получи достъп до Prime видео или Prime Music едновременно със САЩ. Потребителите на Canadian Prime трябваше да изчакат до 2016 и 2017 г., за да получат Prime видео и музика, съответно. Дори сега Amazon Prime в Канада все още не достига в сравнение с американския си колега по отношение на предлаганото съдържание. В този блог ще ви покажа как да отблокирате американския Amazon Prime в Канада използвайки VPN или Smart DNS.

Как да гледате американския Amazon Prime в Канада

Как да гледате американския Amazon Prime в Канада

Как да гледате US Amazon Prime в Канада чрез VPN

Потребителите на Canadian Prime са много наясно колко лошо предлаганото им съдържание се проваля в сравнение с това на САЩ. Много платформи за онлайн услуги, включително Amazon и Netflix, предлагат на двете северноамерикански страни напълно различни услуги.

Имайки предвид, че всъщност е много лесно да излъжете вашия канадски ПР в полза на американски. След като си вземете IP адрес в САЩ, ще можете да деблокирате цялото американско съдържание във вашия канадски абонамент. Всичко, което трябва да направите, е да си вземете VPN. Ето стъпка по стъпка ръководство за това как да направите точно това:

 1. Регистрирайте се с надежден VPN доставчик (вижте предложенията по-долу).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройства с Mac, Windows, Android или iOS.
 3. Стартирайте приложението и се свържете със сървър в САЩ.
 4. Достъп до Amazon Prime и се насладете на американското съдържание!

Виждаш ли? Много лесно.

Как VPN може да ви даде IP за САЩ

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN е инструмент за киберсигурност, който можете да използвате за тунелиране на вашия трафик и криптиране на всичките си данни. Трафикът ви конкретно се пренасочва през защитен тунел на сървър, предлаган от VPN услугата. След като се свържете с този сървър, вие в крайна сметка променяте своя IP адрес. С други думи, свързването към VPN услуга ще промени вашия IP адрес, за да съответства на местоположението на този сървър. Всички канадски потребители трябва да направят връзка с американски сървър, за да получат американски IP адрес!

Най-добрият VPN за получаване на IP на САЩ

Сега, когато знаете как VPN може да ви даде IP за САЩ, нека поговорим за това кой VPN трябва да използвате.

Нашите експерти предлагат да използвате ExpressVPN, за да промените вашия IP адрес на американски IP. Разсъжденията за това са прости; ExpressVPN е една от малкото VPN услуги, които все още могат постоянно да деблокират US Netflix и UK BBC. Ресурсите зад този доставчик на VPN са огромни, така че можете да се доверите на услугата, която ще получавате. За да добавите към това, ExpressVPN има:

 • 2000+ сървъра в 94+ страни.
 • Прозрачна политика за поверителност и строга политика за нулева регистрация.
 • A Kill Switch.
 • 5-звездна поддръжка на клиенти чрез чат на живо.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси.

Ако ExpressVPN не изглежда като доставчик за вас, разгледайте вместо това тези доставчици от най-високо ниво:

Как да гледате US Amazon Prime в Canda чрез Smart DNS прокси.

Както бе споменато по-горе, VPN е предимно инструмент за киберсигурност. Потребителите, които не се интересуват много от добавената сигурност на VPN, все още могат да деблокират American Amazon Prime в Канада, използвайки Smart DNS прокси.

Smart DNS прокси всъщност няма да скрие вашия IP адрес, но ще използва прокси сървъри, за да деблокира различни канали, които можете да гледате. Хубавото на услугата Smart DNS е, че ще имате достъп до канали от различни страни едновременно. Важно е да се каже обаче, че не всички Smart DNS услуги деблокират едни и същи канали.

Ако се интересувате от проучване на тази опция, изпробвайте Unlocator. Той може да деблокира американската Amazon Prime в допълнение към различни популярни канали. Тази конкретна услуга е тази, която аз лично използвам и все още не ме разочарова в целия ми абонамент. Те дори имат безплатна 7-дневна пробна версия (дори не се нуждаете от кредитна карта за това), от която можете да се възползвате. Ето как можете да деблокирате Amazon Prime в Канада с Unlocator:

 1. Отидете на Unlocator и се регистрирайте за безплатната 7-дневна пробна версия.
 2. Вижте техните уроци и ръководства за конфигуриране на услугата на Xbox, Fire TV Stick, Roku, Chromecast, Mac, PC, Android, Apple TV, iOS, PS4, PS3 и множество други стрийминг платформи.
 3. Насладете се на американската Amazon Prime!

Гледайте американския премиер на Amazon в Канада – финални мисли

Лично аз не мисля, че географското местоположение на човек трябва да влияе на вида услуга, която получават от поточна платформа. Като се има предвид, международните закони за авторските права попадат в средата на общия глобален дял на съдържанието. За канадците, които искат да получат достъп до библиотеката със съдържание на своя съсед на Amazon Prime, най-доброто за разблокиране на гео ограничено съдържание е да използват VPN или Smart DNS прокси.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me