Bästa VPN för DirecTV nu

Vill du komma åt DirecTV Now utanför USA? Sedan behöver du ett VPN. ”Vad är det bästa”, kanske du frågar. Läs vidare för att ta reda på det.

Bästa VPN för DirecTV nu

Bästa VPN för DirecTV nu

Bästa VPN för DirecTV nu – Översikt

Om du redan vet vad VPN är och hur det fungerar behöver du förmodligen inte läsa den djupgående analysen nedan. För att spara tid har vi sammanfattat de bästa leverantörerna av DirecTV Now VPN-tjänster här:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish 
  3. BulletVPN
  4. NordVPN
  5. VyprVPN 

DirecTV Nu utanför US Geolocation Error

Om du försöker ansluta till DirecTV från utanför USA är allt du kommer att få

“DirecTV Now är inte tillgängligt utanför USA. Vi ser fram emot att underhålla dig när du är tillbaka. “

Det betyder att när du ansluter till internet från ett land som inte är USA kommer du att nekas åtkomst till strömningstjänsten. Om du inte får ett VPN och förfalskar din plats använder du inte DirecTV utomlands snart.

Bästa VPN för DirecTV nu

Endast personer i USA kan komma åt DirecTV Now. Tack och lov ger en VPN människor utanför USA en väg runt detta. Oavsett var du befinner dig i världen, använd bara ett av dessa VPN: n som listas nedan och använd DirecTV i alla länder i världen.

ExpressVPN

ExpressVPN är bland de bästa VPN: n för DirecTV Now. Den har hundratals supersnabba servrar på 29 platser i hela USA. ExpressVPN garanterar 99,9% drifttid, vilket säkerställer att du kan få åtkomst till allt innehåll du vill ha oavbruten. Supportpersonal är tillgänglig via livechatt dygnet runt för att hjälpa dig om du får problem. Mer om ExpressVPN i denna översyn.

IPVanish

IPVanish har en lojal följd på grund av deras höga serverhastigheter och exceptionella tjänster. Dess servernätverk är ganska imponerande, med mer än 850 av dem i över 60 länder. IPVanish lovar att ingen av deras surfhistorik lagras av tjänsten. Leverantören erbjuder bara sju gratis dagar för användning av blivande kunder för att avgöra om det är denna tjänst som ska användas. Läs mer om IPVanish i denna översyn.

BulletVPN

Detta är en annan toppleverantör av VPN-tjänster som du kan använda för att titta på DirecTV Now utanför USA. BulletVPN är känt för att erbjuda en av de snabbaste VPN-anslutningarna i branschen. Du kan installera BulletVPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone, iPad eller FireStick. En smart DNS-proxy-funktion är också tillgänglig om du vill strömma geo-blockerat innehåll på enheter som inte stöder VPN. Det erbjuder också användare en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Här kan du lära dig mer om BulletVPN.

NordVPN

Faktumet att NordVPN har sitt huvudkontor i Panama innebär att det inte finns lagar om lagring av data. Dess säkerhetsfunktioner är de som har högsta VPN-leverantör, och de flesta är råkar unika för NordVPN ensam. NordVPN har en dubbel VPN-funktion där trafiken dirigeras via två servrar istället för en. Detta ökar säkerhetsnivån & gör det svårt för någon att hålla reda på dina online-aktiviteter. Mer om NordVPN i denna översyn.

Hur man tittar på DirecTV nu med en VPN

DirecTV består nu av olika kanaler, allt från sport till science-fiction, filmer, barnunderhållning, musik, matlagning och till och med radiostationer. Men tittare som inte är belägna i USA kommer inte att kunna använda sig av DirecTVs tjänster. Detta beror på att DirecTV Now inte är lagligt licensierat i andra länder än USA. Lyckligtvis kan denna situation fixas med ett virtuellt privat nätverk.

En VPN skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet, samt omdirigerar din anslutning via en utsedd server i det land du väljer. Som ett resultat får du landets IP-adress och blir därmed tillgång till allt landets innehåll. Så här kan du titta på DirecTV Now utanför USA med hjälp av en VPN:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill streama DirecTV nu på.
  3. Starta applikationen.
  4. Anslut till en amerikansk server för att få en Amerikansk IP-adress.
  5. Njut av att strömma dina kanaler på DirecTV Now från var som helst i världen.

Bästa VPN för DirecTV nu – sista tankar

Med rätt VPN kan du enkelt komma åt DirecTV Now i alla delar av världen. Tjänster som DirecTV tar nu bort makten från de traditionella nätverken och gör innehåll tillgängligt för alla med internetanslutning. Var en av DirecTV Now-tittarna genom att prenumerera på ett VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me