Bästa VPN för Australien – översynsguide för 2020

VPN är bäst för Australien? Australier, förmodligen mer än andra nationer, har korrekt kunskap om vad VPN är, hur det fungerar och varför det är så viktigt. Under många år har Aussies vänt sig till VPN för att avblockera strömningskanaler som är geo-blockerade i Australien. Sådana streamingtjänster inkluderar amerikanska Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, CW TV, Sky Go, BBC iPlayer och ITV. Med australiska internetleverantörer som nyligen började blockera torrentwebbplatser, behovet av VPN i Australien är ännu större nu.

Till och med australiensiska expater som bor i Nya Zeeland, USA, Storbritannien, Kanada eller någon annanstans utomlands har ett stort behov av VPN. Ett virtuellt privat nätverk kan användas för att få en australisk IP-adress utomlands. Detta i sin tur gör det möjligt för Aussies att titta på australiska kanaler som TenPlay, 9Now, Channel 7 och SBS från var som helst i världen. Jag kommer att belysa bästa rekommenderade VPN-tjänster du bör vända dig till medan Under Under.

Bästa VPN för Australien 2017

Bästa VPN för Australien 2020

Vad är ett virtuellt privat nätverk

Du nämner det faktum att du inte kan komma åt en viss webbplats till dina vänner. Deras omedelbara svar är “Använd bara VPN”. Många av oss har varit i den situationen. För att inte låta generad, nickar du bara huvudet, undrar vad VPN är och hur det faktiskt fungerar.

Tja, VPN var ursprungligen avsett som ett sätt att skydda sekretess online och lägga till extra säkerhet när du surfar på Internet. All din Internet-trafik är krypterade när du ansluter till en VPN-server. Det faktum att du kan använda ett virtuellt privat nätverk till komma åt webbplatser som din ISP har förbjudit är en extra bonus.

VPN: s funktion slutar inte bara där. Om du använder VPN kan du också göra det surfa anonymt på webben. Du kan till och med avblockera geo-begränsade strömningskanaler tycka om USA: s Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, eller ens Sky Go.

Med allt detta i åtanke är det ingen överraskning att så många människor vänder sig till VPN. Men med så många VPN-leverantörer där ute, vilken bör du välja?

Gratis VPN säger du?

När du använder ett VPN måste du komma ihåg att du litar på din VPN-leverantör med dina privata uppgifter. När allt kommer omkring kommer all din Internet-trafik att passera via deras servrar. Det är därför det är viktigt att läs deras integritetspolicy och användarvillkor innan du registrerar dig.

Det finns faktiskt VPN-tjänster som inte debiterar dig en krona där ute. Men de flesta av dessa “Gratis” VPN-tjänster kommer till ett doldt pris.

 • För en kan de potentiellt sälja dina privata uppgifter till tredje part.
 • Med tanke på att de annonseras som gratis kommer deras VPN-servrar att överbelastas ständigt. Din surfar, strömmande och nedladdningshastigheter kommer alla att drabbas.
 • De ger inte rätt 24/7 support; en mycket viktig funktion som du verkligen inte uppskattar förrän du stöter på några tekniska problem.
 • De kanske inte krypterar din trafik korrekt. Din Internetleverantör och andra kan fortfarande spåra din surfaktivitet.
 • Gratis VPN är inte det bästa valet om du letar efter ta sig runt geobegränsningar. De kommer inte att kunna spärra Amerikanska Netflix, Amazon Prime, eller liknande geo-blockerade kanaler.

Funktioner i en topp australisk VPN

Med gratis VPN: er ur vägen är det dags att titta på lämpliga VPN-leverantörer. VPN-serverunderhåll, support och applikationer kostar alla pengar. Det är därför som alla pålitliga VPN-tjänster tar ut en avgift på mellan 6 och 10 $ per månad. Precis som med allt annat, ju dyrare din VPN-leverantör vanligtvis är, desto fler fördelar får du. Här är ett antal har topp-VPN-leverantörer måste erbjuda.

 • Globala VPN-servrar: Med VPN-servrar över hela världen kan du få tillgång till vilken geo-blockerad kanal du vill ha.
 • Fart: Ju fler VPN-servrar du har VPN-leverantör, desto mindre belastning kommer det att finnas på en viss server. Därmed sjunker din internethastighet inte.
 • VPN-appar: Ansökningar om PC, Mac, iPhone, iPad, Linux, och Android är ett måste om du vill ställa in din VPN-anslutning på några minuter.
 • 24/7 support: Om du betalar för din VPN-tjänst kan du lika bra få det support dygnet runt. Oavsett om du behöver hjälp med felsökning, inställning av din VPN-anslutning eller avblockering av en viss webbplats.
 • Ingen loggpolicy: Vissa VPN-tjänster har loggar över vilken webbplats du besöker när du är ansluten till deras VPN-server. Se till att din VPN-leverantör har noll loggar.
 • VPN-protokoll: Det finns fyra huvudsakliga VPN-protokoll: OpenVPN, L2TP, IPSec och PPTP. Riktiga VPN-leverantörer stöder dem alla.
 • Återbetalningspolicy: Du kanske upptäcker att VPN-tjänsten du registrerade dig inte helt uppfyller dina behov. I så fall skulle du vilja få tillbaka dina pengar. Rätt VPN-tjänst erbjuder en tydlig 30-dagars återbetalningsgaranti.

Bästa VPN för Australien

Att hitta en riktig VPN för Australien kan ibland vara ganska skrämmande. Men jag gjorde ditt jobb så mycket lättare genom att granska de bästa som ska användas i Australien. Här är de:

ExpressVPN

ExpressVPN har alla funktioner som anges ovan. Det är därför de toppar vår lista över bästa VPN för Australien 2020. Jag har listat andra VPN-tjänster som vi har granskat nedan.

Det är ingen tvekan om att ExpressVPN är ett hushållsnamn i VPN-branschen. Där är VPN-servrar spridda över hela världen. Du får ansluta till VPN-servrar i Tyskland, Frankrike, USA, Storbritannien, Kanada och uppenbarligen Australien.

Du kan också använda ExpressVPN för att komma åt regionalt blockerade streamingtjänster som HBO GO, Netflix och BBC iPlayer. ExpressVPN följer en strikt “Ingen loggpolicy”. Det finns livechatsupport tillgängligt när som helst du kanske behöver det också.

För dig som har förtroendeproblem med VPN-tjänsteleverantörer kan du prova Expressvpn under en hel månad. Om du inte gillar produkten kan du bara be dem om återbetalning så får du tillbaka alla dina pengar.

Det finns heller inga bandbreddbegränsningar. Så du kan strömma och ladda ner allt ditt favoritinnehåll utan att behöva oroa dig för att få en viss kvot.

Sammantaget har ExpressVPN visat sig vara en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som jag har testat. För att säkra VPN-klienter för nästan alla enheter du kan tänka på får du också använda smarta DNS-proxyer som en del av ditt prenumeration.

FÖRDELAR

 • En 30-dagars återbetalningspolicy.
 • VPN-klienter för Amazon Fire Stick, iOS, Android, PC och Mac.
 • Utmärkt kundsupport
 • VPN-platser som täcker hela världen.
 • Ingen loggningspolicy
 • Smart DNS-proxy-funktion.

NACKDELAR

 • Dyrare än andra VPN-tjänster.

BulletVPN

Fler och fler australierar vänder sig till BulletVPN. Den nya VPN-tjänsteleverantören har blivit ganska populär Down Under och av goda skäl också. Vi kunde titta på olika australiska kanaler inklusive Channel 9, Channel 10 och Channel 7 med BulletVPNs Aussie VPN-servrar. Deras installations- och installationsguider är mycket enkla att följa. De hastigheter som vi har upplevt på Internet var mindre oavsett vilka VPN-servrar vi var anslutna till. Kanske kan de lägga till ett större utbud av VPN-platser till sin VPN-app.

FÖRDELAR

 • En månads återbetalningspolicy
 • Windows, Mac, Android, Fire Stick och iOS har alla dedikerade applikationer.
 • Stöd dygnet runt.
 • Noll nätverkstrafikloggning.

NACKDELAR

 • Det är inte många VPN-platser att välja mellan.

NordVPN

NordVPN har blivit extremt välkända efter att ha träffat ett partnerskap med det engelska fotbollslaget Liverpool. De är definitivt en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna du kan prenumerera på. Deras supportpersonal är mycket professionell och hanterar alla problem du kan stöta på effektivt. Som är fallet med våra korrekta VPN kan du också be om återbetalning inom 30 dagar efter ditt första prenumerationsdatum.

FÖRDELAR

 • Väl utformad VPN-applikation
 • Omfattande VPN-nätverk.
 • Dubbel VPN-skydd.

IPVanish

IPVanish skulle ha rankat högre på vår lista över topp-VPN för Aussies om det inte var för det faktum att de är baserade i USA. Det gör oss lite försiktiga på grund av USA: s strikta lagar om datalagring. Ändå hävdar IPVanish att de följer en policy som inte loggar, vilket innebär att det finns noll loggar om vad du gör när du är ansluten till deras VPN-servrar.

Men de är inte lika pålitliga som andra VPN när vi försökte använda deras VPN-servrar för att avblockera VOD-tjänster som HBO GO, BBC iPlayer eller American Netflix.

På plussidan får du använda ett IPVanish-konto på 10 olika enheter samtidigt. Det kan dock vara lite långsamt i livechattstöd.

Slutligen har du inte mycket tid att kräva återbetalning eftersom IPVanish bara har en 7-dagars återbetalningsgaranti.

FÖRDELAR

 • Mycket snabba VPN-serverhastigheter.
 • Det är tillåtet att ladda ner torrenter.
 • 10 samtidiga VPN-anslutningar.

NACKDELAR

 • 7-dagars återbetalningsperiod.
 • Uppblockerar inte stora strömningskanaler.

Bästa VPN för Australien 2020

Efter att ha betraktats som en lyx, VPN blir långsamt en nödvändighet för dagliga Internetanvändare i Australien. Oavsett om du tänker skydda din integritet online, få åtkomst till förbjudna webbplatser, eller avblockera geo-blockerade kanaler, VPN är ett måste. Förhoppningsvis detta bästa VPN-granskningsguide har gett dig en bättre uppfattning om vad du ska undvika och vad du ska se upp när du registrerar dig hos en VPN-leverantör. Har du använt ett VPN i Australien? Förändrade det hur du surfar på Internet? Du kan alltid dela din erfarenhet genom att helt enkelt lämna en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me