Bästa fungerande VPN i Kina avslöjad

Kina håller på att slå ner VPN-tjänsteleverantörer. Det betyder att om du är en utlänning som bor i Kina har det blivit allt svårare att blockera webbplatser som du normalt skulle kunna komma åt hemma. Landet kommer att berzerk på VPN som avslutar sina tjänster i landet. Men jag fick reda på att vissa VPN: n fungerar fortfarande när du reser till Fjärran Östern och kan undvika restriktionerna för den stora brandväggen lätt. Rulla ner och ta reda på vad bästa VPN fungerar fortfarande i Kina.


Bästa fungerande VPN i Kina avslöjad

Bästa fungerande VPN i Kina avslöjad

En VPN på Kina

Om du besöker landet eller redan bor där kommer du att märka hur tätt landet håller sitt internet. Ännu viktigare är detta online granskningen blir allt hårdare lite då och då.

Det är därför du behöver ett VPN som faktiskt fungerar i Kina dölja din identitet och hålla dina data privata till dig och bara dig. Regeringen har en vana att övervaka vad du gör. Men när du arbeta med ett VPN, du får täcka din IP-adress och surfa anonymt på internet. Du kan fortfarande inte lura huvudet runt ett VPN-koncept? Titta på pekarna nedan, de kommer att belysa saken mer:

 • När du är ansluten till ett VPN kommer du kryptera din internettrafik och dölja din IP-adress. På så sätt får du tet till skydda din privata information från online hackare och även övervakning försök från den kinesiska regeringen.
 • Att ansluta till en server gör att du kan ses som om du är surfar på internet från en annan region. Det är baserat på var servern är. När din online-plats har ändrats kan du göra det få tillgång till Google, Youtube, Quora och Reddit i Kina.
 • Jag tänker inte säga allt, men hundratals torrentplatser är blockerade i landet. Med en dold identitet (en VPN-anslutning) kommer du till ladda ner torrenter utan att spåras av din ISP eller regering. Torrent bort, mina vänner.

Bästa fungerande VPN för Kina

Att hitta en VPN som faktiskt fortfarande fungerar på Kina har blivit tuffare. Många som bor i kinesiska territorier måste investera tid, pengar och massor av ansträngningar för att få godkänd internetcensur.

Jag har gjort mycket forskning själv och fått reda på det ExpressVPN är båda bästa och säkraste alternativet du kan vända dig till. Denna VPN-leverantör är en av de mest efterfrågade och populära VPN-tjänsterna i Kina. Det är förmodligen nummer 1 som går till VPN för att vara ordentligt kringgå restriktionerna för den stora brandväggen. 

Leverantören ger dig kvalitetsprestanda när det gäller hastighet och säkerhet. De har snabbt servrar i 94 länder inklusive Hong Kong, Taiwan och mer (Kändes som att ange det). Du vet att Kina fortsätter att övervaka VPN: er hela tiden. ExpressVPN håller dock ett öga på sina servrar och säkerställer att dess tjänst ligger utanför Kinas censurers ansträngning att blockera VPN-anslutningar. Tack vare deras dolda servrar, du kommer inte ens att ses som någon som använder ett VPN.

Glöm inte att du kan dela ditt konto med fyra andra användare exklusive dig själv. Det gör det totalt 5 samtidiga anslutningar. Nu kan du och dina vänner ta bort blockering av vad som bör vara tillgängligt i första hand. Vi pratar om strömningskanaler, sociala medieplattformar och mycket mer.

Domen

Nackdelar

 • Lite dyrt.

Under en begränsad tid kan du också få tre fria månader på toppen av ditt 1-år ExpressVPN prenumeration. Så om du letar efter en långsiktig lösning på kringgå den stora brandväggen, det blir inte mycket bättre än det här. Men jag måste vara tydlig, ExpressVPN är den bästa leverantören att använda i Kina, men inte den enda. Kolla in mer bästa VPN: er för Kina i tabellen nedan.

Är det olagligt att använda en VPN i Kina?

Tusentals människor och flera företag i Kina använder VPN dagligen eftersom de tillhandahåller en säker krypterad anslutning mellan en dator i Kina och en dator belägen utomlands. Faktum är att Kina har inte kunnat passera ett filtförbud på användningen av VPN eftersom så många företag, särskilt internationella företag i landet, beror på dessa privata nätverk för säkerhet. Förbud mot användning av VPN skulle påverkar allvarligt företag som driver affärer i Kina.

Så frågan om miljoner dollar är – är det olagligt att använda ett VPN i Kina? Det är ett grått område för tillfället och information tyder på att regeringen riktar sig till företag som tillhandahåller VPN-tjänster till individer. Det är ett brott att driva en sådan tjänst utan en telekommunikationsföretagslicens. Företag måste få godkännande och godkännanden från regeringen för att skapa och använda VPN: er.

Toppsidor som är blockerade i Kina

Jag har stött på dussintals länder som blockerar åtkomst till webbplatser över hela världen. i alla fall, Kina har mycket strängare begränsningar att de flesta av dem, om inte alla. Jag menar att det blockerar mycket efterfrågade webbplatser som Google, Youtube, Wikipedia, Facebook, Instagram och mer.

Det började i slutet av 1990-talet när Kina började övervaka och censurera internet inom sina gränser. Det tog emellertid en tur till det värre 2009. Kina känner sig hotad av vad medborgarna kan lära sig av sociala medieplattformar, särskilt i väst. Det är därför det vill inte att de ska ha fri tillgång till sådan information. Och blockeringen börjar.

För att ge dig en liten uppfattning om saken, här några av de webbplatser som du inte kan komma åt när du är i Kina:

 • snapchat
 • Youtube
 • Google
 • Gmail
 • Quora
 • tumblr
 • Vimeo
 • Facebook
 • Microsoft OneDrive
 • Google Play Store
 • Rycka till
 • Dailymotion

Bästa fungerande VPN i Kina avslöjade – slutliga tankar

Om du har provat flera VPN-tjänsteleverantörer i Kina, dela gärna din erfarenhet nedan. Fungerade VPN som du använde faktiskt i Kina? Hur var din upplevelse med ExpressVPN när du besöker kinesiska territorier? Låt oss veta det genom att släppa en kommentar i avsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map