Bästa VPN för ABC GO

American Broadcasting Channel, populärt känt som ABC, har kommit långt med att förse det amerikanska folket med underhållning av hög kvalitet. Grundades 1943 och började tjänsten först som en radiostation och fortsatte sedan sin TV-division 1948. Sådana ödmjuka början har sett kanalen växa, expandera och vinna över en stor tittarpublik tack vare att de prisbelönta showen sänds Till exempel Dans med stjärnorna, hur man kommer bort med mord och Greys anatomy.


Bästa VPN för ABC GO

Bästa VPN för ABC GO

Är ABC Go tillgängligt utanför USA?

Med fler människor som längtar efter att kontrollera när de ska hämta sina favoritprogram ger ABC en online-baserad tjänst som gör det möjligt för användare att strömma innehåll från sitt bibliotek till sina enheter. Detta är möjligt genom ABC Go. Du kan hämta upp program och live-evenemang så länge du har ett aktivt kabelabonnemang.

Du måste också vara inom USA för att komma åt den här tjänsten. ABC Go bekräftar detta via din IP-adress. Din Internetprotokolladress är vad de flesta webbplatser och onlinetjänster använder för att samla in information om dig. Genom det avslöjas detaljer som din plats och identitet. För en person som hoppas undvika att spåras när den är online kan det vara mycket kontraproduktivt. Eftersom ABC Go är en av de långa listorna med geobegränsande platser, kan de flesta amerikaner som är baserade utanför USA kanske behöva skjuta upp sin visning tills de är tillbaka i landet. Om de prenumererar på en trovärd VPN-tjänst dock behöver detta kanske inte vara fallet.

Använda en VPN med ABC GO

Ett virtuellt privat nätverk är vanligtvis en grupp servrar som tillhör en leverantör som är spridda i olika delar av världen och ger en alternativ väg för en användares internettrafik att flöda igenom. På så sätt kan användaren dölja sin privata information genom kryptering och deras surfningsinformation hålls borta från sina Internetleverantörer..

Med ett VPN kan du ändra din IP-adress från den som normalt återspeglar din exakta plats, till en som visar din plats baserat på det land där servern finns. Detta smarta lilla trick gör att du kan verka som om du är baserad i USA och därför strömma innehåll från ABC Go utomlands.

Bästa VPN för ABC Go

Att använda en VPN dämpar dig också från alla åtgärder som din Internetleverantör kan använda för att bromsa eller övervaka din anslutning. Om din Internetleverantör är lika skadlig som de flesta, har de förmodligen en uppfattning om vad du lägger din tid på att göra online. Det har framkommit många rapporter om internetleverantörer som saktar ner användarnas hastighet när de strömmar för att avskräcka dem från att göra det eftersom det tar mycket bandbredd och därför är dyrt för dem att upprätthålla. En VPN hjälper dig att undvika detta och ger den nivå av sekretess och säkerhet som du skulle vara säker på när du går in på din bank online eller shoppar. Nu när vi har tittat på fördelarna med att använda ett VPN, låt oss undersöka vilka leverantörer som ska övervägas för streaming från ABC Go när du är utanför USA.

1. ExpressVPN

ExpressVPN toppar vår lista över bästa VPN för ABC GO. Med mer än 2000 servrar i 94 länder är ExpressVPN väl kapabla att dölja din faktiska plats och ansluta dig till ABC Go-plattformen oavsett var du än befinner dig. Leverantören har sin bas på Brittiska Jungfruöarna, och detta är ett land som inte ingår i initiativet “14 Eyes”, vilket innebär att ingen kommer att be om någons surfplattor.

ExpressVPN försäkrar användare av en noll bloggpolicy, en bandbreddanslutning som inte har några gränser, liksom de obegränsade serverväxlarna. ExpressVPN är också bra för streaming tack vare supersnabb anslutning. Det stöder också andra aktiviteter som torrenting eller stora nedladdningar. Tjänsten erbjuder 256 bitars AES-kryptering för att dina data ska förbli säkra och har en automatisk kill-switch om något händer med din VPN-anslutning. Upp till 3 andra samtidiga enheter stöds. ExpressVPN har en lång lista med funktioner som du kan dra nytta av när du registrerar dig. För att lära dig mer om dem, titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN är den typ av leverantör som förstår hur viktig hastighet är för en användare. Genom design tenderar kryptering via VPN att minska din Internethastighet. BulletVPN försöker dock se till att reduktionen hålls på ett minimum. Det innebär att din streaming inte kommer att sakta lika mycket när du prenumererar på tjänsten. BulletVPN erbjuder 256-bitars AES-standardkrypteringstjänst för alla dess användare. Du kan välja mellan OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec och IKEv2 för ditt VPN-protokoll.

BulletVPN tillåter också sina användare att dölja sin plats genom sin smarta DNS-tjänst. VPN-klienten kan köras på alla Android-, Windows-, Linux-, iOS- eller Mac OS-baserade enheter. BulletVPN har en väl underhållen noll loggningspolicy med tillstånd att vara baserad i Estland. Leverantören har en anständig server närvaro. Därför borde du inte behöva oroa dig för vilken server du ska ansluta till. För mer information om vad du får när du prenumererar, titta på vår BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

NordVPN är den ultimata leverantören för användare som letar efter en helt avrundad skyddskälla. Tjänsten har mer än 4000 servrar runt om i världen. Ett hälsosamt antal av dem finns tillgängliga i regioner där de populäraste webbplatserna är värda. Med NordVPN som din leverantör har du tillgång till ett brett utbud av funktioner och verktyg. NordVPN lägger stor vikt vid din säkerhet. Så ovanför din normala 256 bitars AES-kryptering finns det DoubleVPN. Du kan dirigera din trafik genom två servrar istället för en för ökad säkerhet.

NordVPN tillåter också upp till 6 samtidiga enheter. Detta räcker mer för att täcka ett helt hushåll av användare till exempel. Tjänsten har även obuskerade servrar för användare baserade i länder där VPN-användning är förbjudet. NordVPN stöder Tor över VPN för ökad anonymitet. NordVPN inkluderar också Cybersec-programvara som ansvarar för att hålla skadlig programvara eller oönskade annonser i fjärr, såväl som SmartPlay för att arbeta kring geografiska begränsningar. Tjänsten stöder strömning och har pålitliga hastigheter för användare som vill strömma. För en mer omfattande analys är du välkommen att titta på vår NordVPN-granskning.

Den bästa ABC Go VPN – Wrap Up

Många människor vänder sig bort från konventionell TV för sin underhållning. Den enda frågan de kan behöva ta itu med är de geografiska begränsningarna som vissa webbplatser och kanaler har kvalitetsinnehåll. Allt du behöver för att kringgå detta problem är en trovärdig VPN-tjänst. Om du fortsätter och överväger någon av de tre pålitliga som vi nämnde ovan, kan du vara säker på att du är i rätt riktning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map