Bästa OpenVPN-tjänster 2020

Chansen är stor att du antagligen har hört talas om att OpenVPN erbjuds som en tjänst i många av de VPN-annonser du har sett över hela internet. Du kanske har tänkt på det och försökt ta reda på vad det står för, men om inte, har du tur eftersom vi kommer att avmystifiera vad det handlar om innan vi rekommenderar vad vi tycker är de bästa OpenVPN-tjänsterna 2020.

Bästa OpenVPN-tjänster 2020

Bästa OpenVPN-tjänster 2020

Vad är OpenVPN?

Leverantörer som erbjuder OpenVPN som en tjänst tillåter i princip sina kunder åtkomst till en öppen källkodsprogram som implementerar virtuella privata nätverk (VPN) tekniker för att skapa säkra punkt-till-punkt- eller plats-till-plats-anslutningar. Kunder använder sedan en VPN-leverantörs servrar, men förlitar sig fortfarande på OpenVPNs kryptering.

Bästa VPN med OpenVPN-kryptering

Nu när du vet lite om hur det fungerar, här är vår detaljerade granskning av leverantörer som erbjuder de bästa OpenVPN-tjänsterna 2020:

1. ExpressVPN

Som en av de första VPN-tjänsterna som någonsin har införlivat OpenVPN i deras funktionslista, ExpressVPN fortsätter att växa och utveckla sitt nätverk med över 50 servrar i över 40 länder varje år på grund av det stora antalet människor som testar dem först under 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, bara för att registrera sig som årliga prenumeranter. Tala om vilka, de erbjuder 3 betalningsplaner; månadspaketet kostar $ 12,95, 6 månaders paket för $ 9,99 och den årliga planen till $ 8,32.

Om du är helt ny i OpenVPN, är ExpressVPN en tjänst du kommer att njuta av att använda eftersom de har förenklat allt på ett sådant sätt att inställningsnivån som du måste göra reduceras till ett minimum. Utan logghållning och pålitlig integritetspolicy garanteras ExpressVPN att din säkerhet online är tveklöst.

2. IPVanish

En annan leverantör som inte gör så illa med OpenVPN är IPVanish. Med över 180 servrar kan alla som hoppas använda OpenVPN på sitt nätverk säkerställa åtkomst till webbplatser från var som helst i världen. Deras prissättning är också betydligt rimlig, till $ 7,50 för en månad, $ 20,24 för var sjätte månad och $ 58,49 för var 12 månad..

Bortsett från OpenVPN stöder IPVanish också andra protokoll som L2TP och PPTP. Användare kommer också att kunna dra nytta av sin NAT-brandvägg som kommer som standard för alla sina erbjudna paket.

3. BulletVPN

Även om det inte är så allmänt känt som andra VPN-tjänster på denna lista, BulletVPN gör ett utmärkt jobb när det gäller att kringgå konstgjorda gränser online. Nykomlingen är en av få VPN som vi känner till som har en VPN-app som är kompatibel med FireStick. Inte bara det, de har VPN-serverplats över hela världen, inklusive USA, Storbritannien, Kanada och till och med Ryssland. En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti innebär att du kan prova deras service riskfri. Sammantaget lever BulletVPN sitt namn; bullet-snabb VPN-servrar och kundservice. På samma sätt som ExpressVPN erbjuder BulletVPN en gratis Smart DNS-proxyservice som du kan använda på enheter som inte är nativt kompatibla med VPN.

4. HideMyAss

Kommer i fjärde på vår lista är HideMyAss, en av de andra få VPN-tjänster som ger enormt stöd för användare i hopp om att förlita sig på OpenVPN. Alla deras 841-servrar stöder OpenVPN-protokollet, vilket gör dem till en av de få pålitligaste leverantörerna när de hanterar den specifika tjänsten. De har också ett gäng andra protokoll som de stöder som SSTP, PPTP och L2TP / IPSec. Du kan komma åt alla dessa från $ 11.52, $ 6.55 eller $ 8.33 per månad.

Det enda problemet som har tagits upp av de flesta HideMyAss-prenumeranter är deras långsiktiga svarstakt närhelst du har problem. Tjänsten har ingen livechattjänst och de tar för lång tid att svara via e-post.

De erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka garantitjänst, så att du kan prova dem i en månad innan du sätter dig på dem som din föredragna leverantör.

Ställa in OpenVPN

När du bestämmer dig för vilken leverantör du kommer att lita på för din OpenVPN-tjänst, bör det inte riktigt stressa dig för att få upp det hela. Uppsättningen är normalt konfigurerad före handen, så du har kvar att välja om du vill ha tjänsten aktiv eller inte. För dem som vill komma in i den snygga, hur den fungerar, finns det en hel del “Vad är OpenVPN” -utbildningar där ute som bör vägleda dig om hur du gör det.

fördelar & Nackdelar med OpenVPN

Ett stort antal webbplatser har gått vidare för att föreslå och till och med ange varför VPN-prenumeranter inte bör gå vidare för att använda OpenVPN, med hänvisning till att nackdelar som vi senare har hittat kan enkelt sorteras genom att ändra några av konfigurationsinställningarna. De som inte kan ha mer att göra med valet av ISP eller till och med kvaliteten på hårdvara som används.

De flesta användare tycker om OpenVPN eftersom det tillåter dem att anpassa sina inställningar på ett sätt som andra protokoll som PPTP och L2TP inte kan. Det kräver därför lite teknisk erfarenhet, men det är inget som en nybörjare inte kan hantera genom vägledning av en kvalificerad kundvårdsrepresentant.

OpenVPN kommer inte riktigt med ett användargränssnitt, men så snart du vänjer dig med det så blir du ännu mer utsatt för hur du kan lita på det för mer avancerade saker som fjärråtkomst.

Slutsats om de bästa OpenVPN-tjänsterna 2020

För de många kunder som letar efter en pålitlig VPN-applikation med öppen källkod finns det ingen annan lösning att vända sig till andra än OpenVPN. Detta VPN-protokoll är det mest föredragna, och kvaliteten på den service du får uppleva är starkt beroende av vilken typ av VPN-leverantör du väljer att registrera dig hos. Vanligtvis bör en leverantör med ett expansivt nätverk av servrar, ett pålitligt kundvårdsteam och en rimlig prissättningsmekanism vara tillräckligt för att garantera god service. En leverantör som ExpressVPN markerar rutorna för alla tre krav och de har en 30-dagars pengargaranti för alla som är skeptiska till sin tjänst att se själv.

Om du råkar testa någon av de tjänster vi har nämnt ovan, känn dig fri att lämna en kommentar eller två i avsnittet nedan. vi skulle gärna höra från och svara på dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me