Bästa VPN för Clash of Clans

Vad är bästa VPN att använda med Clash of Clans och Clash Royale? Clash of clans är ett beroendeframkallande spel. Centrerat kring att försvara din egen bas och attackera din fiendes, har Clash of Clans stigit för att bryta rekord som dess skapare aldrig riktigt trodde skulle göra. Spelet krävde vid en tidpunkt titeln på den högsta appen för högsta vinst i Apple-butiken och sägs ge upp till 5,15 miljoner dollar per dag med tillstånd av de många uppgraderingar du skulle behöva göra för att förstärka din bas. Spelet är också utformat så att när du är offline lämnar du din bas sårbar för attacker, och det tvingar döda fans att se till att de stannar online så länge som möjligt för att förhindra att det händer.

Bästa VPN för Clash of Clans

Bästa VPN för Clash of Clans

Bästa Clash Royale VPN sammanfattad

Om du letar efter ett VPN för att förbättra din online-spelupplevelse, finns det några toppval du kan registrera dig med. Här är en lista över bästa Clash of Clans VPN-tjänsteleverantörer:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. NordVPN
  6. Cyberghost
  7. HideMyAss VPN
  8. Privat internetuppkoppling
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Clash of Clans och behovet av en internetanslutning

Som ett onlinespel säger det sig självklart att du behöver en internetanslutning för att spela det. Det är ett av spelen som egentligen inte tillåter dig att göra någonting offline, så bortsett från att få en internetuppkoppling behöver du också ett som är snabbt. En snabb anslutning förhindrar att ett fördröjning inträffar, eftersom några sekunders försening är mer än tillräckligt för att du ska förlora ditt krig och göra dig besegrad.

Ser du att detta är ett av de spel som du kanske behöver checka in då och då, kommer du förmodligen att vilja få ut det mesta av den internetanslutning du hittar var du än befinner dig. Det kan innebära att du loggar in när du är på jobbet eller i skolan, eller till och med på offentliga platser där du kan hitta en anslutning som en flygplats eller en restaurang. Problemet är att sådana platser normalt har begränsningar som ställs in i deras nätverk för att reglera användningen, och eftersom spel som Clash of Clans tar upp mycket bandbredd, är chansen stor att sådana nätverk har brandväggar som hindrar användare från att spela sådana spel. Detta kan vara en sådan besvikelse, särskilt om allt du vill göra är att bara kontrollera statusen för din klan, inte ens att spela. För att hantera sådana begränsningar behöver du en lösning som kan kringgå alla brandväggar eller nätverksblock som kan konfigureras, oavsett vilken typ av nätverk du är ansluten till. En sådan lösning är VPN.

Varför du behöver en VPN för Clash of Clans

Genom att använda ett VPN kan du spela Clash of Clans även när du är ansluten till restriktiva nätverk, men hur händer det? Till att börja med står VPN för ett virtuellt privat nätverk. Detta är i grunden en grupp servrar som användare ansluter till så att deras aktivitet blir krypterad, vilket gör vad en användare är upp till online dold. När en anslutning till servrarna har gjorts kan en användare sedan dölja sina online-aktiviteter för alla som kanske tänker avlyssna på dem, inklusive deras internetleverantörer.

En VPN tillåter också prenumeranter att arbeta runt alla brandväggar eller block som kan ha införts av deras nätverk, vilket innebär att Clash of Clans-spelare inte bör ha problem att spela spelet även om de är anslutna till deras skola eller arbetsnätverk. Du kan till och med komma åt dina favoritspel online i länder där dessa spel är förbjudna eller blockerade. Detta är inte den enda fördelen som en VPN erbjuder sina användare. En pålitlig VPN-tjänst gör att användare kan komma åt geobegränsade webbplatser och kanaler eftersom deras IP-adresser efter att ha anslutit till fjärrservrarna ändras för att återspegla platsen för fjärrservrarna. För att få åtkomst till en geobegränsad webbplats måste du hitta en server i webbplatsens ursprungsland, och när du ansluter till den verkar det som om du kommer åt webbplatsen från dess hemterritorium.

De bästa VPN: erna för Clash of Clans

Nu när du vet några saker om vad en VPN kan göra för dig, skulle nästa bästa steget vara att leta efter vilket skulle vara den bästa tjänsten att registrera dig med. En pålitlig VPN-tjänst ska kunna ge säkerhet, anonymitet och förmågan att arbeta runt nätverksblock. Vi har ett antal förslag som vi säkert kan göra just det nedan:

1. ExpressVPN

Att spela ett intensivt spel som Clash of Clans innebär att du borde kunna ansluta till en VPN-tjänst när du vill och ExpressVPN med deras lista över 2000-servrar tillåter exakt det. Tjänsten är baserad på de brittiska Jungfruöarna, som inte utgör en del av någon jurisdiktion för datalagring. ExpressVPN är också en väl belönad leverantör, och detta är tack vare deras mycket erfarna kundvårdsteam. Deras team är väl lämpade för att hantera kundklagomål oavsett tid på dygnet, via telefon, e-post eller direktmeddelanden. Tjänsten erbjuder kunderna möjlighet att ha tre samtidiga anslutningar och lovar också att inte hålla några loggar över sin online-aktivitet.

Användare kan också räkna med ExpressVPNs Stealth-servrar, som är en grupp servrar som kan lita på för att surfa på webbplatser som är baserade även i de mest restriktiva territorierna. Tjänsten är också nådig för prenumeranter som hänvisar tjänsten till sina kolleger eftersom om de får registrera sig får både den nya och nuvarande abonnenten en månad gratis tjänst som belöning. Alla användare som verkligen inte vill använda VPN kan vända sig till sin smarta DNS-tjänst, där bara deras plats blir dold. För en tydlig undersökning av vad denna leverantör handlar om föreslår vi att du går igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish är en av de leverantörer som du kan lita på för att leverera en exceptionell service tom för alla problem som helst. Detta beror på att tjänsten är inriktad på att tillhandahålla online-säkerhet och egentligen inte har så många sidoshows förklädda som tillagda funktioner. Tjänsten har cirka 1500+ av sina servrar väl distribuerade över hela världen, och till skillnad från de flesta andra leverantörer äger IPVanish helt sitt hela nätverk. Ett sådant ägande innebär inget att hantera appar från tredje part, och därför snabbare leverans av tjänster.

IPVanish har också servrar som är särskilt optimerade för spel, och detta borde vara bra nyheter för Clash of Clans-spelare eftersom dessa servrar är utformade för att inte fördröja. Med andra ord, det är supersnabba servrar som erbjuder en mycket effektiv anslutning. IPVanish är också bland de få leverantörerna som kondonerar och uppmuntrar torrenting eftersom deras servrar enkelt kan hantera det. Kapaciteten för ytterligare anslutningar som IPVanish också kan stödja är bland de högsta på marknaden, vilket möjliggör upp till tio samtidiga anslutningar under samma konto. IPVanish är också utmärkt för mediaparning med tjänster som Kodi, eftersom integrationen mellan programvaran är sömlös och det har aldrig visat sig ha problem. Om du funderar på att registrera dig med IPVanish finns det mycket mer du behöver veta om leverantören, och du kan göra det genom vår detaljerade granskning av IPVanish.

3. VyprVPN

En annan leverantör som verkar samla in mycket välförtjänt uppmärksamhet är VyprVPN. Denna kapabla leverantör är baserad från Schweiz och är en av de få leverantörerna som tillåter upp till 5 samtidiga anslutningar under ett konto. Tjänsten har ungefär 700 servrar listade i sitt nätverk, varav de råkar äga helt. Tjänsten är också mycket öppen när det gäller användarloggning, med hänvisning till hur länge den håller på dem. Loggarna visar bara dina anslutningstider och hur länge du var online; ingenting om vilka webbplatser du var på eller vad du gjorde.

Tjänsten stöder också OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 och PPTP VPN-protokoll, vilket ger sina kunder ett brett utbud av alternativ att välja mellan. När det gäller säkerhet erbjuder tjänsten 256 bitars AES-kryptering, och har också lagt till funktioner som Chameleon som kryper igenom data som skickas genom OpenVPN-protokollet och gör det omöjligt att upptäcka genom Deep Packet Inspection. VyprVPN har också en DNS-lösning som låter dig kryptera dina DNS-förfrågningar från snopning från tredje part. Tjänsten har också en VPN-app som är lätt kompatibel med ett brett utbud av operativsystem som inkluderar Windows, Mac OS, Android och Linux. Ta dig tid att gå igenom vår VyprVPN-granskning här och du vet allt du behöver veta om den här pålitliga leverantören.

Slutsats om bästa VPN för Clash of Clans

Om du inte har haft chansen att spela Clash of Clans än, har du ingen aning om all action du missar. För att säkerställa att du kan komma åt spelet trots vilken webbplats du kan vara på kan du prenumerera på en pålitlig prenumerant som ExpressVPN, IPVanish eller VyprVPN, och du kommer att ställa in till de största höjderna i detta fantastiska spel oavsett vilket nätverk online du är ansluten till.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me