Bästa VPN för BFI Player +

BFI Player + tillåter kunder att strömma brittiska filmer från deras samling av sakkunniga kuraterade klassiker. Kanalen är dock endast tillgänglig inom Storbritannien. Detta utgör ett enormt problem för prenumeranter som får resa utanför landet eftersom tjänsten inte kan nås från utlandet. Brittiska expats har motvilligt släppt sina BFI Player + -abonnemang. Lite visste de att en VPN tillåter dem att blockera BFI Player + utanför Storbritannien. Om du planerar att streama tjänsten medan du reser, är ett VPN verkligen något du borde lära dig mer om.


Bästa VPN för BFI Player +

Bästa VPN för BFI Player+

Vad är BFI-spelare+?

BFI Player + erbjuder upp till 300 filmer att välja mellan, cirka 5 pund per månad. De typer av filmer du kan förvänta dig av denna typ av prenumeration är verkligen gamla favoriter som du måste vara ett fan av för att njuta av. Genren är inte bara begränsad till brittiskt innehåll, eftersom prenumeranter också kan hitta skräck, indie, dokumentärer, prisbelönta och till och med japanska titlar när de verkligen tittar igenom vad som finns tillgängligt. Prenumeranter kommer också att ha möjlighet att titta igenom samlingar grupperade under speciella taggar eller evenemang som BFI London Film Festivals, vilket är ett bra sätt att komma ikapp med alla de fantastiska produktioner som släpptes vid en viss tidpunkt.

Hur man blockerar BFI Player + utanför Storbritannien med en VPN

Allt du behöver göra för att avmarkera BFI Player + utomlands är att dölja din faktiska plats. Ett virtuellt privat nätverk hjälper dig att göra detta genom att ändra din IP, det vill säga din Internet-protokolladress. Det är den som BFI-spelaren använder för att fastställa om den ska ge åtkomst eller inte. Om du är utanför Storbritannien är det du behöver göra för att prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst. Det låter dig ansluta till en server i Storbritannien, vilket ger åtkomst till BFI Player +. Så här måste du göra:

 1. Registrera dig för ett VPN. ExpressVPN rekommenderas starkt.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på din Android, PC, Mac eller iOS.
 3. Logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut till en brittisk server.
 5. Starta och njut av BFI Player + var du än är.

ExpressVPN är en robust programvara som kan kringgå geobegränsningar utan problem. Inte bara det, utan det ger också din säkerhet till en helt ny nivå. Nu kan du surfa på internet i full anonymitet och säkerhet. Kolla in den här listan så att du kan ha en liten uppfattning om vad som kommer att komma nästa.

Bästa VPN för BFI Player+

Möjligheten att “ändra” din geografiska plats är också bra för att få åtkomst till lokala webbplatser och innehåll som du inte skulle kunna göra med en normal Internet-anslutning. Ovanpå allt krypterar en VPN också all din data, så att ingen någonsin kan ta reda på exakt vad du har att göra online. Detta innebär att hålla dina aktiviteter dolda även för din Internetleverantör, som kan ha en tendens att begränsa din surfhastighet, särskilt när de har upptäckt att du använder för mycket bandbredd vid strömning. Det kan vara väldigt dåligt för dig eftersom du inte får utnyttja hela ditt Internet-paket.

Känslan av säkerhet som en pålitlig VPN-leverantör ger dig möjlighet att handla online utan att oroa dig för att din kreditkortsinformation blir stulen och ansluta till ett offentligt WiFI-system utan att vara sårbara för attacker. Allt detta är emellertid endast möjligt om du har en pålitlig VPN-leverantör. För att säkerställa att du gör det har vi försökt begränsa några toppval så att du lägger mindre tid på att oroa dig för vilken typ av service du kan förvänta dig av en ny tjänst. Kolla in vår lista över de bästa VPN: erna för att prenumerera på för strömning från BFI Player + utanför Storbritannien.

1. ExpressVPN

ExpressVPN verkligen överträffar konkurrensen när det gäller servicenivå och kvalitet som erbjuds. Leverantören är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har upp till 2000 servrar som är lätt tillgängliga för användare att ansluta till. Säkerhet garanteras alltid tack vare deras 256 bitars AES-militärkryptering, och anonymitet garanteras alltid med tillstånd av deras noll loggningsprincip. Tjänsten möjliggör också upp till 3 samtidiga anslutningar och stöder OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP och SSTP som VPN-protokoll som användare kan lita på.

ExpressVPN har också ett tillförlitligt kundserviceteam som kan kontaktas via sociala medier, livechatt eller e-post, samt en samling av dolda servrar för användare baserade i regioner med hög sensurnivå. Leverantören erbjuder även Tor via VPN-support för fullständig anonymitet, samt en Internet Kill Switch-tjänst för att hålla din anslutning säker. ExpressVPN erbjuder också en smart DNS-tjänst för användare som bara vill dölja sin plats och en Tor-webbplats för att du inte vill ha det faktum att du loggade in på en VPN-webbplats inspelad någonstans. För att ta reda på vad annat ExpressVPN har att erbjuda, ta dig lite ledig tid för att gå igenom vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är en annan tjänst som du kan kolla in om du vill dölja din plats helt dold från de webbplatser du besöker. Leverantören lovar att din faktiska IP försvinner. Det erbjuder mer än 40 000 IP-adresser att välja på med tillstånd från sin grupp på nära 1500 servrar. IPVanish är också mycket välkänt för den perfekta balansen de ger både vad gäller hastighet och säkerhet, eftersom det råkar vara den valfria leverantören för onlinespelare och användare som vill strömma i HD utan buffring. Tjänsten är också bra för användare som vill strömma, eftersom det gör att de kan överföra ett obegränsat utbud av filer och gör det anonymt.

IPVanish garanterar också både obegränsad serverväxling och webbläsarhastigheter, så du bör inte förvänta dig att hålla dig till några specifika hastighetskapslar. IPVanish tillåter också upp till 10 flera enheter att lita på sin VPN-klient på en gång, och de råkar vara under ett konto. Tjänsten erbjuder också ett antal alternativ för användare som hellre inte vill ladda ner sin VPN-klient. Den har webbläsarutvidgningar som är både tillgängliga för Chrome och Firefox, liksom dess SOCKS5-webbproxyalternativ som du bara behöver komma åt när du är online. Allt detta är effektiva metoder för att avblockera BFI Player + utanför Storbritannien, men om du vill veta vad som finns i butiken, ta en titt på vår mer detaljerade IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är en annan betydande leverantör att vända sig till som verkligen har en fin fördel över tävlingen. Med över 4000 servrar har NordVPN mycket att erbjuda när det gäller platser att ansluta till. Leverantören har sitt huvudkontor i Panama. Detta innebär att det är en säker fristad eftersom de inte är ansvariga för några datatillsynsmyndigheter. Det innebär att de lätt kan upprätthålla sin nollregistreringspolicy. NordVPN använder också industristandarden för 256 bitars AES-kryptering. Det kompletteras av några av deras unika funktioner som inkluderar dubbel VPN-kryptering.

Deras dubbla krypteringsprotokoll innebär att användardata passerar två servrar istället för en, och därmed ökar säkerhetsnivån. NordVPN har också en uppsättning stealth-servrar som användare i mycket censurerade områden kan välja. För att inte tala om en mjukvara som CyberSec och SmartPlay för abonnenter att njuta av. NordVPN erbjuder också dedikerade IP: er, där användare kan välja att ha en specifik IP direkt tilldelad dem. Detta minskar chansen för att den virtuella IP: n upptäcks. Det här är bara några av de funktioner som är utformade för att göra din surfupplevelse säkrare. Gå igenom vår mer detaljerade NordVPN Review för att få en ytterligare förståelse för vad du kan förvänta dig.

Sammanfattning av de bästa VPN: n för strömning från BFI Player+

Att strömma utanför Storbritannien borde inte vara ett problem när du vet vad en VPN kan göra för dig. De tre som vi har tittat på ovan är mer än kapabla att dölja din plats. Nu kan du njuta av innehåll från så många geobegränsade tjänster som du vill.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map