Bästa VPN för EA Sports ‘FIFA 20

För nästan tredje gången i rad, sista fredagen i september kommer att markera den fullständiga utgåvan av FIFA 20. Spelet kommer att vara på 27 september 2019. Men bara för att franchisen fortsätter att skapa nyare spel, betyder det inte att internet kommer att genomgå samma uppgradering. Jag är helt säker på att du är en av de miljoner FIFA-spelare som letar efter en lösning på förseningar och latens. I så fall bör du göra det få ett VPN så fort som möjligt. Det finns många fördelar med att använda ett VPN när du spelar FIFA 20, och jag kommer att dela dem med dig i artikeln nedan. Ta reda på vilken som är bästa VPN för FIFA 20.


Bästa VPN för FIFA 20

Bästa VPN för FIFA 20

Den globala spelfenomenet – FIFA 20

Spelet har släppts globalt den 27 september 2019, en dag före FIFA 19. Du har tre alternativ när det gäller utgåvor: Standardutgåva, Champions Edition och Ultimate Edition.

De två senare utgåvorna kommer att finnas ute tre dagar innan den standard träffar butikerna, som på 24 september 2019. Så ska vi ta en titt på hur varje utgåva står före det officiella släppdatumet?

 • Standard utgåva: Omslaget inkluderar Eden Hazard, och spelet kostar £ 54,99PC och £ 59,99PS4 och Xbox ett.
 • Champions Edition: Vinnare av Champions League Virgil van Dijk kommer att finnas på omslaget till denna version. Du kan få det på PC för £ 69,99 och £ 79,99PS4 och Xbox ett. Denna utgåva kommer att erbjuda dig upp till 12 FIFA 20 Ultimate Team sällsynta guldpaket, så att du kan få en varje vecka på en kurs på 12 veckor.
 • Ultimate Edition: Saknar du ett gammalt bekant ansikte? Du kommer att älska den här utgåvan, Zinedine Zidane. Den ultimata versionen kommer att kosta dig £ 79,99PC och £ 89,99PS4 och Xbox ett. Du kommer att få oöverstyrbar FUT 20 One to Watch-spelare. Till skillnad från Champions Edition kommer du att få 24 FIFA 20 Ultimate Team sällsynta guldpaket. Åh, och du får två per vecka istället för en över 12 veckor.

Tidig tillgång, demonstration och nya erbjudanden

Spelare måste veta att om du registrerar dig till EA-åtkomst, du kommer att få cirka 8 timmars spel en vecka före spelets officiella släppdatum. Du kommer att kunna göra det åtta dagar tidigare från 19 september 2019.

Det är lite krångel i den kommande utbetalningen av FIFA. Manchester United nyligen erkände att de har gått med på att långsiktigt partnerskap med Konami, och det gjorde också den italienska jätten, Juventus.

Juventus namn ändras dock till Piemonte Calcio, Manchester United kommer att förbli orörda, eftersom FIFA redan har en affär direkt med elitserien.EA Tweet

I demoversionen, Bayern München, Juventus och Manchester United kommer att saknas. Men Liverpool tecknade en överenskommelse med FIFA, så förvänta sig att de röda ska vara närvarande i den tidiga demonstrationen.

Varför behöver du ett VPN för FIFA 20??

Din geografisk plats påverkar vilka tjänster du får köpa och njuta av FIFA-serien av videospel. EA Sports kontrollerar användningen och köpet av programvaran och tjänsterna baserat på din geografiska plats. När du använder a Virtuellt privat nätverk, du kommer att kunna kringgå sådana frågor med ett tryck på en knapp. Det är därför en VPN är nödvändig med FIFA 20:

 • Det kan hjälpa dig övervinna geografiska begränsningar för både att köpa FIFA-spel, såväl som för att använda deras online-spelfaciliteter.
 • Att använda en VPN kan också minska förseningar, öka ditt skydd mot DDoS-attacker, minska din pingtid, och förbättra nedladdningshastigheterna. Alla dessa faktorer påverkar spelets lyhördhet.
 • En VPN kan göra det möjligt för dig lyftförbud verkställs på platser där spel kan ha varit blockerad.
 • Du kommer också till ansluta till olika servrar och spela mot spelare i olika delar av världen.

Bästa VPN för FIFA 20

Det spelare verkligen vill se när de spelar FIFA 20 är en förbättring av serverprestanda. Om spelare vill tävla mot användare från en annan region i världen skulle användningen av en VPN också ge dem den fördelen. Med det sagt, här är några av bästa VPN för FIFA 20.

ExpressVPN

ExpressVPN-lock

ExpressVPN är på toppen av VPN-branschen eftersom det kan hjälpa spelare att få den bästa upplevelsen av FIFA Ultimate-teamet och nya utgåvor. Denna leverantör låter dig hitta en server från var som helst i världen med 160 olika platser i 94 länder.

Leverantören erbjuder användarvänliga intuitiva anpassade appar och lyckas generera stabila hastigheter och utmärkta prestanda nivåer totalt sett. Om du spelar på din dator har du inga problem att ansluta.

Om du använder en PS4 eller Xbox måste du göra det installera VPN på din router. Lyckligtvis har ExpressVPN en app för det och guider om du inte känner dig igenom.

ExpressVPN är dyrare än de flesta VPN på marknaden. Men om du inte är nöjd med vad ExpressVPN har att erbjuda kan du alltid kontakta deras supportteam inom 30 dagar köp och få tillbaka dina pengar. För mer information om ExpressVPN, kolla in denna recension.

Nackdelar

 • Lite dyrare än konkurrenterna.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish påstår sig vara en av världens snabbaste VPN: er. De uppger faktiskt det på sin webbplats. Tja, när det gäller ladda ner och ladda upp hastigheter, Jag kan egentligen inte argumentera. Det finns vanligtvis låg latens som gör det till det perfekta VPN-spelet.

Denna leverantör driver sitt eget nätverk och infrastruktur. Denna VPN erbjuder också en anständigt antal servrar i över 60 länder, och det är lätt att hitta en solid server.

Det som är ännu bättre är att du kan hantera och sortera servrar med pingtid och användning. Det kommer att öka dina chanser att jaga de perfekta servrarna som är skräddarsydd för spel.

IPVanish är något dyrare än andra VPN, men prenumerationer kommer med en 7-dagars återbetalningsgaranti. Mer om IPVanish i denna recension.

Fördelar

 • Mycket snabba servrar i 60 länder.
 • 10 samtidiga enheter per konto.
 • Hög säkerhet.
 • Nollloggningspolicy.
 • Sortera servrar efter pingtid och användning.

Nackdelar

 • 7-dagars återbetalningspolicy.
 • Baserat i USA.

NordVPN

NordVPN Cover

Denna VPN är en av de mest använda världen över. NordVPN är en tvärplattform kompatibel med olika enheter. Det har servrar i över 60 länder som användare kan välja mellan när de kommer till originalservrar. Dina data förvaras säkert tack vare deras ingen loggpolicy, vilket generellt är idealiskt för dem som värnar om sin integritet.

Dessutom är NordVPNs applikation okomplicerad. Det är en “klick & ansluta” bearbeta. Denna leverantör är särskilt mycket säker och erbjuder “Dubbel VPN” funktionalitet (där trafiken går via två separata VPN-servrar).

Dessutom har NordVPN dedikerade servrar för spel, streaming och torrenting. Så du kan vara säker på att du inte kommer att bevittna något förseningar och latenser medan du spelar mot användare på andra sidan världen.

Om du inte är nöjd med leverantörens tjänster (som jag tvivlar på) kan du alltid be om en återbetalning förutsatt att det är inom din första 30-dagars tillgång.

Mer om NordVPN i denna översyn.

Fördelar

 • 4900+ servrar i över 60 länder.
 • Lättanvända applikationer.
 • Det lagrar inte användardata.
 • Sex samtidiga anslutningar
 • Panama-baserade huvudkontor.
 • Optimerade spelservrar.
 • CyberSec-teknik.
 • Dubbel VPN.
 • SmartPlay (Smart DNS).

Nackdelar

 • Vissa servrar var riktigt långsamma.
 • Tvivelaktigt 7-dagars gratisversion.

Bästa VPN för FIFA 20- slutliga tankar

Att använda ett VPN är fördelaktigt när du spelar FIFA 20. Oavsett om det är förbättra spelets prestanda eller få tillgång till spel, en VPN kommer att göra susen i båda fallen.

Det är några saker du måste vara uppmärksam på om du vill få den bästa spelupplevelsen från en VPN. Vårt mål är att ge dig en förståelse för vad du ska leta efter när du väljer en VPN leverantör.

Förhoppningsvis hjälper alla VPN som vi har listat ovan hjälpa dig att fatta ett beslut. Så vilken VPN slutade du med? Ger listan dig det du behöver? Låt mig veta i kommentaravsnitt nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map