Bästa VPN för BitComet

BitComet staplar ganska högt upp på listan över torrentklienter som du bör kolla in, särskilt om du råkar vara Windows-användare. Den C ++ baserade klientprogramvaran är en av de få pålitliga som du kan använda utan några kostnader. BitComet prövas också för att vara ganska lätt att använda tack vare sin enkla och väl utformade design; därför gör det ganska enkelt för nybörjare att anpassa sig till. Det möjliggör också smidig integration med webbläsare som Chrome, Firefox och Internet Explorer. Detta gör det snabbare att lägga till torrenter i BitComet utan att helt störa vad du än är online.


Bästa VPN för BitComet

Bästa VPN för BitComet

Är BitComet något bra?

Listan över funktioner slutar inte riktigt där; tjänsten erbjuder också ett flytande fönster som du alltid kan dra filer till för att initiera en nedladdning, samt en automatisk avstängning för användare som föredrar att använda programvaran på schemalagd basis. Du får också läsa vad dina kamrater tycker om de strömmar de kan ha laddat ner via plattformen. Sammantaget gör BitComet en ganska tillförlitlig torrentklient. Dess tillgänglighet på mer än 50 språk placerar den ordentligt inom räckhåll för en internationell publik.

Oavsett vilken torrentklient som används, måste användare vara extra försiktiga med vilken typ av innehåll de väljer att ladda ner. Tyvärr klickar de flesta bara på någon torrentlänk som de tycker är intressant. De fortsätter sedan att ladda ner filen utan att undra om lagen kan landa dem i problem med lagen på grund av upphovsrättsproblem. Fall av upphovsrättsintrång tenderar att tillföra stora böter eller till och med fängelse i mer allvarliga fall. Med den här typen av risker på bordet skulle det vara smart att vidta åtgärder som skulle hjälpa dig att hålla dig på den säkra sidan.

Med hjälp av en VPN med BitComet

För att försöka undvika situationer med upphovsrättsmyndigheter är det en sak att dölja din onlinetrafik och göra det svårt för människor att behöva spåra tillbaka till dig. Det bästa sättet att göra detta är genom att använda en VPN-tjänst. Med ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk kan du kryptera din anslutning. Det döljer också din anslutning från din internetleverantör, vilket innebär att om du överhuvudtaget stöter på en torrentlänk som innehåller upphovsrättsskyddat material, kommer din internetleverantör inte att kunna se om du fortsätter att ladda ner den.

En VPN tillåter dig också att ändra din plats så ofta du kan eftersom när du ansluter till en fjärrserver använder du inte längre den IP-adress som du är van vid. Du får tillgång till webbplatser som du normalt inte skulle ha tillgång till. Detta inkluderar geobegränsade. Din säkerhet online kommer också att ökas kraftigt eftersom din anslutning krypteras.

Bästa VPN: er för BitComet

När du väl bestämmer dig för att få en VPN-tjänst är det du behöver vara medveten om att inte alla har ursprungligt stöd för användare som vill strömma. Vissa har till och med varit kända för att ge mycket dålig service. Vi har sammanställt de bästa rekommenderade VPN: erna som du kan använda med BitComet nedan.

1. ExpressVPN

Baserat på de brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN en avrundad leverantör som du förmodligen inte kan gå fel med. Tjänsten grundades 2009. Den erbjuder mer än 2000 servrar över hela sitt nätverk. Genom 256 bitars AES-kryptering ger ExpressVPN pålitlig säkerhet för sina abonnenter. Den bekväma platsen gör att de kan tillhandahålla en tillförlitlig nollloggningspolicy. ExpressVPN är också angelägen om abonnentens välfärd när de använder appen. De erbjuder sitt stöd genom ett kundserviceteam som alltid kan kontaktas dygnet runt via e-post, livechatt eller sociala mediemeddelanden.

ExpressVPN tillåter också upp till tre samtidiga enheter för att ansluta till det under ett konto. Det erbjuder också fullt stöd för sina användare som vill strömma via BitComet. Tjänsten integreras också bra med Tor för ökad anonymitet. ExpressVPN erbjuder en VPN-klient som är kompatibel med Android, Linux, Window och iOS. Om du laddar ner deras programvaruversion direkt till din router kan du säkra alla dina enheter som ansluter till Internet. Om du är nyfiken på tjänstenivån är du välkommen att titta på vår mer detaljerade ExpressVPN-recension.

2. IPVanish

Om det finns en leverantör som fullt ut stöder torrentering genom sina funktioner och bygga måste den vara IPVanish. Denna USA-baserade leverantör har cirka 1500 servrar i sitt nätverk; alla är redo att ge de snabbaste hastigheterna i anslutning för surfning, strömning och mest, torrenting. IPVanish är så djärv om sitt stöd för torrent och det har samma väl skrivna på sin webbplats.

IPVanish tillåter också användare att ha upp till 10 flera anslutningar, allt under ett konto, och erbjuder också ett webbaserat alternativ om du är okej med en minskad säkerhetsnivå, men ändå vill att din anonymitet ska bevaras. Användare kan prova leverantörens SOCKS5 webbproxy om de inte vill ladda ner VPN-klienten. IPVanish är också en av få leverantörer som garanterar anonym strömning. Det finns inga begränsningar eller begränsningar för P2P-nedladdning. Tjänsten erbjuder också obegränsad bandbredd och tillgång till över 40 000 IPS för abonnenter att välja mellan. För att veta vad som exakt ligger i butiken med ett IPVanish-prenumeration, gå vidare och läs igenom vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är kanske den största VPN-leverantören i branschen när det gäller det stora antalet servrar som den äger. Leverantören har ett massivt nätverk på mer än 4000 av dem; alla spridda över 60 länder. NordVPN erbjuder också en bred lista med funktioner som är ganska användbara för att förbättra din online-säkerhet. Tjänsten erbjuder DoubleVPN-kryptering som i huvudsak fördubblar 256-bitars AES-kryptering som tillhandahålls av tjänsten. Dessutom erbjuder det valet att ansluta till servrar optimerade för vad du än är online.

NordVPN har också dedikerade IP-adresser för de mer specialiserade anslutningarna, såväl som en uppsättning dämpade servrar för användning under radaren. Stöd för torrenting finns också, och prenumeranter kan också dra nytta av sitt breda support för VPN-protokoll. NordVPN-användare får dra nytta av en automatisk kill-switch som tjänsten använder om VPN-klienten komprometteras. NordVPN är också generös genom att det tillåter upp till 6 andra enheter att ansluta under en anslutning. Om du vill veta mer om vad du får när du prenumererar är du välkommen att titta på vår mer detaljerade NordVPN-recension.

Slutsats om den bästa VPN för BitComet

Att använda en VPN för att skydda dina torrenting behov är mycket viktigt eftersom du inte bara kommer att undvika några förändringar i lagen. Du kommer också att få en säkerhetsnivå som kommer att skydda dig från hackare och bedragare allt tack vare kryptering.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map