Bästa alternativ för ExpressVPN

Medan jag personligen inte skulle tänka på att ersätta ExpressVPN, finns det tillfällen då du behöver ett VPN lika bra men till ett lägre pris. Så frågan som står är: Finns det några gratis ExpressVPN-ersättare som är säkra och pålitliga att använda? När det gäller bästa VPN-tjänsteleverantörer, ExpressVPN vinner händerna ner, men vissa alternativ kan mäta sig.

Om du letar efter premium eller gratis ExpressVPN-ersättare för din PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, FireStick, PS4 eller Xbox One bör du läsa följande artikel.

Bästa ExpressVPN-alternativ

Bästa ExpressVPN-alternativ

Om ExpressVPN

ExpressVPN har bevisat att det förtjänar sin plats på marknaden bland alla andra konkurrerande VPN-tjänsteleverantörer. Det är svårt att förneka det faktum när företaget erbjuder oslagbara prestanda och branschledande säkerhetsstandarder. Du kan vara säker på att en tjänsteleverantör som ExpressVPN är din integritet upprätthålls eftersom inga loggar för din onlinetrafik eller aktiviteter lagras. Streaming med ExpressVPN gör TV-tittning värdefull. Inte bara gör det avlägsna pålitligt alla typer av stora tjänster som Netflix, Hulu, Sky Go, HBO GO, BBC iPlayer, TenPlay, Hotstar och Amazon Prime Video, men ger dig också en snabb och stutterfri streamingupplevelse. Vad kan vara bättre än surfar på webben anonymt? Ärligt talat ingenting.

ExpressVPN ger dig i princip möjlighet att gå undercover online, på ett sätt kan varken en ISP eller en tredje part spåra vad du gör. Det uppnås så genom dölja din nuvarande IP-adress så att din verkliga identitet förblir okänd. Om du möter några svårigheter är 15 sekunder ungefär den tiden du väntar innan vänlig kundsupport dygnet runt svar. ExpressVPN är kanske inte det billigaste, men efter att du har provat kommer du att inse att det är värt vartenda öre. Detta ExpressVPN granskning hjälper dig att förstå allt du behöver veta om leverantören.

Varför leta efter ExpressVPN-alternativ?

Även om det är svårt att förstå varför skulle någon gå ut på ExpressVPN, söker vissa fortfarande efter en ersättare. Du skulle tro det 30-dagars återbetalningspolicy och a kompatibel användarvänlig applikation skulle träffa ett hemkörning med klienter, men tydligen kan du inte behaga alla. Kanske ExpressVPN är inte det de letar efter, eller kanske det är utanför deras budget. Det finns många skäl till varför internetanvändare söker ExpressVPN ersättare, varav några är:

  • Dyrt prissättning: Med utmärkt service kommer en kostnad, och för många människor där ute är 12,9 $ per månad inte en söt affär. Kom att tänka på det och överväga allt vi har nämnt om ExpressVPN hittills; det är rimligt prissatt. Men så småningom är det till var och en.
  • Samtidiga anslutningar: En familj på fem medlemmar skulle uppskatta att ansluta sin VPN till alla sina enheter separat samtidigt. ExpressVPN begränsar dig till fem samtidiga anslutningar, medan andra tjänsteleverantörer som NordVPN tillåter upp till totalt 6 enheter.
  • Geobegränsade webbplatser: ExpressVPN kan spärra alla stora strömningstjänster; emellertid kan fall av misslyckade försök inträffa då och då. Din favorit-TV-kanal blockerades inte av ExpressVPN, vilket gjorde det till en bra anledning för användare att släppa tjänsteleverantören och leta efter dess ersättning. ExpressVPN-användare är inte de enda, eftersom kunder från andra VPN-tjänsteleverantörer kan få samma problem. Tja, när de betalar ett högt pris, förväntar de sig inga misstag och felfria upplevelser med ExpressVPN.

Gratis ExpressVPN-alternativ

Bara för att det är gratis betyder det inte att det är bra. Det är en vanlig missuppfattning bland många. Du riskerar omedvetet att riskera dina personliga och ekonomiska uppgifter på en gratis VPN-tjänst, en som du trodde hade samma egenskaper som de prissatta VPN: erna. Slutsatsen är även om det är gratis är det inte värt det, och vi har många skäl som stöder mitt påstående. Låt oss först titta på några av de gratis VPN som anses vara osäkra för användning. Efter det kommer jag att fördjupa varför jag inte rekommenderar. Hola, Hotspot Shield, TigerVPN och Spotflux bör undvikas till varje pris.

Varför är gratis VPN osäkra??

Det saknas skäl till varför du borde göra det undvik att använda gratis VPN-tjänsteleverantörer såvida det inte finns något annat alternativ.

  • Majoriteten av gratis VPN: er fungerar med långsam hastighet.
  • Många användare registrerar sig för gratis tjänst, vilket orsakar överbelastning i servrar.
  • Gratis VPN: er kan vinna på att sälja din bandbredd och data till tredjepartsannonsörer.
  • Det finns inga krypteringar inblandade, vilket innebär att din identitet exponeras online.
  • Gratis VPN loggar in dina online-aktiviteter och vet vad du gör online.
  • Dessa företag vidarebefordrar länkar till webbplatser som kan vara skadliga utan ditt samtycke.
  • Det kan finnas dold skadlig programvara som kan orsaka allvarlig skada på din personliga information och enhet.

Behöver du fler skäl? Från långsam surfhastighet till begränsad bandbredd och riktad annonsering, gratis VPN-leverantörer är inget annat än smärta i nacken. Det är bättre för dig att bara betala för en tjänsteleverantör. Och på den noten, låt mig lista några av de bästa ExpressVPN-alternativen.

Bästa ExpressVPN-alternativ

1. BulletVPN

Så de tillåter upp till 5 samtidiga anslutningar– inte annorlunda än ExpressVPN på det området- men de erbjuder en gratis Smart DNS-tjänst med deras paket. Det måste räkna för något, eller hur? Om faktureras varje månad, BulletVPN sparkar in kl 10,9 $, vilket inte gör så mycket skillnad. BulletVPN s användarvänliga och kompatibla appar hjälpa prenumeranter att navigera i appen enkelt. Företagets robusta krypteringsprotokoll kan avblockera geobegränsat material oavsett geo-plats.

De erbjuder säkra anslutningar med pålitliga servrar som kan kringgå begränsningar av innehåll från alla länder. Att veta att företaget erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vad har du att förlora? Kolla in vår BulletVPN granskning för ytterligare information.

2. NordVPN

Deras månadsabonnemang är inte för överkomligt för det kostar $ 11,95 per månad, en dollar mindre än ExpressVPN: s prissättning. Men om du prenumererar på en mer längre period får du deras premiumskydd och betalar 5.75 $ på årsbasis. Om du har svårt att välja vilken enhet du ska offra din integritet på, kom ihåg att du kan säkra din online sekretess på alla dina enheter med NordVPN. Detta företag tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar.

Du kan skydda din onlinetrafik vart du än går med deras användarvänliga appar tillgängliga på alla plattformar. Tillgång till dina favoritwebbplatser och tjänster garanteras oavsett var du befinner dig så att du kan glömma geo-begränsningar och bandbreddgränser. Detta NordVPN granskning kommer att göra att du vill få ett VPN så snart som möjligt. Vi har nyligen publicerat en ExpressVPN mot NordVPN jämförelse som är om du ska se hur NordVPN staplar mot ExpressVPN.

3. IPVanish

Du tyckte att sex samtidiga anslutningar var coola? Vänta bara tills du checkar ut IPVanish s tio samtidiga anslutningar på många enheter, vilket är ett enormt plus för leverantören. Deras prissättning är främst rättvis, med en månads användning pågår $ 7.50, tre månader för $ 6,74 vardera och ett år för $ 4.87 per månad. Precis som namnet antyder försvinner denna tjänsteleverantör din IP-adress och verkliga identitet när du är online för att ge användarna fullständig anonymitet.

Om du försvinner på nätet kan du surfa på nätet men du vill, för att inte tala om, gör att du kan avblockera webbplatser och innehåll med alla typer av begränsningar. Med allt detta sägs, kvalificerar IPvanish sig som ett utmärkt substitut för ExpressVPN. I denna IPVanish granskning, du lär dig allt om IPVanish. För en djupgående analys av hur IPVanish jämförs med ExpressVPN, titta på vår ExpressVPN vs. IPVanish uppgörelse.

4. VyprVPN

Tillsammans med ExpressVPN, NordVPN och IPVanish, VyprVPN förmodligen är en av de mest kända VPN-tjänsteleverantörerna där ute. VyprVPN erbjuder sina användare en mängd olika funktioner som inte finns i andra alternativ. DerasKameleont,’ till exempel ger ett unikt krypteringsprotokoll. GoldenFrog, företaget bakom VyprVPN erbjuder också en gratis krypterad meddelandetjänst med namnet Cyphr.

För en djupgående analys av allt som VyprVPN har att erbjuda, läs vår VyprVPN granskning. En månatlig VyprVPN-prenumeration börjar kl 3,35 $ per månad. Om du vill ansluta till 5 enheter samtidigt, Du måste dock betala minst $ 5 per månad på ditt VyprVPN-abonnemang. Vill du veta hur VyprVPN jämförs med ExpressVPN? Läs vår ExpressVPN mot VyprVPN jämförelse.

5. Unlocator

Detta är inte ett VPN, upprepar vi, inte en VPN-tjänsteleverantör. Anledningen till att vi nämner Unlocator beror på att det är en smart DNS-proxy som – precis som en VPN- kan kringgå geo-restriktioner. Den använder dock inte samma metoder. Unlocator omdirigerar bara en bråkdel av informationen som avslöjar din exakta plats genom deras dedikerade servrar, vilket innebär att dina data inte går in i krypteringar.

Vit en smart DNS-proxy maskerar inte din IP-adress; det gör det leverera snabba priser när du strömmar medieinnehåll online. Prissättning med Unlocator är på rätt punkt som det kräver en 4,9 $ månadsavgift för dess tjänster. Som du kanske vet att ju längre tid du registrerar dig, desto lägre blir priset. Om du vill veta mer om denna smarta DNS-proxy ska du kolla in den här Unlocator-granskning.

Bästa ExpressVPN-alternativ

Var och en av VPN-tjänsteleverantörerna som vi har nämnt ovan skulle göra lämpliga ersättare för ExpressVPN. Men det undergräver inte vad ExpressVPN handlar om. Här är ett sista råd, håll dig borta från gratis VPN: er; de är dåliga nyheter.

VPN-leverantörerna som jag nämnde kommer att få jobbet gjort för dig. Tror du att jag listade de bästa VPN: n? Har du några bättre möjliga ersättare i åtanke för ExpressVPN? Jag skulle gärna höra från dig, så lämna inte sidan utan att kommentera.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me