Най-добрият VPN за кутия на Amazon Fire TV

Кой доставчик на VPN услуги е най-подходящ за Amazon Fire TV Cube? Наскоро закупих новото устройство за стрийминг на Amazon: The Fire TV Cube. Устройството се предлага с куп нови функции. По същество това е комбинация от Echo, стрийминг устройство и универсално дистанционно. Fire TV Cube поддържа 4K, HDR10 и Dolby Atmos звук. Налични са и всички приложения за стрийминг, които можете да инсталирате на Amazon Fire Stick. Това включва Netflix, Hulu, HBO GO, Kodi и много други. Както при Fire Stick, разбрах, че инсталирането на VPN на Fire TV Cube е задължително, ако искате да извлечете максимума от него. Искате ли да разберете кой VPN е най-подходящ за Fire TV Cube? Прочетете моите Най-добър преглед на VPN Cube VPN!


Най-добър пожарен телевизионен куб VPN

Най-добрият VPN за кутия на Amazon Fire TV

Защо да използвате VPN на Amazon Fire TV Cube?

Свързването с VPN сървър, когато излизате онлайн, се превръща в задължително. Аз лично не мога да си представя да сърфирам в интернет без VPN приложение. В случай на Fire TV Cube, VPN ще ви помогне да получите достъп до поточни приложения, които обикновено не са налични във вашата страна. Към това добавете и факта, че можете да провеждате всичките си онлайн сделки сигурно и анонимно.

Повечето приложения за стрийминг и добавки Kodi на Fire TV Cube работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате съдържание на живо и по заявка на всеки добавка или канал, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн с помощта на VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Amazon Fire TV Cube.

 • Достъп до регионално блокирани приложения: Тонове поточни услуги могат да се използват само ако пребивавате в определена държава. Това включва NBC Sports, HBO, Amazon Prime, Hulu и Netflix. С VPN можете да се сбогувате с всички географски ограничения.
 • Анонимно сърфиране в Интернет: След като установите VPN връзка, вашият интернет трафик е напълно кодиран. Никой няма да може да шпионира каквото и да правите онлайн.
 • Избягвайте пускането на доставчици на интернет услуги: Много интернет доставчици ограничават скоростта на интернет на своите потребители по време на пиковите часове. В резултат на това може да изпитате голямо буфериране, докато гледате любимите си предавания в Netflix. Ако се свържете с VPN сървър, вашият интернет доставчик няма да може да открие това, което гледате. Следователно те няма да могат да намалят скоростта ви.

Най-добрият VPN за Amazon Fire TV Cube – Обобщение

По същество има два вида доставчици на VPN услуги: тези, които са съвместими с Fire TV Cube и тези, които не са. В случай, че вече знаете всичко, което трябва да знаете за VPN, няма нужда да четете пълния преглед по-долу. Тук са моите лични любими VPN за FireTV Cube от 2019 г.:

Най-добрият VPN за кутия за пожарна телевизия – задълбочен анализ

Ако искате да съберете повече информация за доставчика на VPN услуги, с който ще се регистрирате, прочетете тези отзиви:

ExpressVPN

Търсите VPN, който работи отлично на Amazon Fire TV Cube? Не търси повече. От всички VPN приложения, които опитах в Fire TV Cube, ExpressVPN ни впечатли най-много. Глобалната VPN мрежа на ExpressVPN е почти без конкуренция. Можете дори да използвате този доставчик на VPN услуги за достъп до American Netflix във вашия Fire TV Cube!

Освен това можете да деблокирате американски канали като Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix и много други на чисто новото си стрийминг устройство. Абонамент за ExpressVPN включва денонощна поддръжка на живо, три едновременни VPN връзки и VPN приложение, което е съвместимо завинаги с Fire TV Cube.

Професионалисти

 • VPN приложение за Amazon Fire TV Cube
 • Няма регистриране на вашата интернет активност
 • Базиран на Британските Вирджински острови
 • Едномесечна политика за възстановяване

Против

 • Има и други по-евтини VPN алтернативи.

BulletVPN

BulletVPN е друга VPN, която е напълно съвместим с Fire TV Cube. Приложението им за VPN е добре проектирано и намерихме много лесно за използване. От негативна страна, няма толкова VPN сървъри, с които можете да се свържете от самите приложения. Това е нещо, което BulletVPN определено трябва да работи.

Професионалисти

 • Страхотно приложение за Купата на Fire TV
 • Едномесечна политика за връщане на пари
 • Строга политика за запазване на не-дневници.

Против

 • Не толкова VPN сървъри, колкото други доставчици в този списък.

IPVanish

IPVanish бяха първият доставчик на VPN услуги, който пусна VPN приложение, което е 100% функционално на второ поколение Amazon Fire TV Sticks. Приложението им за VPN на Amazon Fire TV Cube също не дърпа удари.

Бързите сървъри, анонимното сърфиране и до 10 едновременни връзки са само част от функциите, които можете да извадите от абонамента си за IPVanish.

Има обаче и някои минуси. Не успяхме да използваме IPVanish за отблокиране на много стрийминг канали, които включваха Netflix, както и BBC iPlayer.

Професионалисти:

 • Бързи VPN сървърни скорости.
 • Неограничен P2P трафик.
 • 10 едновременни VPN връзки.
 • Оптимизиран за Kodi.
 • Приложението работи чудесно на FireStick.

Недостатъци:

 • 7-дневен срок за възстановяване.
 • Нито един от VPN сървърите, които тествахме, не работи с Netflix.

Най-добрият VPN за кутия за пожарна телевизия – приключване

Може да се абонирате за ExpressVPN, BulletVPN или IPVanish. Който и да е начин, внедряването на VPN приложение за Amazon Fire TV Cube има огромни ползи. Купили ли сте си все още Amazon Fire TV Cube? Как се сравнява с FireStick според вас? Споделете мислите си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map