Bästa alternativ för TorGuard

TorGuard är fortfarande lika relevant som det har varit i evigheter; det kan se lite föråldrat ut, men det är fortfarande en bra tjänsteleverantör av många skäl. TorGuard är en VPN-leverantör som inte har något att göra med TOR, den djupa webbläsaren. “Tor” i TorGuard hänvisar till torrenter. Så om du letar efter den bästa VPN för torrent, så har TorGuard fått dig täckt. De är snabba, och deras kundsupport är bara hjälpsam. TorGuard är en supersäker VPN som använder starka krypteringsmetoder, vilket förklarar varför det inte kan upptäcka några läckor. De loggar inte heller. Förutom en strikt ingen loggningspolicy har Top Guard en delad VPN-installation för ökad anonymitet. Torguard kan ha många funktioner som människor gillar, men det finns några kryphål som får kunderna att leta efter alternativ.

Bästa alternativ för TorGuard

Bästa alternativ för TorGuard

Bästa TorGuard-alternativ – sammanfattning

Vi har genomfört olika tester för att hitta det bästa alternativet för TorGuard. Här är resultaten:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN

Gratis VPN-alternativ

Gratis VPN är ett nej. Oavsett hur trasig du kan vara, är en gratis VPN aldrig lösningen. Hela poängen med att få ett VPN är att få säkerhet, men du skulle kasta säkerhet ut genom fönstret om du väljer att prenumerera på en gratis VPN-tjänsteleverantör. Många av dessa VPN-appar som Hola, Hotspot Shield, TigerVPN och Spotflux kan sabotera din integritet och säkerhet eftersom ingenting är någonsin gratis. När du prenumererar på ett gratis VPN är det du verkligen skulle göra att riskera dina data och personliga uppgifter. Det är därför du aldrig bör använda ett gratis VPN.

Varför gratisalternativ inte är bra

Enligt Ryan O’Leary, vice president för hotforskningscentret vid WhiteHat Security i Santa Clara, Kalifornien, ”Ju lägre kostnaden för appen, desto större är chansen att de har säkerhetsproblem.” Och det är därför hon anser att hennes påstående är sant.

 • Gratis VPN är otroligt långsam på grund av otroligt hög trafik.
 • I motsats till ett legitima VPN-kod, krypterar inte tjänsteleverantörer dina data.
 • De bombarderar dig med lägger till för att tjäna inkomster.
 • Gratis VPN: er håller loggar över din onlinetrafik och spårar dina aktiviteter.
 • De leder dig till webbplatser som kan vara skadliga utan ditt samtycke.
 • De säljer din personliga information för vinst.
 • Vissa gratis VPN-appar har dold skadlig programvara som kan stjäla dina data genom att skicka skräppostmeddelanden, stjäla dina kreditkortsuppgifter, göra din enhet otillgänglig eller hacking till dina onlinekonton.

Varför behöver du ett ToGuard-alternativ??

Det finns många skäl till varför konsumenter söker TorGuard-alternativ. Förutom att ha en genomsnittlig serverhastighet stod denna leverantör inför anklagelser om stöld. Lägg till det, med bas i USA och erbjuder endast fem samtidiga anslutningar. Låt oss förklara varför:

Fem samtidiga anslutningar

Totalt 5 enheter kan anslutas med ett TorGuard-konto samtidigt, vilket är mindre än vad andra tjänsteleverantörer erbjuder. Det som begränsar att ansluta till TorGuard är att om du ansluter dina enheter till samma server måste du välja olika protokoll för VPN-anslutningarna.

Potentiellt stulen VPN.ac-förlängning

Under 2015 publicerade VPN.ac en blogg som avslöjar likheterna mellan deras egen webbläsareutvidgning och TorGuards tillägg. Koden var nästan exakt densamma, vilket antyder att TorGuard kan ha stulit sin VPN-förlängning. TorGuard var snabb att be om ursäkt och göra nödvändiga ändringar för att undvika anklagelserna.

Jurisdiktion inom 14-Eyes

TorGuard verkar ägs av ett företag som heter VPNetworks LLC, vilket innebär att de är belägna i USA. Det faktum att de är baserade i USA innebär att regeringen kan begära VPN-företag att hantera den information de har om sina kunder. En mycket säkrare VPN skulle vara en som finns i BVI, Panama eller till och med Schweiz.

Bästa alternativ för TorGuard

TorGuard har stora säkerhetsstandarder, men det gör de flesta andra stora VPN: er. Den har anständig hastighet, men du kan få bättre hastigheter om du väljer rätt leverantör. Priserna är bra, men inte så bra. Det stöder torrenting, vilket är bra om du torrent. Det finns besvär och nackdelar med denna tjänsteleverantör, och det är därför vi kommer att lista de bästa TordGuard-ersättarna.

ExpressVPN

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna, en tropisk oas utan lagar om datalagring. Inga aktivitetsloggar. Inga anslutningsloggar. En enda prenumeration kan användas samtidigt på tre enheter, oavsett plattform (inklusive virtuella maskiner). För mer information om ExpressVPN, läs vår recension här.

BulletVPN

Bullet VPN, baserat i Estland, talar säkert om hur snabb och genomtränglig deras tjänster är. Det är en mycket säker VPN som håller en ingen loggar policy och upprätthåller höga integritetsnivåer. Precis som ExpressVPN tillåter det bara upp till tre samtidiga anslutningar. Läs mer om BulletVPN här.

NordVPN

NordVPN är baserat i Panama och lovar en ingen loggpolicy: ”NordVPN övervakar, lagrar eller registrerar inte loggar för någon VPN-användare. Vi lagrar inte tidsstämplar för anslutning, bandbredd, trafikloggar, IP-adresser. ” Panama har ett helt okensurerat internet och ingen statlig övervakning. Med NordVPN kan du ansluta upp till 6 enheter till ett enda konto samtidigt. Läs mer om NordVPN i detta recension.

VyprVPN

VyprVPN är en Schweiz-baserad VPN-tjänst som levererar konsekventa prestanda. Att vara baserat i Schweiz sätter VyprVPN och all kundinformation enligt schweiziska lagar om dataskydd. Med VyprVPN får du fem samtidiga anslutningar (samt få tillgång till andra fördelar som Chameleon, vårt proprietära protokoll). För mer information om VyprVPN, läs vår recension här.

Bästa TorGuard-alternativ

TorGuard har ett antal anmärkningsvärda styrkor, men grunden för dess plats och det skakiga rykte kan kasta bort konsumenterna. Om ditt mål är att torrent, är TorGuard leverantören för dig. Men om du är mer försiktig när det gäller säkerhet och tanke på att tredje parter ska övervaka dina aktiviteter, kan TorGuard vara lite riskabelt för dig. TorGuard är dålig; det är bara att det finns många VPN där ute som är bättre, och vi har redan nämnt alternativen ovan. Hoppas att detta hjälpte. Låt oss veta vilket alternativ som fungerar bäst som ersättare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me