Bästa VPN för att minska buffring

Prenumerera på ett VPN är något som de flesta gör för att antingen öka sin säkerhetsnivå online eller för att arbeta runt webbplatser som kan ha geobegränsningar. De flesta av dessa hinder införs dock av en Internetleverantör, eller vad de flesta kallar en ISP. Internetleverantörer är de organisationer som tillhandahåller tillgång till Internet till allmänheten, och som sådan har de fullständig kontroll över aspekter som hastigheten och kvaliteten på din anslutning, samt de webbplatser du kan eller inte kan komma åt.


Bästa VPN för att minska buffring

Bästa VPN för att minska buffring

Det är av dessa skäl som internetleverantörer används av regeringar för att reglera vad användare får se online. De gör detta genom datakapslar, hastighetsstegling eller till och med innehållsblockering. Att välja rätt typ av VPN-tjänst för att hantera dina ISP: s begränsningar är ganska viktigt om du vill behålla oreglerad Internet-åtkomst. För att göra detta måste du känna till de olika reglerna, så att du får bra råd innan du fattar ditt beslut.

Bästa VPN för att minska sammanfattning av buffring

VPN som du ska leta efter måste ha ultra-snabba servrar. Detta hjälper dig att se dina favoritfilmer online oavbrutet. Här är bästa VPN-tjänsteleverantörer som du kan använda för att minimera buffring:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN
 6. Cyberghost

Former för ISP-throttling & buffring

Innehållsbaserad throttling

Din internetleverantör kan välja att “hantera” dina aktiviteter på nätet genom att identifiera exakt vilka webbplatser du ofta besöker och stryka din åtkomst till den form av innehåll som de har sett dig spendera mycket tid på. Detta kan vara videoinnehåll från en webbplats som Netflix, och det kan göras för att avskräcka dig från att strömma lika mycket eftersom det förbrukar mycket bandbredd. Detta lämnar dig bara frustrerad och arg eftersom du kommer att behöva vänta så länge på att dina videoklipp buffras, eller så blir kvaliteten för låg för att du ska kunna strömma.

Användningsbaserad strypning

Din Internetleverantör kan också välja att införa gränser baserat på din användningsgrad. De kan göra det när de har kommit fram till att du använder mycket mer trafik än andra användare i deras nätverk, och för att säkerställa att du inte går överbord sätter de gränser i form av datakapslar. När du har överskridit dessa datakapslar kanske du upptäcker att hastigheten på din anslutning kan sänkas avsevärt. Saker kan hålla sig så här tills din nästa faktureringscykel, eller tills du förnyar din datainmission.

Använda VPN för att förbikoppla ISP Throttling

Huvudfunktionen för en premium VPN-tjänst är att säkra dina aktiviteter online. Detta görs genom att dölja dina data. En VPN kan hålla dina onlineaktiviteter dolda så att din Internet-leverantör inte har någon aning om vad du gör. Detta är möjligt eftersom dina data när du köper ett prenumeration passerar din VPN-klients servrar innan det hanteras av din Internetleverantör. När detta är gjort krypteras dina data, vilket säkerställer att din internetleverantör förblir otydlig om vilka webbplatser du kommer åt. Detta innebär att de inte riktigt kan fastställa vilka webbplatser du besöker och därför inte kan identifiera exakt vilken form av innehåll de borde strypa in.

Samma princip gäller för webbplatser som de kan ha blockerat. Dessa block fungerar normalt efter att ha identifierat var en användare verkar komma åt webbplatsen från. Om du befinner dig vara inom ISP: s jurisdiktion (inom det land där blocket har införts) kommer åtkomst till webbplatsen eller kanalen att återkallas. Att använda en VPN hjälper dig att lösa detta genom att dirigera din anslutning via fjärrservrar och få det att verka som om du kommer åt webbplatsen som en outsider baserad någon annanstans.

De bästa VPN: n för att minska buffring

Nu när du vet att buffring sker som ett resultat av de åtgärder som din Internet-leverantör kan ha tillämpat för att stryka din anslutning är det dags att titta på bästa VPN: er för att minska eller förhindra buffring:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en helt rundad leverantör som är fullt kapabel att skydda dina onlineaktiviteter från din ISP. Sedan den grundades 2009 har tjänsten fortsatt att utöka sin kapacitet och lyckats ha upp till 2000 supersnabba servrar som fungerar inom sitt nätverk. Dess kundtjänst är också värdefull service, liksom dess 256-bitars AES-krypteringsteknik som tjänsten förlitar sig för att säkerställa abonnentens trafik. Det valda VPN-protokollet som används av ExpressVPN är OpenVPN, men tjänsten ger fortfarande användare andra alternativ som L2TP, PPTP och SSTP.

Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, så det finns inga regler för datalagring som kan tvinga dem att lagra eller övervaka användarens surfhistorik. Det är därför de lovar att inte logga in dina surfaktiviteter. Tjänsten har också ett avsnitt av sina servrar avsedda för torrenting, och ett annat avsnitt som är avsett för användare som hoppas kunna ansluta till webbplatser i mycket censurerade länder utan att deras VPN-användning upptäcks. För att lära dig mer om vad som finns att vinna med den här tjänsten, titta på vår detaljerade ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

Långtids IPVanish-prenumeranter har nu kommit att uppskatta graden av uppmärksamhet som denna tjänst ger till deras online-säkerhet. Leverantören kan tillgodose sina abonnenter genom sin sträng på cirka 1500 servrar, varav de råkar äga dem alla. IPVanish tillhandahåller också säkerhet baserad på 256 bitars AES-kryptering och erbjuder komplett kundvårdssupport för användare som vill ha någon form av hjälp med deras anslutning.

IPVanish erbjuder också alla större VPN-protokoll för sina abonnenter att välja mellan och lovar noll loggning för alla som väljer att registrera sig. Tjänsten gör det möjligt för abonnenter att få online-skydd utan att behöva ladda ner en VPN-klient, genom att ge dem åtkomst till ett speciellt proxyserverprotokoll som kallas SOCKS eller Socket Security. Tjänsten stöder också strömning i sitt nätverk och gör det möjligt att ansluta upp till tio samtidiga enheter under ett nätverk. För mer information om vad IPVanish kan göra för dig, titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är den typ av leverantör som helt tar hand om din online-säkerhet och fortfarande går utöver det för att erbjuda funktioner och verktyg som ännu bättre din surfupplevelse. Tjänsten har också ett av de största servernätverken i branschen, med mer än 4000 servrar inom sitt nätverk. Säkerhet är också vattentätt, med funktioner som en Internet-kill-switch för att stänga av din anslutning om VPN-klienten kompromitteras, och en Double VPN-tjänst som ytterligare krypterar din anslutning genom att dirigera dina data genom två servrar.

NordVPN tillåter också upp till 6 samtidiga anslutningar under en abonnent, erbjuder DNS Leak-skydd, stöder Onion via VPN och har också en tjänst som kallas Smart Play som låter dig få åtkomst till över 400 geobegränsade streamingtjänster. NordVPN-prenumeranter kan också undvika att annonser och skadlig programvara avbryter deras surfning tack vare en CyberSec-teknik. För att se vad mer du kan förvänta dig av NordVPN, ta dig tid att gå igenom vår NordVPN Review.

Avsluta den bästa VPN för att minska buffring

ExpressVPN, IPVanish och NordVPN har alla supersnabba servrar som alla är bra för supersnabb streaming och ger tillförlitlig online-säkerhet. Dessa är alla leverantörer som kommer att skära i så lite av din hastighet som möjligt och se till att din internetleverantör inte har någon aning om vad du gör upp online för att minska bufferten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map