Bästa VPN för AT&T

Om det finns ett företag som är en veteran inom telekommunikationsbranschen och också är synonymt med Alexander Graham Bell, är det AT&T. Grundades 1875 kom American Phone and Telegraph Company fram som moderbolaget till Graham’s Bell System, som då var det företag som tillhandahöll den bästa telefontjänsten i världen. Efter ett avtal mellan AT&T och US Department of Justice, blev systemet uppdelat i åtta mindre företag, som senare slogs samman med ett av dess dotterbolag för att bilda det vi känner nu som AT&T Inc.

Bästa VPN för AT&T

Bästa VPN för AT&T

Gör AT&T Begränsa din Internet-åtkomst?

Genom sin långa historia som USA: s nummer en telekommunikationsleverantör, AT&T har stigit till höjder som inte många andra företag har kunnat. Vid en tidpunkt på 1950-talet, AT&T hade ungefär en miljon anställda och gjorde årliga intäkter på cirka 3 miljarder dollar. Den ökande konkurrensen i USA: s telekommunikationsindustri har sett den långvariga leverantören rankas som nummer två i abonnentantalet från 2016, men behåller fortfarande sin nummer en position som Fortune 500s mest beundrade företag. Trots sin långvariga lista med utmärkelser är det en fråga särskilt som läsarna av denna översynsguide kan vara djupt oroade över, och det är dess policy för Internetanvändning.

PÅ&T har inte varit en utlänning till nyheter angående gasspjäll och censur på nätet, och detta bevisades när det blockerade 4chan, en populär bildtavla och internetforums webbplats redan 2009. Då hade dess kunder redan lidit under sitt beslut att blockera Skype från ’07 till ’09 helt enkelt för att appen tillät gav användare ett annat alternativ än AT&T: s röstnätverk. Många tekniska granskare tror helt klart att företaget inte bryr sig mycket om de flesta av policyn kring nätneutralitet och har fortsatt att uttrycka sin fullständiga missnöje genom att uppmuntra användare att ta fram erbjudanden från bättre alternativ. Som en lång tid användare kan detta inte vara en rutt som du skulle vara villig att ta, eftersom du måste göra en hel del förändringar i hur du kommunicerar, eller det kan helt enkelt inte finnas någon annan leverantör som erbjuder ett paket som passar såväl in i din livsstil som AT&T: s.

Om detta låter som den situation du befinner dig i, bör du kanske registrera dig med en tjänst som hjälper till att buffra dig från alla negativa som din telekom kommer att vara något att tänka på.

Med hjälp av en VPN med AT&T

Prenumerera på en virtuell privat nätverksleverantör är ett fantastiskt sätt att arbeta runt alla former av strypning, censur för webbtjänster eller till och med innehållsblocken som du för närvarande är föremål för under din AT&T prenumeration. Detta beror på att genom att använda en VPN sätter kraften i obegränsad Internetanvändning tillbaka i dina händer, eftersom du kommer att ha din onlinetrafik helt dold för även din ISP-leverantör. Eftersom din internetleverantör inte har någon aning om vad du gör, kommer du att kunna komma åt alla onlinetjänster, kanaler eller webbplatser du vill ha utan att behöva oroa dig för att din åtkomst är begränsad.

När du arbetar förbi villkoren som ställs in av AT&Om du använder ett VPN kan du också komma åt geobegränsade webbplatser från hela världen. Detta kommer att vara möjligt eftersom du har upprättat en anslutning mellan dig och en fjärrserver baserad i det land där webbplatsen du kommer till är värd. Utöver allt detta säkerställer en VPN också att du förblir anonym online eftersom dina handlingar bara kan spåras tillbaka till din VPNs IP-adress och inte till din faktiska. 

Bästa VPN för AT&T

Det här är alla fördelar som är säkra på att höja din säkerhet online, om du alls är övertygad om att du är redo att ta hand om din online-närvaro, kanske du vill titta på några av de trovärdiga tjänsterna att använda med AT&Vi har beskrivit nedan.

1. ExpressVPN

Baserat på Brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN välkänt för att tillhandahålla tillförlitlig kundservice och också erbjuda den bästa formen för online-säkerhet som finns för sina abonnenter. Tjänsten har cirka 2000 servrar under sitt nätverk och erbjuder OpenVPN, PPTP, L2TP, med både IKEv1 och IKEv2. ExpressVPN har också kapacitet att stödja 3 samtidiga anslutningar och kan inom sin lista över servrar stödja användare som vill torrent. ExpressVPN har också stealth-servrar som är avsedda att dölja din trafik dold när du bläddrar i innehåll från länder där VPN-användning är förbjudet.

Tjänsten är också en av få som erbjuder en delad tunneltjänst som låter dig bestämma vilka delar av din trafik som skyddas genom kryptering. ExpressVPN erbjuder också det bästa när det gäller säkerhet, genom 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten har också ett lojalitetserbjudande för sina prenumeranter, där de belönar både sina nuvarande och refererade prenumeranter med en månads värde av gratis användning. För att ta reda på vad ExpressVPN har att erbjuda sina användare, titta på vår välmonterade ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

Baserat från Estland har BulletVPN varit i VPN-branschen ett tag nu, och detta har gjort det möjligt att integrera vissa funktioner i sin tjänst som gör det till ett väl lämpat val för användare som vill ha sin online-närvaro dold för allmänheten . Tjänsten har servrar lokaliserade runt om i världen, med alla möjliggör både obegränsad serverväxling och nollgränser för bandbredd.

BulletVPN-abonnenter har chansen att ha upp till tre enheter anslutna samtidigt till tjänsten och stöd för OpenVPN, L2TP, PPTP och IKEv1 VPN-protokoll. Tjänsten lovar att inte hålla några loggar för din bläddring genom dess nollloggningspolicy och innehåller också en Smart DNS-policy som garanterar att du har åtkomst till geobegränsade webbplatser. Tjänsten har också en VPN-klient som har appar som är kompatibla med Windows, iOS, PC eller Android. Det finns mycket mer som BulletVPN har att erbjuda sina abonnenter, och du kan hitta allt om det genom vår BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

NordVPN är en funktionsrika leverantör baserad från Panama som är känd för sin stora lista över servrar och sitt åtagande att hålla användardata säkra från onlinetrot och snabba surfhastigheter. Med cirka 4000 servrar kommer det att vara svårt att hitta en som har tagits av trafik från andra användare, vilket innebär att du med en sådan tjänst är säker på en tillförlitlig anslutning. NordVPN har också garanterat stöd för användare som vill använda Tor för ökad anonymitet och fortfarande erbjuder webbläsarförlängningar för både Chrome- och Firefox-användare.

För att maximera sin 256-bitars AES-krypteringssäkerhet ger NordVPN möjligheten att dirigera användartrafik genom två servrar istället för en, och också kapaciteten att ha upp till 6 enheter fler anslutna till tjänsten. NordVPN tillåter också användare att välja vilka servrar de ska ansluta till baserat på vad de vill göra, och med ett kundserviceteam som kan kontaktas dygnet runt via livechatt eller e-post har prenumeranter alltid någon till hands för att hjälpa till med att sortera deras frågor. För en mer detaljerad rapport om vad du kan förvänta dig av denna leverantör, titta på vår NordVPN-granskning.

Slutsats för den bästa VPN för AT&T

Det är förståeligt att det är ganska svårt att flytta bort från en leverantör som du har varit med och blivit van vid under en lång tid. Att använda en VPN är ett alternativ som kommer att hindra dig från att fatta det svåra beslutet. Du kan bo hos AT&T som din valda nätverksleverantör, men använder fortfarande VPN för att lösa alla begränsningar de kan ha för att hindra dig från att njuta av din online frihet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me