Bästa VPN för CBC-spelare

Kära kanadensiska expats, den här bloggen är för dig. Det kan vara frustrerande att förlora tillgången till allt innehåll du var van vid att konsumera hemma. I Kanada är CBC mer eller mindre slutet för alla former av underhållning. Från radio till TV täcker CBC allt: musikströmmar, nyhetssändningar, TV-program, sportevenemang och filmer. Problemet här är att inte allt som erbjuds av nätverket är tillgängligt för internationell visning. Av denna anledning skulle du behöva en VPN för att avlägsna de regionala begränsningarna. I den här bloggen ska jag ge dig det bästa VPN där ute för att blockera Canadas CBC.

Bästa VPN för att avblockera CBC

Avblockera Canadas CBC – vilken VPN ska du använda?

Var kan du komma åt CBC Player?

Till skillnad från andra webbplatser erbjuder CBC en del innehåll för internationell visning. Men när du försöker titta på live eller on-demand innehåll på CBC Player i USA eller någon annanstans utanför Kanada kommer du istället att presentera följande geolokaliseringsfel istället:

”Oj … Vi är ledsna, det här innehållet är inte tillgängligt på din plats. Om du tror att du har fått detta meddelande felaktigt, kontakta oss. Fel 21 ”

CBC Radio One och Radio 2 har en live-stream som du kan komma åt, men strömmen ändras baserat på regional plats. CBC Music Streams och CBC Radio 3 är inte tillgängliga internationellt. Inte heller är det mesta av strömningsspelarens innehåll. Allt detta kan dock kringgås med hjälp av ett VPN. En VPN kan förfalska din IP-adress och få det att verka som om du är belägen i Kanada, vilket ger dig tillgång till allt lokalt innehåll.

Nedan är en praktisk tabell som visar de leverantörer som fungerar bäst för att avblockera de regionala begränsningarna. Jag kommer att diskutera varje leverantör separat nedan.

Bästa VPN för att avblockera CBC

När du handlar efter en VPN-leverantör måste du ha några saker i åtanke. Först vill du ha en leverantör som faktiskt arbetar för att hålla dina data privata. Detta innebär att du bör kontrollera och se om leverantören du ser på är en genomförbar policy för nollloggar. Nästa sak du bör titta på är om leverantören är gratis eller betalad. Om det är en gratistjänst är det bättre att du inte prenumererar i första hand. Gratis VPN är faktiskt väldigt farliga, och du betalar för din tjänst på ett sätt som är värre än att beskjuta ett par dollar.

Betalade leverantörer är å andra sidan trovärdiga. Det faktum att du betalar för tjänsten innebär att leverantören måste lämna vad de erbjuder. Det bästa alternativet är överlägset att prenumerera på en VPN-leverantör i toppnivå som krediteras för att göra det jobb det annonserar. Följande leverantörer passar alla kriterier du borde leta efter:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är den bästa VPN som du kan använda i allmänhet. ExpressVPN, allmänt känt som marknadens bästa produkt, erbjuder 2 000+ servrar i mer än 94 länder, vilket ger dig äkta global täckning hela tiden. ExpressVPN använder säkerhetsmässigt krypteringar av militär kvalitet och de senaste VPN-protokollen för att hålla din trafik och data säker. ExpressVPN har också:

 • Snabb nedladdningshastighet
 • En strikt nollloggpolicy
 • Stealth-servrar för länder med tunga censurlagar på nätet
 • 3 samtidiga enhetsanslutningar
 • En smart DNS-funktion för snabbare strömning

Du kan läsa den fullständiga recensionen av ExpressVPN här och testa deras tjänster genom att dra fördel av deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

2. BulletVPN

Nummer 2-platsen går till BulletVPN, en P2P-supporttjänst. BulletVPN har ett lågt serverantal (47 servrar i 30 länder), men det kompletterar det helt med de funktioner som det erbjuder, som inkluderar:

 • En smart DNS-funktion
 • Strikt nollloggpolicy
 • 5 olika VPN-protokoll
 • Krypteringar av militär kvalitet
 • 5-stjärnigt supportteam
 • Optimerade servrar för streaming och P2P-fildelning

Som med ExpressVPN kan du dra nytta av BulletVPNs 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och testa tjänsten själv. Ta en titt på den fullständiga BulletVPN-recensionen här för att få en bättre uppfattning om allt detta erbjudande har att erbjuda.

3. NordVPN

Här är en topp-tier leverantör full till randen med extra funktioner. NordVPN har mer än 4 000 servrar som finns i mer än 60 länder, en av de högsta tillgängliga servern. VPN-leverantören har till och med utsett strömningsservrar för oavbruten visning. Några av NordVPNs andra funktioner inkluderar:

 • Dubbel VPN
 • 2048-bitars SSL-krypteringar
 • 6 samtidiga enhetsanslutningar
 • Tor integration
 • Anti-DDOS attackskydd (tillägg)

Kolla in NordVPN-recensionen här för att lära dig om de andra coola funktionerna som VPN tillhandahåller. Samma som med de två första leverantörerna kan du dra nytta av deras 30-dagars återbetalningspolicy innan du gör ett åtagande.

4. IPVanish

Den sista VPN: n på denna lista är IPVanish. Denna leverantör har färre servrar än ExpressVPN och NordVPN men klarar sig lite bättre med täckningen än BulletVPN. Med 750 servrar till sitt namn rankas IPVanish i mitten för global servertäckning. Men deras Tier 1-nätverk utgör mer än det, vilket ger bättre streamingtjänster för alla som ansluter till dessa optimerade servrar. Några av IPVanishs andra funktioner inkluderar:

 • SOCKS5 proxy
 • Anonyma IP: er
 • P2P-fildelningsstöd
 • 10 samtidiga enhetsanslutningar
 • Nollloggar-policy

Du kan läsa mer om IPVanish i denna fullständiga recension. Du gynnas av deras 7-dagars återbetalningspolicy och testa leverantören själv.

Hur man avblockerar CBC Player i USA med en VPN

Nu när du vet vad en VPN ska göra och har en uppfattning om vilka VPN du ska titta på, låt oss prata om hur du får ditt VPN att spärra CBC.

Det är faktiskt väldigt enkelt: När du startar ett VPN måste du ansluta till en av deras servrar. Med hjälp av denna server kommer VPN att dirigera din trafik igenom en säker tunnel och kryptera all din data. När det händer ändras din offentliga IP-adress så att den matchar serverns placering. För att avblockera CBC måste du ansluta till en kanadensisk server. Så här kan du göra det med ExpressVPN (följande steg kan tillämpas på alla VPN: n som listas ovan):

 1. Gå till ExpressVPNs webbplats och registrera dig med tjänsten.
 2. Ladda ner VPN-appen som fungerar på din enhet. VPN-appar hittas vanligtvis för Windows, Mac, iOS, och Android. ExpressVPN erbjuder en inbyggd app för Linux, för.
 3. Starta appen och logga in med dina referenser.
 4. Välj en kanadensisk server att ansluta till, vänta några sekunder tills anslutningen upprättas.
 5. Du verkar nu surfa på webben med en kanadensisk IP-adress.
 6. Njut av ditt CBC-innehåll!

Ser? Enkel.

Bästa VPN för att avblockera CBC – slutliga tankar

Och det är allt som finns åt det! Du kan enkelt avblockera CBC och komma åt allt innehåll från hemmet var som helst i världen! Med ett VPN, särskilt ett av VPN som nämns ovan, behöver du aldrig missa kanadensiskt innehåll igen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me