Bästa VPN för Craigslist

Trots sin grundläggande design och installation är Craigslist fortfarande topplatsen för att vara en av de mest pålitliga online-klassificerade listorna som du någonsin kan hitta på Internet. Tjänsten har varit aktiv i över ett decennium, och bortsett från den senaste ändringen av policyn för personliga annonser har inte mycket utvecklats på webbplatsen. De flesta föredrar att använda det främst på grund av dess enkelhet, så administratörerna har egentligen inte så mycket incitament att ändra någonting.

Bästa VPN för Craigslist

Bästa VPN för Craigslist

Craigslist förbjuden?

Så populärt som Craigslist kan vara, finns det fortfarande länder runt om i världen som fortfarande inte är lika bekväma med att deras medborgare får tillgång till webbplatsen. Det har förekommit ett antal händelser där människor som letar efter tjänster eller till och med verktyg har fått kontakt med människor de har träffat där, och det kan vara anledningen till att vissa regeringar har tagit hårt in mot webbplatsen. De hårda reaktionerna inkluderar helt och hållet att Craigslist-IP: n har blockerats, eller till och med hota att gripa någon som visat sig komma till webbplatsen i strid med regeringens direktiv.

Dessa bestämmelser kan stava underlag för dig, särskilt om du råkar bo i ett land där det enda sättet du kan få vad du söker är genom Craigslist. Det är vad du är van vid att göra hemma, så det är inte meningsfullt varför du inte kan använda tjänsten på din nya hittade bostad. Lyckligtvis är det möjligt att arbeta kring de geo-begränsningar som kan ha ställts in av regeringen genom din ISP. Detta kan göras genom användning av en VPN-tjänst.

I andra fall har Craigslist förbjudit några av sina användares IP-adress. Skälen till att din IP blir förbjuden på Craiglist varierar från överläggning, marknadsföring av olagligt innehåll, hacking, till brott mot deras villkor.

Vad är VPN?

I sin helhet står VPN för Virtual Private Network, och detta är vanligtvis en samling servrar som är avsedda att kryptera din anslutning, så att inte ens din Internet-leverantör skulle kunna identifiera var exakt du råkar surfa från, än mindre vad du tittar på online. Så här fungerar tjänsten: När du ansluter till en fjärrserver byts din faktiska IP-adress ut mot den som motsvarar den nya servern du ansluter till. På så sätt kan du se ut som om du surfar från en plats som egentligen inte är där du är, och det gör det möjligt för dig att få åtkomst till geo-blockerade webbplatser som Craigslist.

Med det huvudsakliga arbetet med en VPN-tjänst är att gömma sig exakt var du råkar surfa på Internet från, är det viktigt att notera att inte alla VPN-tjänster garanterar tillförlitligt skydd. En enkel sökning online kan avslöja de många gratisleverantörer som du kan välja att använda istället för att behöva betala för det skydd du får från en tjänst du måste betala för. Dessa gratistjänster har verkligen inte dina bästa intressen eftersom många av dem är kända för att sälja din surfinformation till tredje part för att hålla sig flytande. Detta i sig är en viktig kränkning av din säkerhet och läggs till att tjänsten kan bromsa din surfhastighet avsevärt, det är bara inte värt det.

Den bästa VPN för Craigslist

Det bästa sättet för en fungerande Craigslist VPN är att registrera dig med en trovärdig, betald tjänst. Nu är vi medvetna om att det kan vara ett svårt beslut att välja vilken tjänst du prenumererar på ibland, så vi har rundat upp ett par topphyllaval vi föreslår att du tittar på. Alla leverantörer i vår lista har både testats och testats, och de har alla visat sig vara tillförlitliga tjänster som kan lita på för att avblockera Craigslist oavsett var du kanske är.

1. ExpressVPN

Inte många leverantörer jämför med servicenivån som du kan få från en leverantör som är lika erfaren och kundcentrerad som ExpressVPN. Med utgångspunkt från de brittiska Jungfruöarna gör ExpressVPN bäst för att försäkra sina kunder om deras support genom att sätta in ett kundserviceteam som kan kontaktas när som helst på dygnet, via telefon, e-post eller direktmeddelande. Med cirka 1500 servrar säkerställer leverantören att alla sina kunder kan ansluta till en mängd olika geo-blockerade webbplatser över hela världen, och tillåter också att upp till 3 inloggningar kan göras under samma konto. Detta betyder att du kan använda samma tjänst under tre enheter. ExpressVPN-appen är också väl utformad för användarvänlighet, och för de som är baserade i mycket restriktiva regioner tillåter ExpressVPN dem att använda sina Stealth-servrar för att få åtkomst till deras tjänst utan upptäckt. Detta är också en av få tjänster som har ett aktivt kundbelöningssystem, där användare får en månad gratis tjänst när en hänvisning till dem registrerar sig. Tjänsten har också en allvarlig nollloggspolicy, där ingen information om deras prenumeranter lagras någonstans inom sina system. Om allt detta låter lockande för dig, kanske du vill titta på deras 30-dagars återbetalningsgaranti-erbjudande. Att göra det kommer att utgöra en utmärkt bas för ditt beslut.

2. NordVPN

NordVPNs nätverkstäckning hittills är oöverträffad av något av de högsta VPN-nätverk du kan prenumerera på. Tjänsten har ungefär 4000 servrar, och detta gör att den kan erbjuda tjänster som DoubleVPN där din trafik är krypterad två gånger, och också välja de bästa servrarna för användning baserat på vad du vill göra online. NordVPNs bekväma läge i Panama innebär att de inte har någon skyldighet att spara någon historik för din surfaktivitet eftersom landet befinner sig i en region som inte påverkas av någon policy för datalagring. NordVPN-prenumeranter kan också dra nytta av CyberSec-funktionen, där oönskade annonser och skadlig programvara blockeras från deras syn. Som en robust leverantör ger NordVPN militärskydd genom sin 256-bitars AES-kryptering. Detta, i kombination med unika funktioner som Onion via VPN, en automatisk Killswitch och DNS-läcksskydd garanterar användare att deras surfning förblir säker och pålitlig, bort från cyberhot och hackningssystem online. Bortsett från sin tillförlitliga online-säkerhet, tillåter NordVPN också användare att ha upp till 6 samtidiga anslutningar som fungerar under ett konto, och detta hjälper mycket till att sänka de kostnader du skulle behöva drabbas särskilt om du söker skydd för ett litet kontor eller företag. 

3. IPVanish

När vi gör den sista posten till vår lista har vi IPVanish, en USA-baserad leverantör som också ser allvarligt med att se till att deras kunder förblir både anonyma och säkrade online. Dess servernätverk består av drygt 1000 servrar, vilket är mer än tillräckligt för att säkerställa att användare inte hoppar över specifika servrar när de surfar. Deras servrar är kända för att ge en mycket snabb surfhastighet, och det är därför de flesta spelare föredrar att registrera sig med den här tjänsten jämfört med andra. IPVanish är också populärt bland användare som letar efter en enkel lösning på deras surfkrav eftersom de erbjuder ett direkt tillvägagångssätt för de flesta människors säkerhetsbehov online. IPVanish levererar obegränsad bandbredd, stöder anonym torrenting, möjliggör obegränsad peer-to-peer-fildelningstrafik och håller inga loggar över dina surfaktiviteter. Deras app är också lätt att navigera igenom och gör det möjligt för användare att ansluta till mer än 40 000 IP-skivor. Tjänsten är också bra för att förhindra infektion när du använder offentliga Wi-Fi-nätverk, och för de många Internetleverantörer som snuppar på din anslutning använder IPVanish taktik som förhindrar deras former av Deep Packet Inspection. Att veta om IPVanish är VPN-leverantören för dig eller bara, registrerar sig för deras 7-dagars pengar-tillbaka-garanti-erbjudande.

Sammanfatta den bästa VPN för Craigslist

Craigslist är en av de mest pålitliga online-klassificerade webbplatserna på Internet, och dess barbenstruktur fortsätter att vinna hjärtan för alla som vill publicera eller svara på annonser på den. De tre tjänsterna vi har pratat om i den här granskningen bör kunna säkerställa att användare kan komma åt webbplatsen varhelst de är, utan att behöva oroa sig för några webbplatsblock eller geo-restriktioner.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me