Bästa VPN för Amazon Echo

Det finns inget som argumenterar för att Amazon Echo är en bra enhet att ha. Från att organisera ditt schema till spela din favoritmusik. Men allt detta kommer till ett pris – din integritet. För att inte tala om att de tillgängliga plugin-programmen för musik kan blockeras i regionen du bor i. Därför är användningen av ett VPN ganska viktigt om du vill driva din Amazon Echo med full potential. Läs vidare för att ta reda på vilken VPN-leverantör som är den bästa.

Bästa VPN för Amazon Echo

Bästa VPN för Amazon Echo

Bästa VPN för Amazon Echo – snabb översikt

En VPN är ett internetverktyg som skyddar dina onlinedata när du surfar. Istället för att arbeta direkt på din internetanslutning, överför ett virtuellt privat nätverk din trafik via en privat server. Detta anonymiserar naturligtvis din internetmetod och täcker din identitet. För dig som har Amazon Echo kan detta vara mycket praktiskt när det gäller integritet och begränsningar. Vi kommer att prata om det senare i den här artikeln.

Det finns ingen brist på VPN-leverantörer på marknaden. Några av dem är dock värda din tid och pengar. Kom ihåg att en tro på ett gratis VPN är en dålig idé. Det är riskabelt och kan äventyra din internetsäkerhet och sekretess.

Ett gratis VPN kan sälja dina data till systerföretag för intäkter. Hur annars kommer de att betala sina avgifter om de erbjuder sina tjänster gratis? Din privata information blir deras huvudsakliga inkomstkälla. Så var försiktig. VPN: erna på min lista idag representerar toppen i branschen. Jag har tillhandahållit dig ett bord så att du kan få en snabb koll på vad som kommer att komma nästa i den här recensionen. Kolla in det.

Bästa VPN för Amazon Echo

Som jag nämnde tidigare är det mycket viktigt att ha en ansedd VPN-leverantör när du använder Amazon Echo. Jag gick vidare och granskade de bästa leverantörerna för att underlätta din sökning. Så fortsätt bläddra och kolla vad vart och ett av dessa VPN kan erbjuda dig och välj ett som gynnar dig mest. Med det sagt, här är de bästa VPN: n för Amazon Echo.

ExpressVPN

ExpressVPN kommer först på vår lista på grund av det stora utbudet av funktioner. Det har servrar spridda över hela världen och en av få VPN-leverantörer som faktiskt kan avblockera Netflix. Det bästa med denna leverantör är att du kan ladda ner, installera och ansluta med en knapptryckning. Det är ganska enkelt att använda och du behöver inte vara tekniskt kunnig för att navigera igenom det. Här är dessutom en lista över vad ExpressVPN ger dig när du registrerar dig.

 • Servrar i över 90 länder.
 • Ingen loggpolicy.
 • En kill switch.
 • Bäst i klassen kryptering.
 • 24/7 kundsupport.
 • Nollkännedom DNS.
 • 30-dagars cash-back.

IPVanish

IPVanish är en utmärkt noll-loggar VPN, särskilt för spel. Denna VPN är supersäker, privat och otroligt snabb. Nedladdningshastigheterna är fantastiska på många populära serverplatser så du garanterar musikströmning utan latenser på din Amazon Echo-enhet. Om du vill veta mer om denna robusta VPN-leverantör, titta på listan nedan:

 • 40 000+ IP-adresser, i 60 länder.
 • 10 samtidiga anslutningar.
 • 24/7 livechatsupport.
 • En kill switch.
 • Kryptering via AES-256.
 • 7-dagars återbetalningspolicy.

NordVPN

Upplev hur internet känns utan att blockera och censurera med ingen annan än NordVPN. Denna leverantör erbjuder tusentals servrar över hela världen, inklusive arbetande sådana i regioner med tunga onlinebegränsningar som förbjuder VPN. En sak som den här har över de andra på vår lista är CyberSec. Den här funktionen skyddar din enhet från virus, skadlig programvara och annan skadlig programvara som kan rikta dig. Med detta sagt, titta närmare på vad denna VPN erbjuder:

 • Krypteringar på hög nivå.
 • Smart DNS-funktion.
 • DNS-läckskydd.
 • 24/7 livechatsupport.
 • En kill switch.
 • Dubbel VPN.
 • 5000+ servrar i 62+ länder.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

BulletVPN

BulletVPN är en av de bästa när det gäller din streamingupplevelse. Det faktum att det inte har så många servrar runt om i världen kan oroa dig, men oroa dig inte, det har dem i regionen där det faktiskt gynnar dig. De andra fördelarna denna VPN ger dig kommer att blåsa dig. Här är några:

 • En kill switch.
 • 5 olika säkerhetsprotokoll.
 • Servrar i över 30 länder.
 • 24/7 livechatsupport.
 • Smart DNS
 • Krypteringar av militär kvalitet.
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Varför en VPN för Amazon Echo?

Att ha en VPN-anslutning medan du använder Amazon Echo är ett mycket viktigt steg att ta. Alla enheter som är anslutna till internet riskerar när det handlar om internetbrott. Genom att använda Alexa kommer du att dela ut mycket personlig information som kan skördas av hackare. Å andra sidan, om du bara är ute på underhållning, kanske vissa funktioner som behöver laddas ner inte är tillgängliga i ditt land.

Därför kommer du att behöva en lösning som ger dig tillgång till vad som finns på andra sidan och det är genom att installera en VPN på din router. Ta en titt på dessa tips.

Omgå Geo-restriktioner

Amazon Echo är ett bra sätt att lyssna på musik. Det är naturligtvis möjligt när du laddar ner en plug-in med Alexa-applikationen på en viss enhet som iPhone, iPad eller Android. Ta till exempel Pandora, plug-in är bara tillgängligt i USA. Till och med Amazon Alexa kan inte laddas ner utanför regionen. Så allt du behöver är att installera ett VPN på din router och upprätta en anslutning som täcker hela ditt husnätverk.

Med en VPN kan du använda Pandora och liknande av Spotify och använda dem genom att bara ge ett röstkommando. Det enda du behöver göra är att ansluta till en amerikansk server och du kommer att njuta av Amazon Echo till max trots att du är utanför USA. För mer information, läs den här guiden om hur du ställer in Amazon Echo utanför USA.

Sekretess och säkerhet

I huvudsak är Amazon Echo inte tänkt att vara privat. Vill du ha bekvämlighet? Betala sedan med integritet. Enhetens huvudjobb är att LYSSNA till dina kommandon och agera efter dem. Vad får dig att tro att det inte lyssnar just nu? Om du har ett eko hemma, kan allt du säger lagras så att Amazon kan lära sig mer om dig varje minut. För att inte tala om att hackare kan få tag på det och spionera på dig utan att du ens vet. Så spionerar Alexa på oss eller är det bara i vårt paranoida huvud?

Alla som kan spionera på dig kan fastställa din plats baserat på din IP-adress. Och eftersom din Amazon Echo är ansluten till ditt Wi-Fi hemma, är din plats där du kan ta tag i dig under alla möjliga cyberattacker. Men när din anslutning är krypterad med ett VPN är din IP-adress väl dold. Som ett resultat behöver du inte oroa dig om din Amazon Echo äventyrar din integritet. Du är i säkra händer med ett VPN.

Bästa VPN för Amazon Echo – Final Words

Om du verkligen vill optimera din Echo-upplevelse, kringgå begränsningar och skydda din integritet är användningen av ett VPN ett måste. Allt du behöver göra är att installera ett VPN på din router och du kommer att ha en konversation med Alexa utan avbrott från oönskade utomstående..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me