Bästa VPN för Discord

Multiplayer-spel tenderar att kräva en hel del kommunikation, särskilt om du spelar ett som kräver kombinerat arbete för att vinna. De flesta spelare förlitar sig på appar som TeamSpeak och Skype för att hålla kontakten med sina lagkamrater, men med en skräddarsydd lösning som Discord som finns finns det mycket som de förmodligen missar. Discord är en allomfattande lösning som skapas med spelare och deras behov i åtanke. Appen tillhandahålls gratis, och den gör det möjligt för spelare att använda både röst och text för att hålla kontakten. VoIP-lösningen har ett lättanvänt gränssnitt, och eftersom det kan fungera på antingen skrivbordet eller din telefon kommer du alltid att hålla dig uppdaterad om de senaste framstegen som dina vänner kan ha gjort när du spelar ditt favoritspel.

Bästa VPN för Discord

Bästa VPN för Discord

Vad gör discord så populär?

Discord är väl utformat för spelare i den meningen att det till och med har åtgärder för att skydda mot några av de många problem som de kan stöta på när de spelar. Tjänsten ger skydd mot DDoS-attacker och IP-läckor och möjliggör också anpassade snabbtangenter och ger minimal CPU-användning. Stöd ges för både video- och länkdelning samt för användning i spelet.

Med en så stor mängd applikationer är appen ett verktyg som många spelare kommer att hitta mycket användbart. Det enda som kanske kan hindra dem från att komma åt det är det faktum att användningen kan vara förbjuden var du än bor. Det finns ett antal båda länder och internetleverantörer som har förbjudit användningen av tjänsten av skäl som endast är kända för dem. Du kanske också stöter på många problem om du litar på din skola eller arbetsbaserade internetanslutning för att använda appen eftersom nätverksadministratörerna som ansvarar kanske inte är mycket välkomna till idén. Om du har en tillförlitlig anslutning och tjänsten inte är blockerad i ditt land men fortfarande har problem kan din IP-adress ha blivit förbjuden att få åtkomst till deras servrar. Allt detta är situationer som en ivrig spelare skulle hata att sitta fast i, så för att vara säker på att du kan undvika alla dessa problem föreslår vi att du registrerar dig med en VPN-tjänst.

Hur man arbetar runt diskordblock

Genom att prenumerera på en virtuell privat nätverkstjänst kan du kryptera din anslutning och därmed säkerställa att all trafik som kommer från din enhet förblir dold för allmänheten. Även din Internetleverantör har inte någon aning om vad du gör upp till, och detta ger möjlighet att arbeta runt alla brandväggar som kan vara i vägen för din användning av Discord. Detta görs genom utbyte av din IP-adress, som händer när du använder VPN för att ansluta till en fjärrserver. Din faktiska adress blir förklädd och när du börjar använda den virtuella kommer du att ha din Internet-trafik dold, och det verkar också som om du befinner dig på en annan plats.

Ta en titt på den här guiden som visar hur man kan komma runt Discord-förbud i UAE och andra länder.

Bästa VPN: er för Discord

När du väljer vilken tjänst du vill prenumerera på är det viktigt att du tänker på hur bra din leverantör kommer att arbeta för att tillgodose dina spelbehov. Du behöver en leverantör som inte har några långsamma servrar, eftersom långsamma servrar leder till förseningar i ditt spel. Du vill inte spela ett spel som kommer att hålla på dig, så du behöver också en VPN-tjänst som inte äter i din hastighet. Lyckligtvis för dig har vi en lista över leverantörer som kommer att vara säkra på att erbjuda dig den bästa formen av säkerhet, såväl som pålitliga hastigheter för att hålla ditt spel igång utan några avbrott. Ta en titt på vår lista över de bästa VPN: n för Discord nedan:

1. ExpressVPN

ExpressVPN kommer in som vår mest rekommenderade tjänst tack vare dess oöverträffade tillförlitlighet och användarvänlighet. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har cirka 2000 servrar inom dess omfattning. Det här är mer än tillräckligt för att säkerställa att alla användare inte strävar efter några få, så du är garanterad värdefulla hastigheter och tillförlitlig säkerhet. ExpressVPN erbjuder också en mängd dolda servrar som låter dig använda tjänsten även om du är baserad i en region som inte stöder sådan.

ExpressVPN kan också hantera upp till 3 andra samtidiga anslutningar och betraktas lätt som en av de bästa VPN-tjänsterna för spelare. Tjänsten erbjuder protokoll som OpenVPN, vilket är ett naturligt krav för att Discord ska fungera så smidigt som det borde. ExpressVPN har också en VPN-klient som fungerar bra med enheter som kör Windows, iOS, Linux och Android, så kompatibilitet borde inte vara ett problem. Obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling erbjuds båda som standard, och om du stöter på några problem du inte kan hantera, finns det ett dygnet runt kundtjänst som alltid är tillgängligt för att hjälpa dig. För mer information om vad ExpressVPN har att erbjuda, titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

För det andra på vår lista är en tjänst vars namn inspirerar hastigheter som inte många andra leverantörer kan våga lova att leverera. BulletVPN är ett estniskt företag som har en växande server närvaro och hastigheter tillräckligt snabbt för att säkerställa sömlösa spel. Dess säkerhet säkerställs genom 256 bitars AES-kryptering, liksom stöd för VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP.

Tjänsten är också välkänd för sin smarta DNS-funktion som håller din platsinformation dold när du försöker få åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler. Du kan också välja att ha upp till ytterligare tre enheter anslutna för mer utbredd kryptering eller till och med öka antalet genom att installera en VPN-klient som är kompatibel med din router. BulletVPNs app har också ett så lättanvänt gränssnitt att även icke-tekniska användare ska kunna hitta sin väg. Om detta låter som den typ av leverantör du kan vara intresserad av, fortsätt och läs igenom vår BulletVPN-granskning för att se vad mer du kan dra nytta av när du köper ett prenumeration.

3. NordVPN

NordVPN är en av dessa leverantörer som ger dig allt du kan förvänta dig plus så mycket mer från en VPN-tjänst. Den Panama-baserade leverantören har cirka 4000 servrar till sitt namn, och den enbart slår ut så många av sina konkurrenter från hänsyn. Tjänsten erbjuder också standard 256-bitars AES-kryptering av militär kvalitet, och gör det också möjligt för användare att ansluta upp till 6 samtidiga enheter för ökat skydd.

NordVPN möjliggör ökad anonymitet genom sitt Tor över VPN-stöd och erbjuder dedikerade IP-adresser för användare som inte föredrar att fortsätta byta servrar från tid till annan. Det finns också stöd för både obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling för användare som vill göra det. NordVPN tillhandahåller också en serie dolda servrar för anslutning även i områden där VPN-användning inte uppmuntras. Tjänsten inkluderar också en automatisk kill switch med prenumerationen och CyberSec-programvara för att hålla oönskade annonser och skadliga appar på avstånd. För att se exakt vad du kan förvänta dig av den här tjänsten, hitta tid att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Best Discord VPN – The Dict

Inte många spelchip VoIP kommer nära vad Discord har att erbjuda, så om du tenderar att spela många multiplayer-spel ofta är detta verkligen det verktyg du behöver använda. Om du har några problem med att använda tjänsten till följd av din internetleverantör, borde ett VPN kunna hjälpa dig att inte bara sortera det utan också förbättra din spelupplevelse. Gå vidare och titta närmare på någon av de tre tjänsterna som vi nämnde ovan och om du har en fråga, tveka inte att publicera den i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me