Bästa VPN för Danmark

Med många länder som verkställer oförklarliga censurar statliga lagar är det en välsignelse för danska medborgare att bo i ett land som inte använder sig av sådana restriktiva åtgärder. Det eliminerar emellertid inte det faktum att medborgarna bryr sig om säkerhet på Internet eller att landet inte skyddar sina folks onlineaktiviteter. Oavsett om landet tillåter internetfrihet eller inte, är integritet en rätt som alla medborgare har rätt till.

Internetfrihet är en lyx som många saknar och längtar efter. Danmark är bland de få länder som stöder en sådan rättighet, men tillämpar samtidigt nödvändig censur för att förhindra olaglig verksamhet, som vi inte kan argumentera mot. Ändå finns det många orsaker till att Danmarks befolkning bör söka skydd online, och du kan lära dig allt om dem i artikeln nedan. Vi har också inkluderat en opartisk recension av de bästa VPN-skivor du kan vända dig till i Danmark.

Bästa VPN för Danmark

Bästa VPN för Danmark

Vad är en VPN?

Det är ett privat nätverkssystem som används för att skydda inkommande och utgående internettrafik. VPN används främst för att skydda sekretess och kringgå geo-begränsade / blockerade webbplatser. Kort sagt, det är det verktyg du behöver för att få tillgång till vad du vill online säkert. En VPN kommer säkert till hands när förbikoppling av filter skapade av internetleverantörer behövs. Danska användare kan ändra sina virtuella identiteter och kringgå begränsningar för att komma åt blockerat innehåll. Danska utlandsboende som bor utomlands i Sverige, Norge, Tyskland och någon annanstans utanför Danmark kan också dra nytta av att använda ett VPN. Danska TV-kanaler är alla geo-begränsade till Danmark. En VPN låter dig få en dansk IP-adress. Detta hjälper dig att avblockera danska webbplatser och appar var som helst i världen.

Varför använda VPN i Danmark??

Även om Danmarks censur över webbplatser relaterade till onlinespel, torrent och försäljning av läkemedel är förståeliga, är bristen på ofarliga underhållande tjänster tveksamt. Många populära tjänster är inte tillgängliga i Danmark vilket driver användare att söka tjänster utomlands. Detta beror främst på att användarnas IP-adresser i Danmark är föremål för begränsningar eftersom IP-adressen måste tillhöra ett specifikt intervall för att användaren ska ha tillgång till internet.

Detta gör Danmarks starka Internetinfrastruktur meningslös om dess människor inte kan komma åt tjänster som Spotify, Netflix, BBC iPlayer för nöjesändamål. Dessutom är människor i Danmark inte medvetna om hotet om datastöld eller återhämtning från regeringar som är mycket investerade i övervakningsprogram. Med att Danmark är en del av Nine Eyes övervakningsallians är medborgarnas nätverksaktivitet inte så privat som de kanske tror. Detta kan vara potentiellt riskabelt för danska användare som trodde att de surfar på internet och som ett resultat blir en VPN en förutsättning.

Bästa VPN för Danmark – Fördjupad granskning

Låt oss ta en titt på de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som danska medborgare har använt. Här är en översikt över de bästa VPN-skivorna som ska användas i Danmark:

1- ExpressVPN

ExpressVPN är en välkänd VPN-marknadsledare och konkurrent. De kvalitetstjänster som denna leverantör har att erbjuda kommer att bli mycket uppskattat av danska användare. Deras nätverk omfattar över tusen servrar distribuerade över 94 länder. Dessutom är ett av deras mål att säkerställa tillförlitlig anslutning så att alla kunder kan surfa på Internet med snabb hastighet. Och de får kringgå de begränsningar en webbplats kan ha. Dessutom gör deras praktiska programvara nya VPN-användare möjlighet att använda den mer effektivt och utan svårigheter.

ExpressVPN-användare har skydd genom 256-bitars AES-kryptering, tillsammans med en strikt noll-loggningspolicy som säkerställer att ingen av kundens surfposter lagras. Dessutom använder deras VPN-anslutningar starka säkerhetsprotokoll som OpenVPN, SSTP, PPTP och L2TP-IPsec på alla enheter inklusive Windows, Mac OSX, Android, iPhone och iPad. Istället för en kostnadsfri provperiod erbjuder de användare 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Dessutom kostar deras tjänst bara 8,32 USD per månad med en årlig prenumeration.

2- BulletVPN

BulletVPN erbjuder standard VPN-protokoll: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. En öppen VPN ger den högsta nivån av säkerhet och prestanda av alla protokoll, och inte många VPN erbjuder IKEv2-protokollet. Program är tillgängliga för Windows, Mac OSX, Android, iPhone och iPad och är enkla att använda. BulletVPN har en strikt policy för icke-loggning som tilltalar en publik som värderar deras integritet.

Med detta sagt tillhandahåller de också tjänster som avblockerar censurerat eller begränsat innehåll inklusive amerikanska Netflix, BBC iPlayer och Amazon Prime Video. På samma sätt som andra toppleverantörer av VPN-tjänster har BulletVPN en generös 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

3- IPVanish

En IPVanish ger en säker miljö för daglig webbanvändning. När du väl har skapat en anslutning till deras privatiseringsnätverk är alla dina onlinedata skyddade. Absolut noll loggar registreras eller sparas och integritet upprätthålls. I själva verket levererar de de bästa VPN-hastigheterna, de säkraste anslutningarna och de mest konkurrenskraftiga priserna. De tillåter fem samtidiga anslutningar till deras tjänst per användarnamn – så länge endast en anslutning använder PPTP eller L2TP. I motsats till deras konkurrenter erbjuder IPVanish endast en 7-dagars återbetalningsperiod.

Bästa Danmark VPN-sammanfattning

Här är de bästa 6 VPN för Danmark enligt de olika testerna vi genomförde:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. Cyberghost
  6. VyprVPN

Danmark registrerar sig för VPN

En VPN befriar dig från konstgjorda begränsningar och gör att du kan komma åt internet utan att kompromissa. Dessutom ger det dig också det skydd du förtjänar. Detta visar att oavsett landets internetflexibilitet kan säkerheten inte garanteras helt. Folk i Danmark kan njuta av sina nuvarande internettjänster för tillfället. Men de kommer att behöva registrera sig för ett VPN förr eller senare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me