Bästa VPN för Britbox

Britbox är en streamingtjänst markerad som gyckeln till BBC och ITV: s samarbete. Den betalda prenumerationstjänsten möjliggör strömning av brittiska TV-serier utan reklam. Det tillgängliga innehållet på kanalen tilltalar emellertid endast en viss publik – dem som är bosatta i USA och Kanada. För att kringgå geolokaliseringsproblemet bör du använda ett VPN. Så utan vidare är detta en fullständig recension av de bästa VPN: n för Britbox.

Bästa VPN för Britbox

Bästa VPN för Britbox

Om Britbox

Britbox är en brittisk kanal som är speciellt gjord för amerikanska invånare som längtar efter innehåll i Storbritannien. Strömningstjänsten är tillgänglig endast för 6,99 $ per månad medan den i Kanada är 8,99 CAD. Priset i Kanada är lite billigare men det är inte så stor skillnad.

När det gäller årsplaner är abonnemanget i Kanada för 89,99 CAD och 69,99 $ för Amerika. Du sparar inte en förmögenhet genom att välja ett kanadensiskt prenumeration, men för personer med en budget är det ett bra val.

Britbox erbjuder en gratis 7-dagars provperiod till nya prenumeranter, vilket är ganska anständigt om du vill ta kanalen för en testkörning innan du gör några långsiktiga planer.

Med en sådan fantastisk kanal kommer en fångst. Tjänsten är endast tillgänglig i Kanada och USA. När du försöker komma åt kanalen utomlands hälsas du med detta geofelmeddelande:

“Vi är ledsna, Britbox är inte tillgängligt i ditt land.”Britbox-fel

Hur man tittar på Britbox utanför USA med en VPN

För att kunna se Britbox’s innehåll måste du vara närvarande inom USA: s gränser. Detta har inte nödvändigtvis att göra med att vara fysiskt där, du kan förfalska din online-plats och visas i regionen med ett VPN.

Allt du behöver göra är att ansluta till en amerikansk server som tillhandahålls av din VPN. När du gör det kommer du att få en amerikansk IP-adress och ha tillgång till geobegränsat innehåll i USA trots att du är utomlands. Så här får du Britbox utanför USA:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
  3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en amerikansk server.
  4. Starta Britbox.
  5. Njut av det bästa brittiska innehållet oavsett var du är.

Du kan hitta många VPN-leverantörer på marknaden att söka hjälp från. Men inte alla är välutrustade för jobbet. I den här recensionen kommer jag att belysa topp 3 som kan hjälpa dig med din Britbox-upplevelse. Ta en titt på tabellen nedan så att du kan ha en kort uppfattning om vad som kommer att komma nästa.

Bästa VPN för Britbox

Att använda ett VPN kan vara skrämmande för en första gången användare, men det tar väldigt lite tid att vänja sig vid. Du måste veta att du är på väg när det gäller att välja rätt VPN för dina behov och navigera genom de funktioner som den har att erbjuda. Jag har redan gjort forskningen åt dig och gav dig de bästa att använda med Britbox. Här är en djupare titt på var och en:

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna i branschen idag. Deras nätverk innehåller mer än 2000 servrar för användare att ansluta till med ett tryck på en knapp. Den bästa kvaliteten på denna VPN är att den är belägen på Brittiska Jungfruöarna, som inte omfattas av datareglerings jurisdiktion. Detta innebär att det inte kan ge ut information om sina kunder. Med en nollloggpolitik, hur kommer regeringen att be om något som inte finns i första hand?

När det gäller säkerhet använder ExpressVPN 256 bitars AES-kryptering, som fungerar i tandem med VPN-protokoll som SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Jag föreslår starkt OpenVPN, men det kommer som standard ändå. VPN har ett av de bästa supportteamen bland alla VPN-leverantörer. De är närvarande för att hjälpa dig med dina problem dygnet runt via livechatt, e-post eller sociala medier. Om du vill veta mer om denna robusta VPN-tjänsteleverantör, kolla in vår ExpressVPN-granskning.

IPVanish

IPVanish är en annan tillförlitlig leverantör att investera i. Det beror på att det innehåller mer än 1000 servrar i sitt nätverk och totalt 40000 IP-adresser att utnyttja. Dessutom tillåter IPVanish upp till 10 samtidiga anslutningar under en prenumeration. Tänk dig att? Du kan bokstavligen skydda 10 enheter på en gång. Även om alla 10 anslutningar används kan de anslutna användarna fortfarande njuta av obegränsad bandbredd, liksom oändlig serverväxling.

Även som en tjänst som är baserad i USA, lovar IPVanish fortfarande full säkerhet och anonymitet för sina användare. VPN: s användare kan välja mellan att ladda ner sin VPN-klient eller bara hålla sig till sina andra webbaserade skyddsformer. För att lära dig mer om andra funktioner som jag inte inkluderade, titta på våra mer djupgående IPVanish Review.

NordVPN

Sist men inte minst avslutar vi vår bästa VPN för Britbox-granskning med NordVPN. Denna VPN är känd för sin mångsidighet och lätthet. Den Panama-baserade leverantören har mer än 4000 servrar och ett otänkbart antal IP-adresser. Om du prenumererar på detta VPN, måste du ha upp till 6 samtidiga anslutningar. Dess servrar är optimerade för olika användningsområden inklusive HD-strömning, torrenting och onlinespel. 

Leverantören har också en serie dolda servrar som användare kan lita på om de bor i länder med hög censur. För att inte tala om att det har bevisats att denna VPN förhindrar DNS-läckor. För en mer djupgående titt på tjänsten, ta lite tid att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Bästa VPN för Britbox – sista tankar

Britbox är mycket populärt bland människor som är populära Brit-tvålar. Om du bor utanför USA måste du använda ett VPN för att titta på Britbox i din region. Så du har nu de bästa VPN-leverantörerna att använda med Britbox, kolla in dem och du kommer att strömma kanalen var som helst på PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast eller Apple TV på nolltid.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me