Bästa offshore-VPN – icke-USA-baserade VPN: n avslöjade

Med fördelarna med att använda ett VPN blir mer och mer utbrett vänder många användare sig till tjänsten för att skydda sig mot de många sårbarheter som finns online. Tjänsten är utmärkt för att skydda mot onlineattacker, cyberhot, identitetsstöld och skydda all information de behöver för att hålla konfidentiella när som helst online. När vi söker efter en VPN-tjänsteleverantör tittar de flesta av oss först på priser, VPN-servrar, appar, kundsupport och återbetalningsregler. Vad många VPN-användare inte känner till är att placeringen av VPN: s huvudkontor också är av största vikt.

Bästa offshore-VPN - icke-USA-baserade VPN: n avslöjade

Bästa offshore-VPN – icke-USA-baserade VPN: n avslöjade

Så fungerar VPN: er

För alla VPN-användare som nyligen fick höra om tjänsten men fortfarande inte förstår hur den fungerar, låt mig bryta några saker åt dig. Till att börja med är VPN en förkortning av ett virtuellt privat nätverk; en grupp servrar som krypterar din trafik när du ansluter till dem. Denna kryptering görs för att säkerställa att ingen annan kan låsa in dina aktiviteter online, och detta inkluderar din ISP.

Förutom att säkerställa din säkerhet på nätet, skyddar en VPN-tjänst också din identitet genom att dölja information som var du än surfar på, liksom din identifieringsinformation. Detta händer när du ansluter till en server som är baserad utomlands och din IP-adress ändras från den ursprungliga till den som är tänkt att visa plats för servern istället för din.

Behovet av icke-USA-baserat VPN

En bra majoritet av leverantörerna råkar vara baserad i regioner som USA och Storbritannien. På så mycket som de kan vara leverantörer av god kvalitet är deras plats inte en av de bästa att basera en säkerhetscentrerad leverantör. Detta beror på att deras regeringar har ett antal lagar som verkar sätta den integritet som en VPN-användare kan leta efter i fråga. De använder policyer som tvingar de flesta VPN-leverantörer att skicka in dataposter med information om deras användning av tjänsten, vilket innebär att om du är prenumererad på en leverantör som är baserad i USA eller Storbritannien, finns det en verklig chans att dina surfinformation kan delas ut till byråer som fungerar tillsammans med NSA.

För användare som inte har så mycket att dölja är amerikanska eller brittiska baserade leverantörer ett alternativ som kan utforskas, men för alla andra som alltid har upp till en seriös, känslig verksamhet online, är det bättre att överväga att prenumerera på en offshore VPN. En offshore VPN är i grunden en tjänsteleverantör som är baserad i länder som inte ingår i någon dataregleringsallians. Sådana allianser inkluderar “Fem ögon”, där medlemsländerna bildar en pakt för att dela all information som kan leda till gripandet av en eftertraktad brottsling eller undertryckandet av ett hot.

De flesta typiska onlineanvändare vill enkelt kunna strömma torrenter eller ladda ner upphovsrättsskyddat material, och det är verkligen så långt det går. Avdelningar som National Security Agency är inte riktigt intresserade av sådana användare. Så om du vill undvika att dina webbläsningsinformation överlämnas till dem är en offshore VPN det bästa alternativet.

De bästa offshore-VPN: erna

Nu när du är uppdaterad med de två saker som en VPN-tjänst kan hjälpa dig åstadkomma, låt oss ta en titt på de olika typerna av VPN-tjänster som inte har sitt huvudkontor baserat i ”Five Eyes” -land som USA. eller Storbritannien:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de populäraste och mest använda VPN-tjänsteleverantörerna i världen, och dess bekväma läge på Brittiska Jungfruöarna har bidragit väsentligt till dess framgång. Tjänsten är garanterad att inte behålla några loggar över dig, och detta säkerställs genom deras noll loggningspolicy. Leverantören är också säker på att helt säkra din surfupplevelse genom deras 256-bitars AES-krypteringsteknik, liksom deras förlitande på OpenVPN som det föredragna och säkraste VPN-protokollet att använda. Tjänsten har ungefär 1500 servrar som är väl spridda över hela världen, och ett referensbelöningsschema där både nuvarande och ny abonnent båda får en gratis månad för prenumeration när den nya användaren registrerar sig. Tjänsten erbjuder också Stealth-servrar som kan nås av användare som är baserade i regioner som Kina där användningen av VPN-tjänster är starkt begränsad. ExpressVPN är också välkänt för sitt mycket lyhörda kundtjänsteam, som alltid finns tillgängligt för kontakt dygnet runt via livemeddelanden, e-post eller till och med telefon. Tjänsten kan tyckas vara lite dyr att registrera sig i jämförelse med andra leverantörer, så 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är en utmärkt möjlighet att se om tjänsten är värd vad de ber om.

2. BulletVPN

BulletVPN har inte verkligen varit i branschen så länge som de andra VPN-tjänsterna, men det betyder inte att deras tjänst är sub-par. Baserat i Estland är tjänsten långt borta från jurisdiktion för lagar om datalagring, vilket innebär att deras nollloggspolicy är väl följt. Leverantören är också en av få som erbjuder både VPN och Smart DNS-tjänster. Smart DNS-proxy-funktionen är praktiskt om du vill kringgå regionala begränsningar för enheter som inte stöder VPN som PS4, Xbox One och Apple TV. BulletVPN är också en av få VPN-leverantörer som erbjuder användare en VPN-app för Amazon Fire TV. Uppenbarligen har BulletVPN också appar för PC-, Mac-, Android- och iOS-enheter. Om du stöter på problem med att använda deras tjänst kommer BulletVPNs kundtjänst alltid att finnas för att hjälpa dig genom antingen live support eller e-post. När det gäller säkerhet är BulletVPN säker på att ha din anslutning skyddad och säkrad med standard 256-bitars AES-krypteringsmodell för alla deras abonnenter. Som de flesta andra leverantörer har BulletVPN också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti som du kan dra nytta av och se om det är tjänsten för dig eller inte.

3. NordVPN

Denna Panama-baserade tjänst har sitt huvudkontor långt borta från alla regioner där policyer för datalagring tillämpas. Detta innebär att du med en sådan leverantör inte bör ha några bekymmer om att din surfhistorik spelas in, än mindre att delas ut. Detta, tillsammans med säkerhetsfunktioner som Double VPN där trafiken dirigeras via två servrar istället för en, och CyberSec där störande annonser och skadlig programvara blockeras när du surfar, säkerställer att NordVPN-abonnenter har sin säkerhet väl tagit hand om. Leverantörens stora nätverk med mer än 4000 servrar säkerställer också att alla användare kan hitta en server i sin valfri region som de kan ansluta till, och NordVPN: s kapacitet att stödja upp till 5 samtidiga VPN-anslutningar hjälper till att spara kostnader förknippade med online säkerhet. NordVPN stöder också Onion via VPN, där användare kan integrera Tor VPN-tjänsten för att säkerställa att de får en verkligt anonym surfupplevelse. Tjänsten erbjuder också en automatisk kill switch och förhindrar DNS-läckor. Med de tre dagars gratisversionen som erbjuds tar det inte så lång tid att avgöra om det är rätt tjänst för dig eller inte. Gå igång och prova det.

4. CyberGhost

CyberGhost VPN är en annan pålitlig tjänst som är baserad i Rumänien. Landet åtnjuter en betydande mängd online-frihet, så användare bör inte behöva oroa sig för att deras data registreras eller att deras surfning är begränsad på något sätt. Tjänsten är särskilt känd för de säkerhetsåtgärder som tillämpas särskilt för användare som ständigt ansluter till allmänna Wi-Fi-nätverk. CyberGhost VPN stöder fildelning via peer-to-peer-filöverföringar, så du bör inte ha några problem med att torrentera eller ladda ner stora volymfiler. Deras kundvårdsteam är också alltid tillgängligt för att hjälpa dig när du stöter på några problem eftersom de kan kontaktas via deras livechattfunktion. Tjänsten erbjuder en lättanvänd VPN-app, som är kompatibel på en mängd olika plattformar inklusive iOS, Android, Mac OS och Linux. Tjänsten smälter bra med Kodi, så användarna bör inte ha några problem att para den med medieprogramvaran. För att se om CyberGhost presterar upp till din standard eller inte, kanske du vill ta upp deras 30-dagars återbetalningsgaranti och testa tjänsten själv.

Rådgivning

Det finns ett stort utbud av gratis VPN: er, och de flesta av dem kan hittas genom att göra en enkel sökning online. Dessa tjänster kan vara mycket frestande att registrera sig hos, och vi är medvetna om att de flesta användare föredrar att ha något de kan få gratis jämfört med att behöva betala för det. Vi vill ge ett varningsord till alla Internetanvändare som tänker registrera sig hos en gratis leverantör. Det är känt att dessa gratistjänster delar ut användardata till tredje part. Detta är förmodligen hur en majoritet av dem kan upprätthålla sin gratis tjänst. Kvaliteten på deras tjänst är också säker på att frustrera dig eftersom hos de flesta leverantörer är hastigheterna verkligen för låga för att göra något väsentligt med. De enda leverantörerna du kan lita på är de som erbjuder en fastställd tidsperiod för att använda sin tjänst gratis. Detta är normalt så att du kan se hur väl deras tjänster jämförs med andra innan du registrerar dig.

Slutsats om de bästa offshore-VPN: erna

Att använda en offshore VPN-garanti garanterar att du inte blir förpackad med de många oro som regeringar runt om i världen är kända för att ge upp om säkerhet på nätet och att dina uppgifter och personlig information förblir borta från någon statlig myndighets händer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me