Bästa VPN för BitCoin

Det finns en mycket stor chans att även om du kanske inte är väl förtrogen med den senaste digitala valutan på marknaden, kanske du har hört talas om den på en nyhetspanel eller läsa kort om den i tekniska nyhetsavsnittet i din tidning. När det gäller anonymitet på nätet tillåter både VPN och BitCoin dig att dölja din identitet när du surfar på webben, även om det är på olika sätt. Nu när vi talar om BitCoins och VPN i samma andetag, kan vi lika bra avmystifiera exakt denna nya form av “digital valuta” och lära oss mer om varför den antas av köpmännen som en accepterad betalningsform. I den här recensionen tittar vi på det bästa VPN för BitCoin.

Bästa BitCoin VPN-granskning

Bästa VPN för BitCoin

VPN och BitCoin – en perfekt match

Den största fördelen som BitCoin erbjuder som betalningsform är att köparen kan välja att förbli anonym, eftersom köp via den här valutan egentligen inte har något pappersspår. När du har valt VPN som ett sätt att upprätthålla din integritet online är det bara mer meningsfullt att se till att allt förblir konfidentiellt från den punkt du betalar för din privata nätverkstjänst. Det är därför som ett stort antal VPN-tjänsteleverantörer nu omfattar betalning via BitCoin-systemet. Det är ett sätt att se till att varken din Internetleverantör eller några myndigheter som övervakar myndigheterna kan spåra ditt arbete online, även från de betalningstransaktioner som du skulle göra till din VPN-leverantör.

Denna sekretessnivå omfattar inte bara din VPN-prenumeration. BitCoins tillåter dig också att göra konfidentiella betalningar när du köper andra varor och tjänster online; men naturligtvis från handlare som accepterar BitCoin som betalningsmetod. Den säkerhetsnivå som garanteras genom användning av både VPN-teknik och digital valuta online är oöverträffad eftersom du med dessa två kan avverka risken för att dina användarnamn, lösenord och kreditkortsinformation blir stulna av skadliga hackare och onlinespammare. Att anta dessa två former av säkerhet kan spara dig mycket frustration, särskilt om den typ av arbete du utför online är mycket känslig.

Med allt detta kan vi nu ta en titt på några av VPN-tjänsterna på marknaden som möjliggör betalning via BitCoins, bästa VPN för BitCoin.

Topp VPN för BitCoin-betalningar – bästa val

Här är våra bästa val för dagens granskning. Kolla in dem individuellt och välj en enligt det som passar dig bäst.

ExpressVPN

Enkelt en av de ledande marknadsledarna när det gäller kvalitets VPN-tjänster, ExpressVPN är inte en som ska lämnas kvar med frågor när det gäller integritet och säkerhet online. Leverantören accepterar BitCoins som en betalningsform och med en stark anslutning väl fördelad över 78 olika länder kan du prenumerera på dem var du än är i världen.

Den kompetensnivå som deras team av kundvårdsrepresentanter har visat är svår att konkurrera, eftersom alla teammedlemmar alltid är tillgängliga, välutbildade och tillräckligt utrustade för att hantera alla problem du kan ta fram. För denna höga servicekvalitet är det nästan vettigt varför deras prissättning skiljer sig lite från resten.

IPVanish

En annan utmanare som långsamt får dragkraft bland de bästa av de bästa på VPN-marknaden råkar vara IPVanish. Välkommen också till betalningar via BitCoins, deras expansionsnivå fortsätter långsamt att växa efter att ha nått över 60 länder. De är generösa nog för att möjliggöra fem samtidiga anslutningar per användarkonto, och bara för att se till att du når ett informerat beslut får du sju dagar inom vilka du kan testa deras tjänst och be om återbetalning om du inte imponerad. Med $ 6,49 per månad kan du skydda alla dina enheter och garantera din integritet. en rättvis affär om du frågar mig.

NordVPN

NordVPN kommer senast på vår topp 5-lista, inte för att deras tjänst inte har något mycket att ge om, utan för att deras prispunkt jämfört med någon av de andra leverantörerna på vår lista är praktiskt taget oöverträffad. Med $ 4,00 per månad, och möjligheten att göra den transaktionen med bitcoins, får du upp till 6 samtidiga anslutningar för ditt enda konto och hela 30 dagar för att ta dig tid med deras tjänst och se om det är för bra för att vara sant. Den enda frågan de fortfarande arbetar med är deras 27 VPN-servrar, ett nummer som de gör en stark insats för att öka.

BulletVPN

Fjärde på vår lista är BulletVPN, en av få operatörer med över 500 servrar spridda i över 140 länder. Dessa killar gör kontinuerligt ansträngningen att erbjuda de bästa tjänsterna till sina kunder, och det kan ses av deras val att inkludera BitCoins som en accepterad betalningsvaluta. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti gör att du kan prova på deras effektiva tjänster och bestämma om deras fråga om $ 7,50 per månad är tillräckligt bra för att hålla alla nöjda.

PureVPN

Fjärde på vår lista är PureVPN, en av få operatörer med över 500 servrar spridda i över 140 länder. Dessa killar gör kontinuerligt ansträngningen att erbjuda de bästa tjänsterna till sina kunder, och det kan ses av deras val att inkludera BitCoins som en accepterad betalningsvaluta. Deras 7-dagars återbetalningsgaranti gör att du kan prova på deras effektiva tjänster och bestämma om deras fråga om $ 4,16 per månad är tillräckligt bra för att hålla alla nöjda.

Vad är BitCoin?

Som nämnts ovan är BitCoin en form av digital valuta. Folk hänvisar också till BitCoin som ett “cryptocurrency”. Detta betyder att det är immateriellt; du kan inte riktigt se det. Det utvecklades av en Satoshi Nakamoto redan 2008, och snart fick den erkännas som en form av valuta vars värde bestäms av styrkor som verkar på finansmarknaden. Det liknar nästan hur vi bestämmer värdet på guld. I själva verket, precis som dess mineral motsvarighet, måste du “mina” för att stöta på en BitCoin, vars uppskattade värde från och med nu är cirka 2321 USD. (Maj 2017)

Brytning av BitCoins görs genom att lösa komplexa matematiska problem som tar enorm tid att träna. Det är därför gruvarbetarna anländer hjälp av kraftfulla superdatorer för att minska i tid. Antalet tillgängliga BitCoins där ute beräknas vara cirka 21 miljoner, vilket tros vara mer än tillräckligt för att hålla alla “gräva” fram till 2140.

Slutsats om de bästa VPN-valen för BitCoin

Integritetsskydd och säkerhet på Internet blir inte riktigt bättre än vad du får med både VPN och BitCoins som din betalningsform. Anonymitet på nätet blir långsamt en viktig fråga, särskilt för karriärer som kräver känsligt arbete på Internet. Ta steget och försäkra dig om din integritet på Internet; Att veta att din privata information bara är för dina ögon är säker på att ge dig en känsla av komfort och förtroende med dina aktiviteter online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me