Bästa VPN 2020 – översyn av toppleverantörer av VPN-tjänster

Integritetsskydd och säkerhet på Internet fortsätter att vara en växande oro bland individer som gör mycket känsligt arbete online, särskilt med den växande intensitet som regeringar runt om i världen bryter ner på internetleverantörer. Det finns stora ansträngningar, inte bara från dem utan också från tredje parter som vill sälja din surfhistorik för att få en uppfattning om vilken typ av innehåll en riktad marknad föredrar att titta på medan du är online. Sådana ansträngningar utgör ett grovt brott mot din rätt till integritet när du är online, och alla som bryr sig om sin privata information bör vidta avsiktliga åtgärder för att förhindra att deras information får olagligt tillgång till 2020. Läs bästa VPN 2020-granskning ta reda på vilka VPN-tjänsteleverantörer som är värda dina pengar.

Bästa granskning av VPN 2020

Bästa granskning av VPN 2020

Topprekommenderade VPN: er över 2020

Här är en kortlista över våra leverantörer av VPN-tjänster från och med 2020.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. VyprVPN
 5. BulletVPN
 6. Cyberghost

Att välja en VPN-tjänst

Om du går online ser du att det finns många tjänster som lovar att kryptera din anslutning antingen gratis eller till en månad, tvåårsvis eller årlig kostnad. Försök så mycket du kan för att undvika de fria. Deras tjänst är normalt undermålig, och om du hanterar sådana kommer du att bli svår frustrerad. Det är bättre för dig att gå igenom listan över betalade alternativ. Ett tips som du bör tänka på här är att ju längre du kan prenumerera på en leverantör, desto billigare blir kostnaden. Så en ren strategi skulle vara att identifiera vilken leverantör du ska arbeta med och engagera sig för dem på lång sikt.

Vi kommer att hjälpa dig med det genom den här granskningen eftersom vi förstår att du kan bli bortskämd med valet, särskilt med de många tjänster som finns online. 

Bästa VPN 2020

Här är våra fem bästa val för de bästa VPN-tjänsterna 2020.

1. ExpressVPN – Bästa VPN 2020

Om du söker en leverantör av premiumkvalitet är det mycket osannolikt att du hittar en leverantör som överträffar ExpressVPN. Dessa killar erbjuder en ständig anslutning via sina 164 serverplatser, och 30-dagars pengar-tillbaka garanterar att du kan använda för att prova deras tjänst. Deras mjukvara fungerar bra på alla stora plattformar, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitetsproblem.

Det kommer att kunna säkra dina P2P-filandelar, men du måste kompromissa med deras 5 enhetskapacitet för samtidiga anslutningar. Deras prissättning är också något högre än de flesta på $ 12,95 för en månad, $ 9,99 varje månad i 6 månader och $ 6,66 varje månad för deras årliga prenumeration.

2. NordVPN

Med 3 000 servrar och räkning, NordVPN fortsätter att arbeta med ökad tillförlitlighet för sina kunder, och det verkar fungera riktigt bra för dem. De erbjuder också upp till 6 samtidiga anslutningar, och det finns en legion av människor som registrerar sig med dem baserat på den förmågan.

Deras tvååriga erbjudande till $ 3,29 per månad sticker också ut på marknaden, och deras 2048-kryptering garanterar alla som prenumererar med fortsatt skydd. Funktioner som en Internet-kill-switch och starkt DNS-skydd lägger till sin lista över säkerhetsmekanismer.

3. IPVanish

Tredje på vår lista över 2020 VPN är IPVanish, en annan leverantör som lovar att dölja din surfhistorik och hålla alla dina online-aktiviteter säkra genom deras samling av över 40 000 IP-adresser för kunder att välja mellan, och över 850 servrar i över 60 länder att ansluta till.

Du kommer att ha sju dagar från deras pengarna tillbaka-garanti för att avgöra om tjänsten är värt det, men vi är ganska säkra på att du kommer att ha fattat ett beslut av femte. Deras prissättning är till stor del rimlig, med en månads användning för $ 7,50, 3 månader för $ 6,74 varje år och ett år för $ 4,87 varje månad.

4. VyprVPN

Känd för att vara en av de mest innovativa leverantörerna på marknaden, VyprVPN erbjuder funktioner som Chameleon under radar-surfning och kommunikationstjänst som håller alla dina interaktioner krypterade. Deras servrar finns i cirka 72 länder, även om deras hastigheter överträffar mycket bättre än många andra leverantörer som har ett större servernätverk.

På bara tre dagar är testperioden också ganska begränsad, så du måste fatta ditt beslut snabbt. De har två priskategorier, där en grundplan går för $ 9,95 respektive $ 5 för en månad respektive ett år, medan en premiumplan går för $ 12,95 och $ 6,67, också för en månad och ett år.

5. BulletVPN

Avsluta vår lista är BulletVPN, en tjänst som långsamt fortsätter att få tillsyn bland användare över hela världen på grund av deras tier-1-servernätverk och deras mycket stödjande kundtjänstteam. De tillåter upp till fem samtidiga anslutningar och inkluderar en gratis Smart DNS-tjänst i sitt paket för dem som föredrar sådana. Deras mjukvara garanteras att fungera på alla populära plattformar & enheter, men om du inte är 100% säker på din, uppmuntras du att ta reda på själv genom deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

En VPN förklarade

“VPN” är en förkortning av Virtual Private Network. Detta hänvisar till en slags tunnel som bara en segmenterad grupp människor har tillgång till, som håller alla former av data som delas genom den krypterade, dvs svåra att fånga upp.

Är VPN: er verkligen säkra?

VPN: er är avsedda att förbättra säkerhetsnivån för alla som har mycket viktigt arbete att göra på nätet, eller bara alla som bara vill hålla sina spår täckta. Tjänsten är tänkt att vara säker, men säkerhetsnivån som du får beror till stor del på vilken tjänsteleverantör du väljer att registrera dig med.

Att prenumerera på en VPN-leverantör innebär att du får färre annonser som stör din surfning, tillgång till en hel del geo-restriktiva webbplatser och skydd mot spammare och hackare som har för avsikt att stjäla din personliga information. En stark VPN-tjänst gör det också svårt att fångas av någon, vilket gör att du kan fortsätta med ditt arbete med säker kunskap om att ingen, inte ens din Internetleverantör kan tjuvlyssna på dig.

VPN och Anonymitet online

VPN: er kan mycket väl se till att din identitet online förblir dold, men bara i viss utsträckning. Det finns leverantörer som hävdar att de inte kan logga in din trafik, men de flesta av dem har varit kända för att lagra information om din surfning, t.ex. antalet webbplatser du besökte, hur länge du var online eller till och med vilken typ av innehåll du kanske har laddat ner.

Som jag tidigare nämnde beror på vilken nivå din information förblir skyddad beroende på vars tjänst du väljer att prenumerera på. Krypteringsnivåerna varierar från leverantör till leverantör, så det är på dig att bestämma vilken leverantör som ska vara bäst för din avsedd användning.

VPNs vs Proxies

Om du bara har undersökt de metoder du kan använda för att skydda din identitet på nätet, har du antagligen stött på ombud. Dessa är vanligtvis utländska baserade servrar som används för att vidarebefordra din trafik och få den att se ut som om du har åtkomst till din webbplats / tjänst från en fjärrplats.

Om du till exempel är i USA och du kommer åt webben via en server som är baserad i Kanada, kommer webbplatsen du kommer att känna igen dig att ha åtkomst till deras webbplats från deras land och därmed ge dig full åtkomst. Detta fungerar bra, särskilt för alla som hoppas få åtkomst till geo-blockerade webbplatser, men användare kommer att behöva kämpa med det faktum att inte alla former av data kan överföras via proxyer.

Avslutande anmärkningar om de bästa VPN: erna för 2020

Om du planerar att se till att din anslutning till Internet förblir helt ogenomtränglig, vet du redan vilka tjänster som garanteras hjälper dig att vara säker. En tumregel skulle vara att testa ut alla leverantörer du överväger antingen genom deras pengarna-tillbaka-garanti eller deras kostnadsfria provperiod så att du inte slutar spendera några pengar på en tjänst som du slutligen inte kommer att prenumerera på. . Slutsatsen är det ExpressVPN, IPVanish, BulletVPN, VyprVPN, och NordVPN är alla bästa VPN-tjänsteleverantörer. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map