Bästa VPN för Comcast Xfinity 2020

Alla vet att kabelbaserat internet är överlägset mer tillförlitligt än den trådlösa formen, och detta är en av de främsta anledningarna till att ett företag som Xfinity fortsätter att njuta av blomstrande affärer. Som den största USA-baserade leverantören av Internet-tjänster är Xfinity känd för flammande snabba hastigheter som är ett stort steg före tävlingen. Detta möjliggör i sin tur sömlös strömning och oavbruten strömning för dem som prenumererar på tjänsten. Det enda problemet som Comcast Xfinity-användare kan ha problem med är den reducerade hastigheten som de flesta av dem upplever när de strömmar från vissa kanaler eller laddar ner från ett antal webbplatser. Dessutom är åtkomsten till geobegränsat innehåll något begränsad, vilket innebär att du kan bli frustrerad när du försöker logga in på webbplatser som har sina huvudservrar baserade i långt borta länder. Dessa problem kan vara lite av en handfull att hantera, särskilt om du är en användare som är beroende av Internet för företag eller någon annan form av storskalig användning.

Bästa VPN för Comcast Xfinity 2020

Bästa VPN för Comcast Xfinity 2020

Vad är VPN?

Lyckligtvis finns det en lösning som, om den implementeras, kommer att säkerställa att du kan hantera alla dessa problem och surfa på Internet utan någon form av begränsningar. Denna lösning ligger i användningen av en VPN-tjänst. Ett virtuellt privat nätverk består av en grupp servrar spridda över ett antal länder genom vilka din trafik blir krypterad och gör det svårt för din Internetleverantör att ta reda på exakt vad du gör upp online. Utan att veta vad du gör på nätet, gör det det svårt för dem att införa några block på de webbplatser du väljer att besöka, vilket ger dig friheten att komma åt de webbplatser du vill.

Det finns ett antal fördelar som du får av att prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst. Några av dem inkluderar:

  • Surfa på Internet med fullständig anonymitet: Det här betyder att webbplatserna du besöker inte har möjlighet att fastställa din exakta plats. IP-adressen som de får se kommer bara att spåras tillbaka till den VPN-leverantör du har prenumererat på och därmed dölja personliga uppgifter som det land du är i, samt ditt namn och identitet.
  • Har en säker anslutning: Prenumerera på en VPN-tjänst innebär att din Internetåtkomst är skyddad genom kryptering. När du har prenumererat passerar din trafik genom säkra kanaler som förhindrar någon form av hacking, vilket innebär att en användare garanteras att ingen kommer att kunna infiltrera din anslutning eller avlyssna på dina aktiviteter.
  • Arbeta kring geobegränsningar: Med tillstånd av att använda din virtuella IP kommer de flesta av de geo-restriktiva webbplatserna som du försöker få tillgång till att du redan är baserad i hemlandet på webbplatsen, vilket innebär att du inte behöver bli frustrerad över geo-blocken som de ställa upp för användare som kommer från utlandet.
  • Surfa på Internet i normala hastigheter: När du har prenumererat på ett VPN kommer du att ha krypterat din trafik, vilket innebär att din internetleverantör inte heller kan gissa vad du gör online. Som ett resultat kommer de verkligen inte att kunna strypa din surfhastighet.

Den bästa Comcast Xfinity VPN

Att hitta den bästa VPN-tjänsten att prenumerera på kan ibland vara mycket svårt än du kanske först trodde. De flesta måste söka igenom en hel del tillgängliga tjänster bara för att ta reda på vilken leverantör som passar rätt, och med att marknaden översvämmas med så många erbjudanden på en gång kräver det mycket grundarbete..

För att hjälpa dig med den här övningen har vi minskat till ett par VPN-tjänster som vi har kunnat granska noggrant i hopp om att leda dig i rätt riktning. Ta en titt:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är den bästa rankade VPN-tjänsten i branschen tack vare både det erfarna teamet av kundvårdspersonal som alltid är redo att ta upp dina problem, liksom den högsta kvaliteten på deras tjänster. Med servrar utspridda i mer än 94 länder finns det bara några få platser i världen där du måste oroa dig för att hantera geo-restriktiva block. Som en toppnivåtjänst är säkerhet inget mindre än militär kvalitet tack vare AES 256-bitars kryptering, liksom alternativet att välja mellan 4 pålitliga VPN-protokoll. ExpressVPN är också känt för sitt remissprogram, där om du som kund får en av dina vänner att registrera sig, så får du båda en månads gratis användning av programmet. Tjänsten erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti; ett erbjudande som vi uppmuntrar dig att ta upp för att se hur bra du kommer att gilla tjänsten.

2. NordVPN

NordVPNs framgång som en populär VPN-leverantör kan till stor del hänföras till det stora utbudet av funktioner som tjänsten erbjuder. Att vara baserat i Panama fungerar också som en enorm fördel eftersom det verkligen inte finns lagar om lagring av data som kan påverka dem eller deras prenumeranter. En av deras mycket populära funktioner är deras dubbla VPN-krypteringsprotokoll, där en användares trafik skickas genom två servrar, vilket gör det dubbelt så svårt för någon hacker att få åtkomst genom. På tal om servrarna, NordVPN har mer än 3000 av dem väl distribuerade över hela världen, vilket innebär att dess abonnenter får njuta av snabbare och mer pålitliga anslutningar. Tjänsten möjliggör också obegränsad serverväxling och ger inga datakapslar på bandbredden som kunderna kan använda. 

3. IPVanish

Grundades 1999, IPVanish fortsätter att erbjuda en solid tjänst, kompatibel med enheter som kör Mac OS, Windows, iOS och Android. VPN-appen är också väl utformad och är också tillräckligt lätt för att nya användare kan navigera igenom utan att möta några problem. För att säkerställa fullständig integritet för sina kunder har tjänsten en upprättstående nollloggpolicy där ingen av abonnentens surfposter hålls. IPVanish har säkerhetsmässigt en stark krypteringspolicy på plats, med AES-256-bitars kryptering av militär kvalitet tillämpad för att säkerställa att allt fortsätter att fungera smidigt. Tjänsten är också populär för sitt stöd för torrenting, och detta är ett stort plus för användare som tenderar att ladda ner stora volymnedladdningar. Prenumeranter kan också samtidigt ansluta upp till fem enheter, och detta hjälper till att minska den totala kostnaden som skulle ha uppkommit om en annan VPN-tjänst skulle anslutas. Sammantaget är IPVanish en utmärkt tjänst att tänka på, och om du vill se det för dig själv, fortsätt och prova deras 7-dagars återbetalningsgaranti..

Slutord om den bästa VPN för Comcast Xfinity 2020

Om du hoppas säkerställa att din åtkomst till Internet inte störs finns det ingen annan lösning som kan hjälpa dig att göra det bortsett från ett VPN-abonnemang. De tre tjänsterna som vi har listat ovan är mer än kapabla att ge dig en pålitlig anslutning, liksom några få andra fördelar som du kanske inte får från andra VPN-tjänster. Har du några frågor eller kommentarer om någon av de listade leverantörerna? Dela dem med oss ​​i avsnittet nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me