Bästa VPN för Chromebook

När Google introducerade Chromebooks på marknaden avsedda de att de främst skulle användas för internetåtkomst och surfning. Deras eleganta och lätta konstruktion gör dem ganska enkla att transportera och därför en bra ersättning för den bärbara datorn som vi alla är vana vid. En likhet mellan de två är dock att du inte kan komma åt geobegränsat innehåll utan ett aktivt prenumeration på en VPN-tjänst. Denna tjänst, känd i sin helhet som ett virtuellt privat nätverk, skyddar din trafik genom att kryptera din anslutning till Internet och döljer din plats genom att ge dig en ny IP-adress.

Bästa VPN för Chromebook

Bästa VPN för Chromebook

Bästa VPN för Chromebook: Behöver du det?

Chansen är stor att dina lokala webbplatser och nyhetskanaler är geo-restriktiva till sin natur, vilket innebär att anslutning till dem utanför landet kan vara mycket svårare än du kanske tror. Om du ständigt reser utomlands och fortfarande behöver hålla dig uppdaterad med lokala nyheter, låter en VPN-tjänst dig komma runt dessa begränsningar och komma ikapp med lokalt innehåll precis som om du var hemma.

Om du alltid rör dig betyder det att du ständigt använder allmän wi-fi för att få tillgång till Internet. Att göra detta kan ibland vara farligt eftersom många hackare lurar inom Wi-Fi-nätverk med öppen åtkomst och letar efter en möjlighet att hacka till någon osäker enhet. Som nämnts ovan krypterar en VPN-tjänst din anslutning och detta hindrar någon från att logga in på din enhet.

Utöver allt detta blir din surftrafik också dold för allmänheten så att ingen kan räkna ut vad du har gjort. Detta inkluderar din Internetleverantör eller något annat intrång i upphovsrättsintrång som kan skada dig för att ladda ner innehåll från piratkopierade källor.

  Bästa VPN för att minska buffring

Hur en Chromebook VPN kan hjälpa dig

Den säkerhet som följer med att du känner till din chromebook kan inte hackas gör att du enkelt kan ta dig av dina online-transaktioner eller till och med logga in på något offentlig Wi-Fi-nätverk utan att behöva oroa dig.

Förutom åtkomst till ditt lokala innehåll utanför ditt land kan du också logga in på andra geobegränsade webbplatser som föredrar att du tillhör deras ursprungsland. Det betyder att du har tillgång till underhållning från alla webbplatser i världen, oavsett var du än befinner dig. Detta är en enorm fördel för användare som till exempel är angelägna om att hålla jämna steg med det senaste avsnittet i deras Netflix-serie. Antagande att de är baserade utanför USA, de skulle bara behöva ansluta till en amerikansk server och de skulle kunna se avsnitt som inte ens har släppts i deras land ännu.

Prenumerera på en VPN-tjänst ger dig en enorm fördel eftersom du har tillgång till mycket fler webbplatser än tidigare och du kan göra det på ett helt säkert sätt.

Bästa VPN för Chromebook avslöjad

De bästa VPN-tjänsteleverantörerna du kan använda på din Chromebook är följande.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Cyberghost
 4. IPVanish
 5. HideMyAss

Topp 3 Chromebook VPN-analys

1. ExpressVPN – Redaktörens val

Under lång tid har ExpressVPN fortsatt att dominera VPN-marknaden genom att erbjuda en oöverträffad servicekvalitet, i kombination med den bästa formen för kundsupport. Deras säkerhetsåtgärder garanterar att ingen skulle kunna avlyssna eller till och med hacka din enhet eftersom det skulle vara oerhört svårt att tränga igenom deras 356 bitars SSL-krypterad anslutning.

ExpressVPN gör det också superlätt för nya användare att hitta sin väg eftersom programvaran är mycket enkel att använda och procedurerna enkla att följa. Om du följer de angivna anvisningarna korrekt kommer du att ha din privata anslutning igång inom några minuter efter att du registrerat dig med tjänsten.

  Bästa VPN för Minecraft 2020

Erfarna användare tillgodoses också av tjänsten, eftersom programvaran tillåter dem att ändra tekniska inställningar och anpassa tjänsten efter deras egna behov. Om någon stöter på ett problem är kundserviceteamet alltid till hands för att reda ut eventuella problem. Du kan skicka in en supportbiljett för ditt problem, eller till och med välja chattfunktionen om du vill hantera problemet så snabbt som möjligt.

Om du registrerar dig för deras tjänst och får reda på att det också skulle gynna dina vänner eller kollegor till stor del, ger ExpressVPN både en och en värds kostnad för ett VPN-skydd både för dig och din remiss. Inte illa för en tjänst som är känd för att ta ut de högsta priserna för ett prenumeration.

Om du emellertid tycker att tjänsten inte är för dig kan du be om att få tillbaka dina pengar under förutsättning att du har kommit till detta beslut inom 30 dagar efter att du använt tjänsten. Det skulle inte vara några krångel att få dina pengar tillbaka eftersom du skulle begära en återbetalning enligt deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

2. IPVanish – Betydande alternativ

Första gången användare kan hitta IPVanish som lite av en handfull att vänja sig vid. Till och med deras 7-dagars återbetalningsperiod gör inte mycket för att ge de flesta tid att bekanta sig med sin tjänst. Med ExpressVPN som ger 30 dagar för användare att veta och förstå hur tjänsten kan tjäna dem, verkar det som om IPVanish föredrar användare som redan är medvetna om sådana saker.

  Hola VPN Review - Varför du bör undvika det

Det finns inte så mycket att prata om deras kundtjänsteam, eftersom det har sett att många av de frågor som skickas till dem tar lång tid att lösa. 

3. HideMyAss – Last Resort

Att stänga vår lista över VPN: er som ska användas med en Chromebook är HideMyAss. Leverantören har samma 30 dagars återbetalningsgarantipolicy som ExpressVPN har, men servicestandarder skiljer sig till stor del från vad vårt bästa val har att erbjuda.

Deras anslutning var inte heller så tillförlitlig och responstiden från deras kundvårdsgrupp var inte så omedelbar som vi skulle ha föredragit.

Hur du installerar VPN på Chromebook

Så här kan du ladda ner och installera en VPN-app på din Chromebook:

 1. Gå först över till ExpressVPN och registrera dig för ett VPN-konto.
 2. Slå på och lås upp din Chromebook.
 3. Klicka på din bild, längst ner till höger på skärmen.
 4. Några alternativ dyker upp; välj “Inställningar”.
 5. Under “Android-appar” finns det ett alternativ som lyder: “Aktivera Android-appar att köra på din Chromebook”. Gå vidare och klicka på kryssrutan.
 6. Tryck på “Kom igång” i det nya fönstret.
 7. Läs användarvillkoren och godkänn dem.
 8. Google Play Store kommer att visas och nu kan du komma åt den när du vill. Logga in.
 9. Sök i sökfältet i Play Butik efter “ExpressVPN”.
 10. Välj ExpressVPN – VPN för Android från sökresultaten och klicka på INSTALLERA.
 11. Klick ACCEPTERA för att påbörja nedladdningen.
 12. När VPN-appen är klar med att ladda ner och installera, klicka på ExpressVPN-appikonen för att starta den.
 13. Slutligen, anslut till servern från appen för att upprätta VPN-anslutningen på din Chromebook.

Bästa VPN för ChromeBook: Wrap Up

Baserat på prestandatesterna som vi har gjort på dessa tre och en mängd andra VPN-tjänster kommer ExpressVPN ut på topp för alla mätvärden som vi baserade våra tester på. De har de bästa anslutningshastigheterna, bästa kundvårdsteamet, högsta säkerhetsnivå och även det största antalet servrar på marknaden.

Lita på dem så att alla dina personuppgifter förblir skyddade när du är online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me