Bästa VPN för expats

Vad är den bästa VPN för expats? Efter att ha bestämt att du kommer att flytta till ett annat land är en av de saker du behöver notera hur mycket censur som har lagts på den typ av innehåll som kan ses där. Varför? För att du kanske går dit och ta reda på din favorit lokala kanaler och webbplatser har geo-blockerat, så du skulle inte kunna ställa in dig utomlands.


Bästa VPN för expats

Bästa VPN för expats

För att lösa detta måste du börja titta på bästa VPN-tjänster för expats den där avblockera geobegränsade kanaler. Dessa låter dig låsa upp innehåll var som helst, och också hålla din online-identitet dold för allmänheten. I recensionen nedan tittar vi på de bästa expat-VPN-skivorna vi kan använda i USA, Australien, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Kina.

Bästa VPN för expats – sammanfattad

Ta en titt på de bästa expat-VPN: erna 2018:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Ett stort antal människor som migrerar till ett annat land tänker normalt inte på vilken typ av Internetbegränsningar som tillämpas där. De tenderar att bli chockade i det ögonblick de räknar ut sina favoritwebbplatser eller kanaler som inte går igenom.

En VPN-tjänst tillåter användare att upprätthålla en säker profil när de surfar på Internet, och för att göra detta hålls dina personliga data (t.ex. ditt namn, din plats) dolda. Detta gör att du kan strömma live sportevenemang online, och också avblockera ett bra utbud av webbplatser och tjänster. Här är de bästa VPN-tjänsterna du kan vända dig till utomlands.

Varför varje expat behöver en VPN-tjänst

Det finns många skäl till att någon som lämnar landet kan behöva ett VPN för. Vill du ha någon hjälp med att uppdatera minnet? Bläddra lite längre söderut.

Håll anonym online med en expat VPN

Internet har blivit en läskig plats idag. Vad du än gör på nätet kan komprometteras och skördas av alla cyberbrottslingar roaming runt. Om du är en expat, är du bunden till anslut till allmän Wi-Fi om det är vid hotell, kaféer eller på flygplatsen. Alla hackare som är anslutna till samma nätverk kan tryck in dina data när du vill.

Med en VPN, oavsett vilket känsligt arbete du gör på internet, kommer dina personliga uppgifter fortfarande att vara kvar. Ingen kommer att kunna peka ut ditt namn, din hemadress eller ens dina bankuppgifter.

Du får kryptera dina data och dölja din IP-adress, särskilt om du råkar hamna i mycket censurerade länder som Nordkorea, Kina, Thailand, Ryssland eller Saudiarabien. Detta är den typ av tjänst du får när du prenumererar på en bra VPN-leverantör.

Håll kontakten med dina älskade med hjälp av ett VPN

Det är tillräckligt dåligt att du är långt borta från ditt land och din familj. Vad tycker du om jag säger att det finns ett par länder i världen där Internetbegränsningarna är så stränga att användningen av sociala medier förnekas också. Länder gillar Kina, Kuba eller Förenade Arabemiraten är verkligen angelägna om att övervaka sin kommunikation.

Du kan inte komma i kontakt med din familj såvida du inte betalar för tjänster som tillhandahålls av landet själv. Det är ganska frustrerande att förlora tillgången till WhatsApp som ringer till exempel bara för att du råkar resa till ett mycket censurerat land.

Om du befinner dig i sådana länder har du inte så många alternativ att vända dig till. Du kan välja att stänga av chatt regelbundet på sociala medier med vänner och familj eller få en Expat VPN-tjänst. Om du gör det kommer du att låta dig ändra din IP-adress, och låter dig återfå tillgång till tjänster som Facebook, Twitter, Skype och en mängd andra sociala plattformar.

Genom en VPN-tjänst, du dölja din identitet genom att ansluta till en server det är närmare ditt hemgräs. På så sätt återspeglar din IP-adress att du har åtkomst till en viss webbplats från ditt hemland, så att alla begränsningar som förnekade dig åtkomst tidigare upphävs.

Använd Expat VPN: er för att få billiga flyg

Roligt faktum: Många reseföretag och flygbolag använd din IP-adress för att ta reda på var du befinner dig, och ställa in deras olika priser baserade på det. En turist som hoppas kunna resa från USA kommer att se högre priser jämfört med en som hoppas flyga från Singapore. En bra VPN-tjänst kommer låter dig studsa ut din plats baserat på var deras servrar är, och du kommer då att vara det kunna få de bästa priserna på hotell och flyg.

Avblockera geokänsliga webbplatser via Expat VPN

Alla dessa geo-begränsade webbplatser och kanaler blir lättillgängliga så snart du anlitar en pålitlig VPN-tjänsteleverantör som ExpressVPN. Du kommer att kunna hämta de senaste lokala nyheterna var du än befinner dig.

Du har också friheten att genomföra anonyma transaktioner och prenumerera på kanaler som erbjuder det senaste inom filmer, TV-program och sportevenemang direkt till ditt vardagsrum. Det finns ingen mening med att få problem med din utländska internetleverantör på grund av att du går in på webbplatser du är van vid hemma.

Låt bara VPN ta hand om det.

Så fungerar en VPN för Expats

Rätt efter att ha valt en trovärdig leverantör och köpt ett abonnemang måste en användare sedan logga in på VPN-webbplatsen för att ladda ner den relevanta versionen av programvaran för sin enhet. De flesta leverantörer stöder en mängd enheter som Windows, Linux och Mac operativsystem. Expats är också gratis att ladda ner programvaran på en rad enheter om deras valda prenumeration stöder mer än en samtidigt anslutning.

En expat som just flyttade till Kina kanske inte gillar felmeddelandet som han får när han försöker strömma några program från Netflix. Landet råkar vara bland de med den högsta censurnivån i världen. Om han väljer att ansluta till en VPN-server baserad i USA, har han löst det lilla problemet.

Så den bästa VPN för expats är …

Ju mer antalet servrar ett VPN-företag har, desto bättre. Idealt skulle dessa servrar också behöva distribueras rättvist över hela världen för att ge sina användare ett bra utbud av alternativ. Detta skulle också göra anslutningen ganska snabbare.

Den mest föredragna VPN för en expat beror på var hans hem är, liksom platsen han flyttade till. En lämplig tjänst skulle ha flera servrar på båda platserna. De flesta förlitar sig på ExpressVPN eller NordVPN för att få åtkomst till geobegränsade webbplatser utomlands. De priser och funktioner som erbjuds är värda en titt. IPVanish och BulletVPN är båda också säkra spel för expats som letar efter VPN-tjänsteleverantörer medan de är utomlands.

Låt oss prata om var och en av dem i detaljer. Vänta, vänta, jag kan göra bättre. Och de bästa VPN: n för expats är …

ExpressVPN

ExpressVPN har funnits länge nu. Denna VPN-leverantör har toppat listorna när det gäller kvalitetsservice. Först har denna leverantör ett stort servernätverk på mer än 2000 servrar i 94 länder. Förutom möjligheten att kringgå alla typer av geobegränsningar, fungerar ExpressVPN ganska bra med VPN-undanröjande Netflix.

Testa det, de erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti om du inte var nöjd med vad de har att erbjuda, vilket sällan är fallet med detta robusta verktyg.

Å andra sidan är kringgå geo-restriktioner inte det enda ExpressVPN kan. Du skulle vara på ditt säkraste när du ansluter till en VPN-server som tillhandahålls av ExpressVPN. För att sparka av det, så skyddas du med de senaste krypteringarna i militär kvalitet. Det skulle definitivt avskräcka all cyberkriminell roaming runt för att skörda dina data.

Dessutom ExpressVPN erbjuder hundratusentals IP-adresser för att täcka dina egna, vilket är ganska viktigt om du vill surfa på internet utan att upptäckas.

Fördelar

 • 2000+ servrar.
 • 5 samtidiga enheter.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Obegränsad bandbredd.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Obegränsad serverväxling.

Nackdelar

 • Lite dyrt.

NordVPN

Nu kommer VPN med det största servernätverket som branschen någonsin känt. ExpressVPN täcker 94 länder. NordVPN täcker 62 med över 5000 servrar runt världen. Du kan dra nytta av den här funktionen eftersom NordVPN tillåter det obegränsad serverväxling. Om du bor i länder med hög censur är VPN exakt det du letar efter. Enligt deras officiella webbplats:

”NordVPN erbjuder tusentals servrar över hela världen, inklusive dolda servrar som låter VPN arbeta i regioner med tunga online-begränsningar.”

När vi talar om VPN kan vi till att börja med ignorera det faktum att de är säkerhetsverktyg. Ja, NordVPN handlar om säkerhet med sin CyberSec och Double VPN-funktion. Ta till exempel Double VPN, föreställ er data som överförs via två VPN-servrar istället för en. Det ger dig två gånger krypteringen, vilket resulterar i bästa möjliga skydd. Det kan sänka din anslutningshastighet ännu mer, men om du letar efter säkerhet som bäst föreslår jag att du offrar lite hastighet i processen.

Fördelar

 • 5000+ servrar.
 • 6 samtidiga enheter.
 • CyberSec
 • SmartPlay Smart DNS.
 • Dubbel VPN.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.

Nackdelar

 • Några av servrarna är långsamma.

IPVanish

IPVanish är en av de få VPN som tillåter mer än fem samtidiga anslutningar. Gillar ExpressVPN och NordVPN ger dig möjlighet att ansluta 3 respektive 6 enheter under ett konto. IPVanish, dock, tillåter upp till 10 samtidiga anslutningar genast. Tyvärr, IPVanish är inte en av de lyckliga VPN som har överträffat Netflix. Det har fortfarande inte hittat ett sätt att kringgå sina VPN-block och komma åt dess innehåll. Om du vill kontrollera mer om vilka funktioner denna VPN har, här är ett par som anges på deras webbplats:

Fördelar

 • 1000+ servrar.
 • Ingen loggpolicy.
 • Stöder IKEv2, OpenVPN och L2TP / IPsec VPN-protokoll.
 • 256-bitars AES-kryptering.
 • Obegränsad bandbredd.
 • Kill Switch.

Nackdelar

 • Avlägsnar inte Netflix.
 • Inte särskilt bra hastigheter.

BulletVPN

BulletVPN har inte funnits länge, så du kan inte bedöma det baserat på dess servernätverk. Även om det bara har servrar spridda över 30 länder, dessa regioner väljs strategiskt för dem som vill ta bort blockeringsbegränsat innehåll utomlands.

Å andra sidan BulletVPN stöder protokoll för PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2. Det här är de viktigaste aspekterna för din säkerhet när du går online.

Fördelar

 • Håller inga loggar.
 • Smart DNS tillgängligt.
 • A Kill Switch.
 • Obegränsad bandbredd.
 • 5 samtidiga enheter.

Nackdelar

 • Litet servernätverk.

Slutsats om bästa VPN för expats

Om det finns en typ av programvara som en expat bör veta om för att få oavbruten underhållning oavsett var han / hon arbetar, då det är en VPN-tjänst. Det låter dem göra det komma förbi alla geobegränsningar var censurnivån är högre än vad du normalt förväntar dig. Expats kommer att kunna avblockera webbplatser som BBC iPlayer, Hulu och Netflix att strömma levande sportevenemang som Champions League och F1 Championship bara för att nämna några. De kommer också att kunna ladda ner filmer och TV-program genom torrenter utan att behöva oroa sig för några meddelanden om upphovsrättsintrång i deras e-post, eller ISP-varningar också. ExpressVPN, NordVPN, och IPVanish är några leverantörer som någon expat hoppas kunna säkra en bra service bör undersöka.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map