Bästa granskning av VPN enligt Trustpilot-användare

En av de första webbplatser som går till ditt sinne när du befinner dig i ett teknisk dilemma är Trustpilot. Den har recensioner från hela världen som kombinerar användares erfarenhet och tekniska kunniga individer. Numera är VPN-marknaden den mest omtalade när det gäller internet. Därför har jag gjort lite grävning på egen hand. Detta är en VPN-granskning baserad på vad Trustpilot hade att säga.

Bästa VPN-recension enligt Trustpilot

Bästa VPN-recension enligt Trustpilot

Innan vi börjar

Trustpilot är en webbplats för konsumentgranskning som grundades i Danmark redan 2007. Webbplatsen är gratis för konsumenter och den erbjuder freemium-tjänster till företag.

Webbplatsen har mer än 700 personer som arbetar dygnet runt eftersom den välkomnar mer än en miljon recensioner varje månad. Vissa kanske tvivlar på webbplatsens transparens eftersom falska recensioner kan publiceras.

Trustpilot förbehåller sig dock rätten att ta bort recensioner utan förklaring. Det insisterar på att det alltid gör en god tro att följa lagen och dess publicerade policyer för att säkerställa att endast giltiga recensioner finns kvar på webbplatsen.

Dagens recension kommer att sammanfatta de bästa VPN: n på Trustpilot. Innan vi startar, kolla in dem i tabellen nedan så att du kan få en liten inblick i vad som kommer att komma nästa.

Bästa VPN-recensioner på Trustpilot

Det finns många VPN-leverantörer att välja mellan på marknaden. Men inte alla av dem kan passa dina behov och ge dig det du letar efter. Trustpilot är ett av de bästa stoppen som de flesta av oss vänder oss till när vi vill utvärdera en viss produkt. Därför, baserat på vad jag har lärt mig för webbplatsen, är här den fullständiga recensionen av de bästa VPN: n där ute:

ExpressVPN

ExpressVPN Trustpilot

ExpressVPN är en riktigt bra VPN-leverantör. Den kommer först på vår lista på grund av den “utmärkta” ranking som den har på Trustpilot. Deras servrar är alltid igång med bra internethastighet för strömning och sådant. Tjänsten inkluderar servrar över hela världen.

Denna VPN-leverantör erbjuder förstklassiga säkerhetsåtgärder som hjälper till att hålla din enhet säker när du ansluter till internet. Med högpresterande militärprotokoll är du helt skyddad mot cyberattacker och övervakningsförsök.

ExpressVPN låter dig dessutom ansluta tre enheter under samma prenumeration, vilket innebär att du kan dela dina VPN-referenser med 2 av dina familjemedlemmar och vänner, exklusive du naturligtvis.

ExpressVPN använder 256 bitars AES-kryptering, som fungerar i tandem med VPN-protokoll som SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Jag föreslår starkt OpenVPN, men det kommer som standard ändå. När det gäller sekretess antar denna VPN den strikta loggpolicyn. Så du kan vara säker på att ingen kommer att få tag på din historia. Med en nollloggpolitik, hur kommer regeringen att be om något som inte finns i första hand?

Om du stöter på problem och kontakta deras kundtjänst får du utmärkt hjälp varje gång! Om du vill veta mer, kolla in Trustpilots ExpressVPN-recension.

IPVanish

IPVanish Trustpilot

IPVanish är en annan pålitlig leverantör att investera i. Denna VPN är nummer två på vår lista. Även om det har ett “Utmärkt” betyg precis som ExpressVPN, kommer detta betyg dock från ett lägre antal recensioner.

Det fungerar som annonserat och du har inga problem när du använder dess applikation. Enkel enkel installation och användargränssnittet gör det mycket trevligt att använda. IPVanish rekommenderas för alla.

Detta beror främst på att VPN innehåller mer än tusen servrar i sitt nätverk. Du kan navigera mellan över 40000 IP-adresser, vilket gör att du kan komma åt hundratals geobegränsade kanaler oavsett var de är. IPVanish erbjuder dig chansen att ansluta 10 enheter med ett prenumeration. Detta innebär att du bokstavligen kan skydda 10 enheter på en gång.

VPN tillhandahåller obegränsad bandbredd och serverväxling. om du behöver hjälp med installationen eller med något problem du står inför kan du alltid kontakta deras supportteam som är tillgängligt dygnet runt. Titta närmare på Trustpilots IPVanish-granskning.

BulletVPN

BulletVPN Trustpilot

BulletVPN är en bra VPN att använda. Det har servrar som pekar strategiskt runt om i världen och de brinner också snabbt. Du kan ställa in geobegränsade kanaler i 30 länder baserat på servern du ansluter till. Trots att det är nytt, har detta VPN visat sig värt att vara på toppen av VPN-marknaden.

Som ni ser markerar Trustpilots granskning det som ”Fantastiskt”, vilket är ganska anständigt för en VPN-leverantör som inte har funnits på länge. Deras kundsupport är enastående. Snabbt svar på dina frågor och problem! Svaren är en dag eller mindre. Och 99% av tiden kommer det första förslaget de har åt dig att lösa problemet.

Å andra sidan kan streamare som inte bryr sig om att bli utsatta på nätet dra nytta av deras smarta DNS-funktion. Med detta kommer ingen kryptering att tillhandahållas. Detta innebär att du inte kommer att lägga till ett extra lager skydd utan kommer att arbeta med full internethastighet. Du kan lära dig mer om detta VPN genom att kontrollera Trustpilots BulletVPN-granskning.

SurfShark

SurfShark Trustpilot

Surfshark är den sista VPN som vi täcker i den här recensionen. Att ha ett utmärkt betyg på en webbplats som Trustpilot är ganska en prestation om jag kanske säger. Denna VPN-leverantör är ny inom branschen men har bevisat sig vara en storm att räkna med.

SurfSharks servernätverk innehåller mer än 800 servrar i 50 olika länder. Det är inte ett litet belopp för en nybörjare, eller hur? Det bästa med denna leverantör är att du kan dra nytta av ett obegränsat antal anslutna enheter under ett abonnemang. Betala en gång så får du din familj och dina vänner att använda detta VPN utan extra kostnad.

Förutom obegränsade samtidiga anslutningar behandlas du med en obegränsad bandbredd och serverväxling. Och låt oss inte glömma att SurfShark också antar det politiska systemet utan logg som varje sekretesssökare letar efter.

har inte funnits så länge, men på kort tid har de skapat en kraftfull VPN. Denna nykomling har stormat VPN-branschen överraskande tack vare de funktioner som den erbjuder sina användare vid prenumeration.

Andra än att de erbjuder ett 24-timmars livechatsupport och dess toppkandidat för att avblockera sådana som HBO, Netflix, Hulu och så många fler kanaler. Vill veta mer? Kolla in det här Trustpilots SurfShark-recension.

Sätter vi “Trust” i Trustpilot

Problemet är att vi inte vet säkert. Webbplatsen är känd för att vara en opartisk granskningswebbplats. det tar alla användares upplevelser och lägger till dem för att ge de resultat alla vill ha. Du vet dock aldrig om recensionerna som lämnas på webbsidan är legitima. De kan vara falska bara för att höja statusen för en viss produkt. Oberoende undersökningar har avslöjat att granskningswebbplatser som Trustpilot har falska recensioner i nästan industriell skala, men Trustpilot insisterar på att den strävar efter att endast inkludera äkta recensioner.

Ta till exempel NordVPN, webbplatsen anger att denna VPN använde falska recensioner för att ranka högre. Vi vet inte om detta är sant eller inte, men vi vet att Trustpilot straffade en av de bästa VPN: erna i branschen och gav den en mycket låg ”dålig” ranking. Manipulering av recensioner är inte bra när du vill investera i någonting. Vem som helst av oss vänder oss till användarnas recensioner för att underlätta deras sökning. Uppenbarligen tolererar Trustpilot inte falska recensioner och beslutade att nedgradera NordVPN i enlighet därmed.

NordVPN Trustpilot

Baserat på vad jag har sett hittills är Trustpilot ganska ärligt i recensioner. Jag menar ta ExpressVPN, det är en av de bästa VPN-tjänsterna i världen och det har ett “Utmärkt” betyg.

Bästa VPN-baserade på Trustpilot

Där har du det, folkens. De bästa VPN: erna i branschen är helt granskade baserat på vad Trustpilot har att säga. Om du är villig att investera i en, se till att du läser den här artikeln, kontrollera funktionerna noggrant, titta på vad användarna har att säga och bestäm sedan. Ta inte ett hastigt beslut, sekretess och säkerhet online är inte något du vill kompromissa med.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me