Bästa VPN för ESPN – 2020 Review Guide

Äkta sportfans över hela världen letar alltid efter ett sätt att göra titta på NBA, NFL, MLB, College Football och NHL live online. För att vara ärlig finns det inte så många kanaler som ger sporttäckning som är lika omfattande som den ESPN. Det är därför det är vettigt att avblockera ESPN i Australien, Kanada, Belgien, Spanien, eller Storbritannien med VPN. Om du bor i USA kan du också använda VPN för att kringgå ESPN-blackouts. Det är därför vi har förberett följande Bästa ESPN VPN 2020 Review Guide.

Bästa granskningsguide för ESPN VPN 2017

Bästa ESPN VPN 2020 Review Guide

ESPN Geo-Location-fel

Många expat och studenter som studerar utomlands klagar ofta över en ESPN-platsfel som läser något liknande när de försöker strömma ESPN utanför USA.

“Det här innehållet kan inte nås utanför USA.”

Om du bor i USA, regionala begränsningar kan också hindra dig från titta på live MLB, NFL, NBA, College Football eller NHL spel på ESPN3.

”Det här spelet är tillgängligt för prenumeranter i” Green Area ”. Kunder i “Black Area” bör se detta spel på lokala stationer. “

Det är en enorm downer, speciellt om du hoppades strömma ett levande sportevenemang. Här är två orsaker till att felet kunde ha inträffat:

 • Du försökte strömma ESPN utanför USA utan VPN.
 • Du försöker se ett live-spel på ESPN svart ut i din region.

Hur man avblockerar ESPN utanför USA med en VPN

Avblockering av ESPN har aldrig varit enklare med ett VPN. Du behöver bara följa några steg och du är där. Här är vad du behöver göra:

 1. Prenumerera på trovärdiga VPN-tjänster. Du kommer att se fyra av de bästa i recensionen nedan.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på en kompatibel enhet som Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en amerikansk server. De flesta av våra VPN: n har mycket utmärkta servrar i Amerika.
 4. När du är ansluten startar du ESPN: s webbplats eller deras dedikerade app.
 5. Strömma ESPN vart du än är.

Hur som helst är det tydligt att du funderar på att registrera dig med bästa VPN-leverantör till titta på ESPN online. Här är min lista över bästa ESPN VPN-leverantörer om du vill prova flera för dig själv.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök NordVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN

4vpn-providerBesök Surfshark

Bästa ESPN VPN Review 2020

För dem som inte vet är VPN en pålitlig teknik som låter dig få åtkomst till geobegränsade kanaler och webbplatser genom att ändra din IP-adress till en som finns i det land vars innehåll du vill strömma eller visa. Låt oss titta på VPN: n på vår lista ::

ExpressVPN

En indikator för en högkvalitativ tjänsteleverantör är deras förmåga att erbjuda sina kunder en äkta garanti. De som registrerar sig med ExpressVPN njut av en 30-dagars återbetalningsgaranti för återbetalning om de inte är imponerade av tjänsten de får. ExpressVPN är en leverantör vars testresultat placerar den kvadratisk över de andra som jag testade och här är varför:

 • ExpressVPN erbjuder dygnet runt stöd genom ett team som är redo att reda ut dina problem oavsett tid.
 • Du kommer upp till 5 samtidiga VPN-anslutningar med ExpressVPN.
 • Du kan avblockera ESPN utanför USA.
 • ExpressVPN stöder också kringgå ESPN-blackouts.
 • Du får lättanvänd programvara för din enhet. Du kan ställa in en VPN-anslutning på din Mac, iOS, Windows eller Android enheten på några minuter.

NordVPN

Med NordVPN, du har inga problem när du försöker komma åt ESPN utomlands. Denna VPN-leverantör kan skryta med mer än 5000 servrar runt om i världen, och de flesta av dem finns i USA. Inte bara det, men de är också supersnabba när det gäller streaming.

Å andra sidan utmärker NordVPN också att skydda dina enheter mot skadlig programvara och virus. Det är en teknik som leverantören gillar att kalla CyberSec. Du får också kryptera din trafik två gånger om du använder deras Double VPN-funktion. Det är ganska bra för dem som värnar om sin online-säkerhet.

En sak till, om du känner att en VPN-anslutning påverkar din internethastighet kan du alltid använda deras SmartPlay-tjänst. det är en smart DNS-funktion som kringgår regionala begränsningar utan att manipulera med din hastighet. Men du kommer att förlora alla säkerhetsrättigheter när du använder det.

BulletVPN

BulletVPN är en annan snabb VPN som du kan använda för ESPN. Det är förmodligen en av de mest pålitliga tjänsterna att någonsin arbeta med. Det är säkerhetsfunktioner som hjälper dig att skydda din enhet på sätt som du inte ens trodde var tillgängliga. Den senaste tekniken och krypteringen kan användas för att skydda din plattform från att bli hackad av cyberbrottslingar.

BulletVPN erbjuder dessutom servrar i minst 30 länder, vilket är ganska bra för en VPN som inte har funnits länge. Du kan ansluta till någon av dem för att klädda din identitet och surfa anonymt på webben.

BulletVPN erbjuder också en Smart DNS-tjänst, vilket innebär att du har en andra metod för att avblockera ESPN utanför USA, men ändå med maximal hastighet eftersom Smart DNS inte använder kryptering.

SurfShark

Precis som BulletVPN, SurfShark är också ny. Att vara ny berövar det emellertid inte på toppen av VPN-branschen. Deras tjänst är ganska bra och de erbjuder mer än 500 servrar i 50 länder. Det är ett stort antal med tanke på att det inte har funnits länge.

Vad gäller deras applikation är det väldigt lätt att använda, behöver lite mer arbete, men väldigt enkelt. De erbjuder kunder för Windows, iOS, PC och Mac. Det är praktiskt när du får veta att SurfShark tillåter obegränsade samtidiga anslutningar. Obegränsat är ett ord du kommer att se mycket när du arbetar med SurfShark. Detta inkluderar obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling.

Ett problem är dock att deras månadsabonnemang är lite dyrt jämfört med andra. Tja, för att vara ärlig, tror jag att det förtjänar ett sådant pris bara baserat på den obegränsade anslutningsdelen.

Bästa ESPN VPN Review 2020 – Smart DNS-alternativ

Om du känner att VPN är lite svårt att svepa huvudet kan du prova Smart DNS som ett alternativ eftersom du fortfarande kan strömma ESPN utomlands med det som din lösning. Här är några tips som ger dig en uppfattning om hur det fungerar:

 • Att använda Smart DNS kommer inte att ändra din IP-adress.
 • Du kan använda Smart DNS till titta på ESPN utanför USA.
 • Du kan inte kringgå ESPN-blackouts med Smart DNS.
 • Smart DNS är kompatibelt med vilken strömningsenhet du använder. Kom att strömma WatchESPN på PC, Mac, iPhone, iPad, Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, Chromecast, PS3 och PS4.
 • Smart DNS krypterar inte din trafik. Din Internetleverantör kan enkelt se dina aktiviteter online.
 • Du bör förmodligen titta på andra alternativ om du är säker på att din Internetleverantör använder transparenta proxyer.

Att byta till smart DNS är relativt enkelt, men det kan bli riktigt frustrerande om du inte vet mycket om den leverantör du vill registrera dig med. Unlocator erbjuder en testperiod på 7 dagar bara så att du kan bli bekant med dem och se att de stöder avblockera WatchESPN utanför USA.

Bästa ESPN VPN Review 2020 – Slutliga tankar

Huruvida du kommer att välja att avblockera ESPN via VPN eller Smart DNS beror mycket på din lista med preferenser. Du ser, om du vill bypass ESPN blackouts i USA, gå för ExpressVPN. Om du bara vill titta på ESPN utanför USA, kommer Smart DNS igenom Unlocator är ett bra alternativ.

relaterade inlägg

 • HTTP vs HTTPS - Vilket protokoll lämnar dig helt exponerad?

  HTTP vs HTTPS – Vilket protokoll lämnar dig helt exponerad?

  Inga kommentarer | 25 oktober 2018

 • Hur man tittar på Arrow Season 6 Stream online

  Hur man tittar på Arrow Season 7 Stream online

  Inga kommentarer | 6 oktober 2016

 • Hur man tittar på Bellator 207 direkt online

  Hur man tittar på Bellator 207: Mitrione vs. Bader Live Online

  Inga kommentarer | 4 oktober 2018

 • Hur man tittar på FilmStruck utanför USA med VPN

  Hur man tittar på FilmStruck utanför USA med VPN

  11 kommentarer | 2 dec 2016

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me