Bästa alternativ för CyberGhost

Vilka är de bästa CyberGhost-alternativen? CyberGhost är en VPN-programvara som maskerar din IP, krypterar dina data, anonymiserar din Internetaktivitet och håller dig säker när du är online. Denna tjänsteleverantör omfattar alla grundläggande och väsentliga funktioner som en VPN måste ha, eftersom deras syfte är att hjälpa användarna att återfå rätten till integritet och ett öppet internet. Deras nätverk sprider sig över 61 länder med mer än 1 300 servrar. De har en automatisk kill-switch, du kan ansluta upp till 7 enheter samtidigt och stöder de flesta större protokoll inklusive OpenVPN, L2TP och IPSec. Företaget har skapat ett namn för sig själv på marknaden på grund av den populära gratisversionen av sin tjänst. CyberGhost presenterar en imponerande mängd funktioner som inkluderar anpassade klienter för Windows, Mac, iOS och Android, med tillåtna torrenter på de flesta servrar. De har en 30-dagars återbetalningspolicy och support för att ge användare vägledning.

Det finns många opålitliga VPN: er på marknaden som annonserar en policy för nollloggar, men CyberGhost tar användarnas integritet mycket på allvar. I korthet behåller CyberGhost inte användarloggar. Dessutom är CyberGhost en VPN-baserad i Rumänien, vilket betyder att det är av de 14 ögonen. De använder sig också av den starkaste industristandardskryptering – 256-bitars AES för att ge sina användare högsta säkerhetsnivå. Även med de fördelar som VPN har att erbjuda söker folk fortfarande CyberGhost-alternativ av olika skäl. Läs vidare för att lära dig varför.

Bästa CyberGhost-alternativ

Bästa CyberGhost-alternativ

Bästa CyberGhost-alternativ sammanfattade

Vi körde några tester på flera VPN för att hitta de bästa alternativen för CyberGhost, och här är de:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish

Varför leta efter CyberGhost-alternativ

Det finns inget sådant som en perfekt VPN. Det finns en bra och pålitlig VPN som antingen uppfyller dina förväntningar och uppfyller dina behov eller som du letar efter ett alternativ. Det finns många klagomål om CyberGhost och de flesta av dem har att göra med kundservice och funktionalitet. Låt oss ta en titt på orsakerna som får människor att leta efter CyberGhost-ersättare. Vi rekommenderar också att du läser vår CyberGhost granskning för att få en bättre uppfattning om tjänsteleverantören vi försöker hitta alternativ till.

Kundsupport

Att ha kundsupport tillgängligt dygnet runt uppskattas alltid, särskilt av nya prenumeranter. Med CyberGhost finns dock live support endast tillgängligt under arbetstid (östeuropeiska arbetstider). Vilket innebär att du måste vänta på ett svar när du verkligen är i desperat behov av omedelbar hjälp och vägledning. VPN-nybörjare skulle definitivt njuta av CyberGhosts gränssnitt, men när de möts med svårigheter skulle de bry sig mer om att få hjälp än estetik.

Inga ytterligare funktioner

CyberGhost erbjuder inga speciella ytterligare krypteringsfunktioner som skulle förbättra dess säkerhet. Denna tjänst använder redan några av de bästa proxy-tunnelingprotokollen som finns tillgängliga som PPTP, L2TP och OpenVPN, för att inte tala om, en 256-bitars kryptering. Att ha extra säkerhetsfunktioner skulle förmodligen sätta en dämpning på deras redan genomsnittliga hastighet.

Brist på servermångfald

Även om CyberGhost har många servrar saknar de mångfald, särskilt i Amerika där trafiken vanligtvis är hög. De är också ganska stränga när det gäller deras amerikanska servrar. På grund av bristen på serverns mångfald kan det vara svårt att hitta en obunden och obekväm anslutning med CyberGhost.

Pris

Naturligtvis kan du få CyberGhost till ett billigare pris med långa abonnemang, men dess månatliga betalningspriser är 11,99 $. Det faktum att det finns billigare tjänsteleverantörer där ute, gör att CyberGhost verkar lika dyrt.

Bästa CyberGhost-alternativ

VPN har blivit en nödvändighet för Internetanvändare under hela deras vardag. Det gör att de kan komma åt ett privat nätverk för att få en säker anslutning även när de använder ett offentligt nätverk. När en VPN är installerad behöver de inte oroa sig för hackingförsök, övervakning eller datastöld. Men med alla stora fördelar som medföljer ett VPN finns det många som inte levererar. Inte alla VPN: er är desamma, och inte alla VPN ger dig de saker du egentligen letar efter. Även om CyberGhost lever upp till sina påståenden angående säkerhet och integritet, ligger det efter med sina andra funktioner. Det kanske inte är tillräckligt goda skäl att leta efter ett CyberGhost-alternativ, men det kanske inte är för alla som vill. Med det sagt kommer vi att presentera några av de bästa VPN-alternativen för CyberGhost:

ExpressVPN

Om du letar efter en premium VPN-leverantör med stramare säkerhetsåtgärder och ett större utbud av servrar, föreslår vi att du kolla in ExpressVPN. Om du registrerar dig hos denna tjänsteleverantör får du hjälp på några sekunder, inte dagar, och du kan fråga vad som helst via supporten för livechatt. ExpressVPN är lite dyr från 12,95 $ per månad men värt vartenda öre. Till skillnad från CyberGhost driver de ett enormt nätverk med över 2 000 globala VPN-servrar optimerade för snabba anslutningar. Prata om serverdiversitet! Du kan också skydda dig från hacking och övervakning med ExpressVPN: s 256-bitars AES-kryptering, DNS / IPv6-läcksskydd, kill switch och split tunneling. Se till att du läser vår ExpressVPN-granskning för djupgående analys.

BulletVPN

BulletVPN kostar 10,9 $ per månad – billigare än CyberGhost- och erbjuder en gratis Smart DNS-tjänst med deras prenumeration. De följer en noll loggningspolicy och de är ganska enkla om det. Deras användning av högklassiga krypteringar skyddar din trafik från tredje parter var du än är online. De flesta av deras servrar finns i Tier-1-datacenter, vilket betyder att de har högkvalitativa anslutningar och ger de snabbaste möjliga hastigheterna. De syftar till att tillhandahålla kvalitetstjänster för att säkerställa att deras kunders integritet upprätthålls och att deras onlineupplevelse fungerar smidigt. Läs vår BulletVPN granskning för att ta reda på mer om allt som denna VPN-tjänsteleverantör har att erbjuda.

NordVPN

Nu är detta en VPN som skryter med sina ytterligare funktioner och med all rätt att göra det. För högre sekretessnivåer erbjuder NordVPN en dubbel kryptering, vilket innebär att dina data krypteras två gånger. Dubbel VPN leder trafiken genom minst två humle, vilket förbättrar säkerheten. Anslutningen är krypterad inom två lager av AES-256-CBC-kryptering. De erbjuder specialservertyper anpassade efter dina behov. Deras kundtjänst är utmärkt för de är både kunniga och mycket lyhörda. Efter att ha läst vår NordVPN granskning, kommer du att inse att det är ett bra ersättare för CyberGhost. Dessutom är det nästan samma pris som CyberGhost men med bättre säkerhetsfunktioner.

IPVanish

IPVanish’priset är mycket billigare än CyberGhosts med början på 8,99 $ prenumeration på månaden. Denna tjänsteleverantör har inte en livechattfunktion eller telefon för kundservice, vilket kanske inte lockar nykomlingarnas uppmärksamhet. De lägger kontinuerligt till servrar för att utöka sin globala räckvidd, öka sina VPN-anslutningsmöjligheter och ge sina användare den bästa VPN-upplevelsen i branschen. Det här är ingenting som tappar om denna VPN. Det täcker alla grunderna och står fortfarande som ett bättre VPN-alternativ än andra fria eller opålitliga på marknaden. Här är vår IPVanish granskning, om du vill lära dig mer om dess tjänster.

CyberGhost-alternativ

Det kan sägas att CyberGhost är en stor VPN-tjänsteleverantör med många funktioner. Det erbjuder gratis- och premiumplaner för kunderna och ett acceptabelt antal servrar som arbetar med relativt god hastighet. CyberGhost VPN är mycket öppen när det gäller datadelning och lagrelaterad policy som gör det till rätt val för säkerhetsmedvetna användare. Så till ett så överkomligt pris och med så bra funktioner kanske du i CyberGhost hittar VPN åt dig. Men om du tvekar att prenumerera på CyberGhosts tjänster kanske du vill överväga alternativen som vi nämnde ovan. Dela ditt val i kommentarsektionen nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me