Bästa VPN att använda för att förbli odetekterbar

Att använda en VPN har numera blivit en av de många saker du måste göra om du vill fortsätta att njuta av obegränsad Internet-åtkomst till alla webbplatser och kanaler du vill besöka var du än är i världen . Som en fördel kommer du att hålla dig borta från räckhåll för alla ondsinnade skadliga hackare och spammare, och också från alla effekter som ett cybersäkerhetshot kan ha på dig. Tyvärr har många webbplatser, strömningskanaler och till och med internetleverantörer börjat distribuera olika metoder för att blockera VPN-användning. Med det i åtanke, är det fortfarande möjligt att använda VPN och förbli oupptäckbar samtidigt? Eller har VPN-blockering blivit för effektiv?


Bästa VPN att använda för att förbli odetekterbar

Bästa VPN att använda för att förbli odetekterbar

ISP: er och webbplatser blockerar VPN: er

Efter att ha lagt märke till den stora mängden benutrymme som att använda en VPN ger sina användare, har vissa internetleverantörer och webbplatser nu gått framåt för att vidta åtgärder som blockerar VPN-anslutningar som standard. Det innebär att om du förlitar dig på en VPN-tjänst för att dölja både din plats och personliga uppgifter när du surfar genom en webbplats, kommer din användning av tjänsten att upptäckas som standard och därmed neka dig någon form av åtkomst. Ett exempel på en streamingwebbplats som är välkänd för att göra detta är Netflix. Så snart webbplatsen inser att du använder en VPN-tjänst blockeras din anslutning och din åtkomst till webbplatsen begränsas även om du råkar befinna dig i det accepterade området.

Om du tenderar att spendera en betydande tid online, är det något som kommer att hända varje gång då och då. Problemet dyker upp när det är en webbplats som du spenderar en betydande tid på som nu börjar blockera VPN-användare som du själv. Du kommer nu att tvingas kanske leta efter en leverantör som har bättre sätt att dölja det faktum att du använder en VPN-tjänst, men inte oroa dig, eftersom vi kommer att titta på ett antal leverantörer som säkert kommer att säkra din anslutning.

Hur din VPN-användning blir upptäckt

För att förstå vad du ska leta efter när du väljer vilken VPN-tjänst du vill prenumerera på, är det viktigt att först förstå de många sätt som webbplatser och kanaler skulle kunna blockera dig eftersom du råkar använda en VPN-tjänst. Vi har några av dem direkt nedan:

 • Deep Packet Inspection (DPI) – Länder som Kina är välkända för att genomföra DPI på sina användare, där data från deras trafik analyseras och blockeras om de har visat sig innehålla kryptografiska signaturer.
 • VPN IP-svartlistning – Kunniga webbplatser är kända för att ha en lista över vanliga VPN-IP-adresser. Om den IP-adress som du använder råkar vara en av dem på den listan, kommer din åtkomst till en sådan webbplats i slutändan att nekas. IP-svartlistning är en av metoderna som Netflix har använt för att förneka sina användare från att byta Netflix-region.
 • Portblockering – Det är känt att VPN-tjänster har sina klienters trafik genom olika hallar / tunnlar när de kommer åt Internet. Alla dessa portar har unika nummer, och dessa nummer används av webbplatsen som kommer åt för att skapa en idé om var användaren kan vara baserad. Om en webbplats kan kontrollera att en användare har åtkomst från den specifika porten och identifierar den som en VPN-port, är det mycket enkelt att blockera dem och neka åtkomst.

De bästa VPN: erna för att förbli odetekterbara

Det första steget mot att se till att din tjänst förblir oupptäckbar är att prenumerera på en trovärdig VPN-leverantör. Chansen att du kommer att stanna under radaren utan VPN utan kostnad eller de som erbjuder gratis proxy-tjänster är mycket smala.

Du kommer att upptäcka att de leverantörer som vi föreslår nedan har varit kända för att endast erbjuda rätt blandning av verktyg och funktioner som du behöver för att undvika att blockeras när du surfar online.

1. ExpressVPN

Touted som den säkraste VPN-tjänsten i världen, ExpressVPN är välkänt för sina ansträngningar för att säkerställa att varje kund får kvalitetsservice tillsammans med en pålitlig anslutning. Deras omfattande nätverk med över tusen servrar spridda i mer än 94 länder kan säkerställa att alla kunder surfar på Internet med supersnabba hastigheter, och deras lättanvända programvara gör det också möjligt för nya VPN-användare att få bekant med tjänsten. När det gäller integritet åtnjuter ExpressVPN-användare skydd genom 256-bitars AES-kryptering, liksom en strikt noll-loggningspolicy som säkerställer att ingen av deras kunders surfposter lagras. VPN-protokoll som PPTP, L2TP / IPSec, SSTP och OpenVPN stöds också, och en sådan mängd alternativ ger användaren fullständig kontroll över sitt skydd online. Om allt detta låter intressant, kanske du vill prova det genom att använda sin 30-dagars återbetalningsperiod.

2. NordVPN

NordVPN är också känt för att erbjuda de mest dynamiska funktionerna och verktygen till sina abonnenter, vilket gör det möjligt för dem att skräddarsy tjänsten till deras användning. Leverantören har kanske det största servernätverket, med mer än 3000 servrar distribuerat väl över 59 olika länder. Några av de unika verktygen som kunderna kommer att kunna njuta av inkluderar dubbelkryptering, där en kunds trafik överförs via två servrar istället för en, vilket ökar säkerhetsnivån. Användare kan också optimera sin anslutning genom att utarbeta vad de hoppas spendera mest av sin tid på. NordVPNs app tillåter dem att välja mellan alternativ som torrenting, streaming eller stora filnedladdningar för bättre prestanda. Deras testpaket skiljer sig också från vad andra tjänster har att erbjuda, med bara tre dagar tillgängliga för användare att ta reda på om tjänsten är värd att registrera sig för.

3. IPVanish

Som leverantör som har funnits länge nu, IPVanish har kunnat säkra en lojal fanbase med tillförlitlighet för deras tillförlitliga hastigheter och vänliga kundvårdsteam. En av de utmärkande funktionerna från denna leverantör är det faktum att de äger alla sina servrar, och de är en av få leverantörer som har full kontroll över sitt nätverk. Säkerhetsmässigt använder leverantören 256-bitars AES-kryptering samt en tydlig noll-loggningspolicy för all trafik. Alla de fyra populära VPN-protokollen är tillgängliga, och tjänsten erbjuder också både DNS-läcksskydd och en automatisk dödsbrytare för att säkerställa att ingen får åtkomst till din enhet om VPN-tjänsten störs. Som de flesta andra leverantörer erbjuder IPVanish en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti som gör att alla som tänker prenumerera får en smak av sin tjänst.

Hur man kan hålla sig oupptäckbar online – Ytterligare tips

Förutom att ansluta till en VPN-server finns det andra åtgärder du kan distribuera för att skydda din integritet online.

 • Tor Browser: Onion Browser, alias Tor, är en webbläsare med öppen källkod som gör det möjligt för användare att surfa anonymt på webben. Även om Tor inte är helt kortsäker kan du använda en kombination av Tor och VPN för ultimat online-säkerhet.
 • VPN-protokoll: Det finns olika VPN-protokoll. Var och en av dessa protokoll har sina för- och nackdelar. Ta en titt på vår VPN-protokollguide för att få en bättre uppfattning om vilket protokoll som är bäst.
 • VPN-portar: Du kan också ändra VPN-porten som din VPN-applikation använder. I vissa fall kan en internetleverantör blockera vissa portar medan de lämnar andra öppna. Observera att inte alla VPN-appar stöder den här funktionen.
 • SOCKS5: Socket Secure, aka SOCKS5, är ett protokoll som specifikt används för proxyservrar. SOCKS5 är i grunden en mångsidig utökning av SOCKS-protokollet som stöder avancerade nätverksteknologier, till exempel UDP-protokollet och IPv6. SOCKS5-ombud har blivit särskilt populära i länder med hög regeringscensur som Turkiet och Kina.

Samla in hur du gör din VPN odetekterbar

De tre tjänsterna ovan bör vara mer än tillräckligt för att du ska kunna besöka någon webbplats utan att bli svartlistad på grund av din användning av VPN. Ett par andra knep som ska hjälpa dig att förbli oupptäckbara inkluderar att byta ditt föredragna krypteringsprotokoll, byta VPN-portar, använda en Tor-webbläsare och för mer avancerade VPN-användare, köra din egen VPN-server.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map