Bästa VPN: er för Swisscom TV

Swisscom är ett toppnivå telekommunikationsföretag baserat i Schweiz som tillgodoser sina folk mobil, bredband och underhållning behov. Men eftersom tjänsten bara är tillgänglig i Schweiz, ser inte många fram emot att missa sina favoritprogram utanför landet. Eftersom detta är en oro som de flesta av sina abonnenter känner, följer det att de borde informeras om det bästa sättet att strömma från Swisscom TV medan de är utomlands.

Bästa VPN: er för Swisscom TV

Bästa VPN: er för Swisscom TV

Bästa VPN: er för Swisscom TV – Sammanfattning

Kolla gärna in översikten nedan om du inte vill gå igenom hela artikeln.

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
  5. IPVanish 

Hur man avblockerar Swisscom TV utanför Schweiz med hjälp av en VPN

Det mest effektiva sättet prenumeranter kan få ut det mesta av sitt prenumeration medan de är utanför Schweiz är genom att använda ett virtuellt privat nätverk. Som namnet antyder består en VPN av en samling servrar som fungerar tillsammans för att ge fullständig integritet och anonymitet till den som leder sin Internet-anslutning genom dem. Genom att göra detta kan ingen Internetleverantör fastställa abonnenternas exakta plats. De kan inte ens lyssna på sin online-verksamhet. När en Swisscom TV-tittare använder en VPN-tjänst för att ansluta till en server baserad i Schweiz, kommer han / hon att få tillgång till vad som finns i Schweiz. 

Att komma åt Swisscom TV och andra tjänster är inte det enda som en VPN är bra för. Tjänsten hjälper också till att hålla dina data säkra, speciellt när du använder allmän WiFi när du använder Internet. Detta skyddar dig mot cyberbrottslingar som kanske vill använda den delade åtkomsten för att hacka din enhet. En VPN säkerställer också att du får fullständigt förtroende när du öppnar känsliga webbplatser. Detta inkluderar ditt bankkonto online och kreditkortsnummer.

Avblockera Swisscom TV med hjälp av en VPN – steg

Följ stegen nedan för att avmarkera och streama Swisscom TV utanför Schweiz:

  1. Registrera dig först med en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din streamingenhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till antingen a Schweizisk IP-adress.
  5. Få tillgång till och strömma Swisscom var som helst i världen.

Bästa VPN: er för Swisscom TV

 För att säkerställa att användare använder pålitliga leverantörer har vi satt upp en lista över tjänster som de kan räkna med. Här är vår lista över de bästa VPN: erna för Swisscom TV.

ExpressVPN

ExpressVPN tar topplatsen för den mest pålitliga tjänsten som användare kan vända sig till. Den bästa hyllleverantören är baserad på Brittiska Jungfruöarna. Företaget har 2000 servrar spridda över hela världen. Tjänsteleverantörerna 256 bitars AES-kryptering till sina användare, men istället för VPN-protokoll som SSTP, PPTP och L2TP / IPSec, uppmuntrar leverantören sina användare att lita på OpenVPN. ExpressVPN tillåter upp till 3 samtidiga anslutningar, vilket gör att ännu fler enheter kan använda sina över 200 000 IP: er.

Tjänsten upprätthåller en strikt nollloggningspolicy, som garanterar prenumeranter att deras data alltid hålls i säkra händer. Leverantören erbjuder också split tunneling som en unik funktion, som gör det möjligt för användare att bestämma vilka delar av sin trafik de kan kryptera och vilka delar de inte kan. Utöver detta har ExpressVPN ett starkt team av kundvårdsrepresentanter som alltid är tillgängliga dygnet runt. Kunder kan nå supportteamet via livechatter, e-postmeddelanden och sociala medier. För att se hur tjänsten annars är anpassad för att erbjuda en smidig streamingupplevelse, ta en titt på vår ExpressVPN Review.

NordVPN

NordVPN s erbjudande av funktioner är mer än tillräckligt för att hålla användarna väl skyddade. Leverantören är baserad på Panama Islands och har kontroll över mer än 4000 servrar. NordVPN tillåter upp till 6 flera enheter att anslutas till sina användare. Detta antal kan till och med ökas när NordVPNs klient laddas ner direkt till sin router. Leverantören säkrar sina användare genom 256 bitars AES-kryptering men tillämpar också sin dubbla VPN-funktion, som sedan dirigerar användarens trafik genom två servrar istället för en och därmed fördubblar skyddsnivån.

NordVPN erbjuder också programvara som CyberSec, som håller bort skadlig programvara och annonser tillsammans med SmartPlay som ger åtkomst till geobegränsat innehåll. NordVPN erbjuder också dedikerade IP: er att välja mellan vid sidan av en automatisk Kill Kill Switch samt DNS-läckskydd. Få lite tid att gå igenom vår NordVPN-granskning för att se vad annat kan leverantören göra för dig.

BulletVPN

BulletVPN är ett Estland-baserat företag som erbjuder VPN-tjänster genom ett relativt litet nätverk av servrar. Det är lite dyrare än andra VPN på marknaden, men med kvaliteten på de tjänster det erbjuder erbjuder prislappen mer mening. BulletVPN är ett bra alternativ för tunga streamers eller torrenters. Denna leverantör är transparent och erbjuder bra sekretess- och säkerhetsfunktioner.

Nybörjare har inga svårigheter när de använder den här VPN-appen. De som vill behålla sin integritet via internet kan använda detta VPN. BulletVPN driver 52 servrar i över 30 länder. De är inte så många som andra VPN, men de får jobbet gjort. BulletVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, vilket innebär att du inte har något att förlora med denna leverantör. Läs mer om BulletVPN-recensionen här.

Surfshark

Surfshark är en prisbelönad, säker VPN som krypterar dina onlinedata för att hjälpa dig att hålla dig privat & skyddas varje dag. Denna leverantör har fått mycket surr på VPN-marknaden tack vare sina anmärkningsvärda funktioner. Säkerhet, hastighet och integritet är de viktigaste funktionerna som denna leverantör kan skryta med. En av de mest anmärkningsvärda sakerna med Surfshark är faktiskt dess säkerhet.

Företaget erbjuder säkra tunnelprotokoll som IKEv2 och OpenVPN och ett tätt förseglat skrov. Med Surfshark garanteras anonymitet online. Denna leverantör driver över 500 servrar från 50 länder och erbjuder obegränsad strömmande bandbredd. Även om denna leverantör har några problem med hastigheten arbetar företaget med att fixa dem. Läs mer om Surfshark i denna översyn.

IPVanish

IPVanish skulle göra en utmärkt VPN för Swisscom TV. Tjänsten är en formidabel leverantör som mer än kan hålla sina användare väl skyddade online. Användare kan bläddra fritt utan att göra mycket skada på deras hastighet. IPVanish påstår sig ha mer än 1500 servrar distribuerade över hela världen. Dessa servrar tillhandahåller mer än 40 000 IP-adresser för sina kunder att välja mellan. Det faktum att servern tillhör företaget helt och hållet innebär att det inte skulle inträffa störningar från tredje part.

IPVanish är bra speciellt för användare som brukar spendera mycket av sin tid på att torrentera. Leverantören möjliggör obegränsade peer-to-peer-anslutningar, såväl som anonym anslutning. IPVanish erbjuder också 256 bitars AES-kryptering och stöder upp till 10 samtidiga enheter under en prenumeration. IPVanish är också mycket att föredra av onlinespelare och streamare både på grund av den ständiga hastigheten på sina servrar. Titta på vår IPVanish Review för att se vad annat leverantören har i lager.

Om Swisscom TV

Som ett företag som har tillförlitliga uppgifter om hur dess användare kommunicerar och också använder Internet, verkade det lämpligt för det att införa en tjänst som skulle göra det möjligt för dem att konsumera videoinnehåll på språng. Det beror på att videoströmning var en av de mest praktiserade aktiviteter som kunderna skulle göra när de var online. Denna slutsats ledde till lanseringen av Swisscom TV. Swisscom TV är i huvudsak en Internet-tv-tjänst som gör det möjligt för sina användare att få tillgång till en mängd olika kanaler, dikterade av abonnemangspaketet efter eget val. Det finns tre av dessa att välja mellan. Dessa är Swisscom TV L, M och S. De tre paketen kännetecknas av antalet kanaler som var och en har att erbjuda. L har 300 kanaler med mer än 160 i HD, M erbjuder cirka 270 kanaler med cirka 120 i HD, medan S har 100 kanaler med över 60 i HD.

Oavsett vilket paket du prenumererar på finns det alltid ett brett utbud av kanaler som har romantik, brottshistorier eller Sci-Fi-program att välja mellan. Innehållet hålls också färskt och uppdateras regelbundet. Tjänsten har också ett antal extrafunktioner för att hålla upplevelsen spännande. Användare av Swisscom TV har möjlighet att spela in upp till 2400 timmar av sina favoritprogram, vilket gör det möjligt för visning offline. Tjänsten erbjuder också 4K Ultra High Definition-visningskvalitet, men det fungerar bara om din WiFi-anslutning är upp till hastighet. Digitalradio ingår också i paketet, där användare har chansen att ställa in över 200 radiostationer. Swisscom TV stöder också samtidig visning, eftersom tjänsten kan nås av upp till 5 TV-apparater under ett abonnemang.

 Bästa VPN: er för Swisscom TV – Slutsats 

Med Swisscom TV som en av de populäraste streamingtjänsterna i Schweiz kan det vara mycket svårt för sina användare att stanna utan att strömma dess innehåll medan de är utomlands. Att prenumerera på ett VPN gör det dock mycket lättare. För att se vilka av de tre leverantörerna som vi har diskuterat bäst för dina behov, titta på var och en av deras individuella recensioner. Detta hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me