Bästa VPN för Egypten

För tio år sedan var Internet i Egypten något tillgängligt och under Hosni Mubaraks styrelse bedömde NGO Freedom House Egypten som ”delvis fritt”. Efter revolutionen 2011 minskade internetpenetrationen med ökningen av internetcensur. Regeringens mål var att förhindra att dess folk kontaktar omvärlden och samtalar i politiska frågor. 400 webbplatser som inkluderade mänskliga rättigheter, anknytning till Qatar och politiskt laddade nyheter blockerades. Även om det inte är klart vad som betraktas som utanför gränserna, har de egyptiska parlamentarikerna nyligen godkänt en lag mot anti-brottslighet som skulle kodifiera internetsensur i nationell lag. Egyptiska Internetanvändare nöjde sig inte med regeringens förtryckande förbud när de började leta efter sätt att motverka censuren. Ett av dessa sätt var ett virtuellt privat nätverk. Att använda en VPN i Egypten är dock inte längre en promenad i parken. Regeringen stärker sitt redan hårda grepp om användarnas onlineanvändning, vilket gör det nästan omöjligt för egyptier att använda sig av VPN: er. Så hur kan egyptierna fortfarande få åtkomst till webben med VPN på en PC, Mac, iOS, Android, iPhone och iPad? Låt oss ta reda på.


Bästa VPN för Egypten

Bästa VPN för Egypten

Bästa VPN för Egypten – snabb sammanfattning

Att använda VPN är mycket viktigt om du vill komma runt censur på internet. Om du redan är medveten om hur VPN fungerar kanske det inte är så kritiskt att läsa recensionen nedan. Här är en lista över de bästa VPN: n för Egypten:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Vad är en VPN?

Med ökningen i internetcensur i många länder som Egypten, är VPN: s skyrocket i popularitet. Med ett VPN eller Virtual Private Network kan du skapa en säker anslutning till ett annat nätverk via Internet. Människor använder det så att de kan dölja sin plats genom att ändra sina IP-adresser för att surfa anonymt och säkert online. Lägg till det möjligheten att kringgå geografiska begränsningar på webbplatser och kanaler som är blockerade i landet där de är belägna. Med alla de stora fördelarna som VPN har att erbjuda verkar det som om de nästan är för bra för att vara sanna. Tja, den egyptiska regeringen väckte sina människor från den drömmen om gratis internetåtkomst för snart genom att blockera VPN-leverantörers webbplatser.

VPN: er blockerade i Egypten

Det är tillräckligt dåligt att den egyptiska regeringen har begränsat nästan varje webbplats du kan tänka på, nu är det verktyg som egyptierna använde för att kringgå dem också på blocklistan? Prata om förtryck. När den egyptiska regeringen räknade ut vad VPN var för var det snabbt att utfärda ett förbud mot deras användning. TigerVPN, ZenVPN och HSSElite är några av VPN-tjänsteleverantörerna som är blockerade i Egypten, en handlingsväg som besvärar grundarna av dessa VPN, vars syfte är att ge öppen internetåtkomst för alla, var som helst. Det finns ett silverfoder till varje tragedi, och fallet med blockerade VPN: er kan hanteras. VPN-leverantörer följer gärna kunder som begär sina tjänster via e-post som innehåller en länk till deras VPN-programvara. Det är bara så enkelt. Nu när begränsningen är ur vägen måste du begränsa dina alternativ när det gäller vilken VPN-tjänsteleverantör du vill prenumerera på. Här är några saker du måste tänka på innan du gör ett köp.

 1. Den borde använda de starkaste krypteringsmetoderna så att användare inte får överträdda sin data eller får problem med den egyptiska regeringen.
 2. VPN-användare som väljer måste ha servrar över hela världen, så att de kan ansluta till valfri lands server från Egypten.
 3. Det bör inte finnas några begränsningar för bandbredd eller hastighet.
 4. Kundtjänst dygnet runt måste finnas tillgängligt för att användare ska kunna ge dem hjälp när de behöver det.  
 5. Att ha en återbetalningspolicy är viktigt för att skapa kundlojalitet.
 6. Ett bra val för en VPN skulle vara en som är kompatibel med alla enheter.

Bästa VPN för Egypten

Många VPN-tjänster är blockerade i Egypten, men vi är här för att presentera de som inte är det. Här är de bästa VPN som människor kan använda i Egypten.

1- ExpressVPN

Denna VPN-tjänsteleverantör representerar alla ovanstående egenskaper hos en bra VPN. Good gör inte ens denna VPN-rättvisa. Med över 450 servrar spridda över 56 länder är geo-begränsningar inte ett problem. Du kan strömma eller ladda ner allt från Egypten utan att oroa dig för bandbredd eller hastighet. Det finns inga loggar för användarnas online-aktiviteter, vilket innebär att deras integritet upprätthålls helt. Med ExpressVPN kan du ansluta till alla offentliga WiFi försäkrade om att dina data och pengar inte går förlorade.

2- BulletVPN

Detta är en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna som finns på marknaden. Egypterna kan komma åt webbplatser eller kanaler som de vill utan att oroa sig för geobegränsningar. Deras upplevelse kommer att bli trevlig tack vare BulletVPNs högkvalitativa streaming och snabba servrar. Det garanterar också optimal säkerhet för sina användare.

3- NordVPN

Säkerhet är det första egyptierna letar efter när de väljer ett VPN, och därför är NordVPN det bästa valet. Den har inte en, utan en dubbel kryptering som gör att dess användare kan surfa på webben fritt utan att bli utsatta för skadliga attacker eller datastöld. Plus att ha servrar i 62 länder innebär att NordVPN erbjuder stora hastighetshastigheter för strömning av geobegränsat material. Det garanterar också säkerhet och anonymitet när du ansluter till offentliga nätverk.

4- CyberGhost

Detta är en VPN som har allt du behöver medan du är i Egypten. Den bästa funktionen den har att erbjuda är 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för skeptiska förstagenter som vill prova VPN innan alla köp. Du kan ansluta till någon av dess 1250 servrar över hela världen med hög hastighet. Din identitet och aktiviteter hålls privat när du använder CyberGhost till ett rimligt pris.  

5- PureVPN

Inte bara kan du få åtkomst till över 750 servrar i över 140 länder, utan också ansluta upp till 5 olika enheter samtidigt. PureVPNs tvååriga plan är ganska prisvärd och bekväm för egyptiska användare. Säkerhet på nätet och skydda användarnas data i Egypten uppnås tack vare 256-bitars kryptering.

VPN är ett måste i Egypten

Om det inte hade varit för VPN-leverantörerna att ta hand om din Internet-åtkomst och online-frihet, skulle du bo i en grotta och de skulle vara i drift. Det är verkligen en win-win situation som gör alla utom de regeringar som utfärdar förbud olyckliga. Det finns fortfarande många VPN-tjänsteleverantörer där ute som kan hjälpa dig var du än är i världen att få åtkomst till din favoritkanal, titta på dina favorit-TV-serier eller till och med träna din mest grundläggande rättighet, som är nyheterna. Låt oss veta vilket VPN som har gett dig tillgång till alla i Egypten genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map