Bästa VPN för FaceTime

FaceTime är en exklusiv funktion som är begränsad till Apple-enheter. Det tillåter videosamtal mellan användare på deras iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac. Funktionen är utmärkt för videosamtal av hög kvalitet. Dess exklusiva karaktär innebär att den inte heller fungerar på Windows- eller Android-enheter. Ursprungligen tänkt av Steve Jobs 2010 för iPhone 4, fortsatte tjänsten gradvis att stödja gruppsamtal, samt FaceTime Audio.

Bästa VPN för FaceTime

Bästa VPN för FaceTime

Är FaceTime Any Good?

Kritiker hävdar att samtal som gjorts via FaceTime-ljud är av kristallklart ljud som är ännu bättre än vad du får när du ringer via din operatör. Detta är ett utmärkt alternativ speciellt för användare med låg nätverktäckning. Apple-användare kan också ringa ett FaceTime-ljudsamtal via sina Apple Watches, och om de använder en Mac eller iPhone kan du spela in en FaceTime-konversation för att spela upp den senare. Detta är bara några av de funktioner som gör tjänsten till en av de mest populära på marknaden.

Så lika utbredd som FaceTimes användning kan vara, finns det fortfarande länder i världen där dess användning förblir förbjuden. Om du får köpa din enhet i regioner som Pakistan eller Förenade Arabemiraten är det mycket troligt att du inte hittar funktionen förinstallerad. Att använda FaceTime i dessa länder är också blockerat. Detta innebär att om du någonsin reser till Dubai och vill prata med dina människor hemma, kan FaceTime ge dig problem. Om du emellertid har lite kunskap om VPN kan du kunna hantera dessa begränsningar.

Hur man blockerar FaceTime i Förenade Arabemiraten eller utomlands

Om du ansluter till ett virtuellt privat nätverk kan du kryptera din anslutning och dölja din faktiska plats. För att avblockera FaceTime utomlands måste du använda en fjärrserver när du är i dessa länder så att du kan kringgå FaceTime-användningsbegränsningarna som finns. Med hjälp av ett VPN kan du ansluta till dessa fjärrservrar. På så sätt får du ändra den plats du verkar vara från.

Om du till exempel är i Förenade Arabemiraten, när du ansluter till en server baserad i USA, kommer du att kunna arbeta runt de serviceblock som finns och använda FaceTime så vanligt som du skulle göra hemma.

När du använder ett VPN för att blockera det i Förenade Arabemiraten vill du se till att du gör det under förklädnad. Genom att använda ett VPN kan du också hålla din trafik dold och se till att din Internet-leverantör inte får reda på hur du använder din anslutning. Att hålla din internetleverantör i mörker gör att du inte bara kan använda tjänster som FaceTime utomlands, utan det förhindrar också någon form av strypning som kan verkställas på din anslutning.

Throttling avser åtgärder som begränsning av bandbredd och blockering av platser. Dessa åtgärder innebär att din anslutning är begränsad till åtkomst till vissa webbplatser och kanaler, men att använda ett VPN betyder att du kan njuta av att surfa utan några begränsningar.

Bästa VPN för FaceTime

Att hitta en värdefull VPN att prenumerera på innebär att man tar sig tid att se vad varje leverantör har att erbjuda. Det finns så många leverantörer tillgängliga via en enkel webbsökning, och detta kan vara vilseledande särskilt för första gången VPN-användare.

De flesta leverantörer lovar en servicekvalitet att de inte kan leverera och till och med slut sälja dina data till andra tredjepartskunder. För att se till att du inte blir offer för detta är det bättre att ha förstahandsinformation om vilken typ av leverantörer att tänka på. För att hjälpa dig med det har vi satt upp en lista med trovärdiga tjänster som alla säkert hjälper dig att blockera FaceTime i Förenade Arabemiraten eller utomlands.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest formidabla lösningarna när det gäller skydd online. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, där den har kommando över mer än 2000 servrar i sitt nätverk. Tjänsten bygger på 256 bitars AES-kryptering för att säkra användardata, och det faktum att den använder en strikt nollloggningspolicy håller också användarinformation borta från myndigheterna. I sitt stora servernätverk inkluderar tjänsten också en sträng obuskerade servrar som användare kan ansluta till om de är baserade i mycket censurerade länder som Förenade Arabemiraten.

ExpressVPN tillåter upp till tre samtidiga anslutningar och säkerställer att dess användare får njuta av en obegränsad anslutning. Tjänsten erbjuder VPN-protokoll som OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 för användare att välja mellan, och en unik funktion som kallas split tunneling som möjliggör separering av krypterad och okrypterad trafik.

ExpressVPN har också vunnit många priser för sin utmärkta kundservice. Teamet kan kontaktas för hjälp dygnet runt, via sociala medier, e-postmeddelanden eller till och med livemeddelanden. Det här är bara några få funktioner som ExpressVPN har i lager. För en fullständig uppdelning, hitta lite tid att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish tar andra plats på vår lista med tillstånd av sin breda erfarenhet och pålitliga service. Den populära VPN-leverantören har en summa på mer än 1500 servrar. Detta placerar det ovanför många andra leverantörer som tenderar att hyra ut sina servrar. IPVanish använder också 256-bitars AES-kryptering i militär kvalitet för att hålla sina abonnenter säkra. Det gör det också möjligt för dem att ha upp till 10 samtidiga anslutningar samtidigt.

IPVanish sätter inte några begränsningar för antalet gånger kunder kan byta server. Det nätverk har gemensamt upp till 40 000 IPS och stöder också helt användare som vill strömma på sin tjänst. För detta tillåter de obegränsade överföringar av peer-to-peer-filer samt fullständig anonymitet.

IPVanish har ett brett rykte som att ha en av de snabbaste servrarna i branschen. Detta gör dem till och med det föredragna valet för onlinespelare eftersom deras spel aldrig får släppa efter. Videosamtal och bulknedladdningar är också effektiva tack vare serverns höga hastigheter. För mer information om tjänsten, spara tid för att gå igenom vår IPVanish-granskning.

3. NordVPN

Tredje på vår lista är NordVPN; en känd leverantör med så mycket att erbjuda när det gäller funktioner och servicekvalitet. NordVPN har mer än 4000 servrar i sitt nätverk, med närvaro i över 60 länder. Leverantören använder också AES-kryptering av militär kvalitet 256 bitar och en dubbel VPN-krypteringsfunktion för bra mått.

Serverns stora skala gör det också möjligt för leverantören att specialisera och förbättra dem för specifika funktioner. Användarna kan sedan välja mellan servrar som är optimerade för onlinespel, torrenting, massa nedladdningar eller till och med videochatt.

NordVPN erbjuder sina användare möjligheten att ha upp till 6 enheter anslutna samtidigt under ett konto. Alla 6 enheterna får tillgång till sina egna dedikerade IP-adresser, samt förbättrad anonymitet tack vare NordVPNs kompatibilitet med Tor-webbläsaren. Leverantören erbjuder också en lättanvänd app, med versioner som kan köras på Windows, iOS, Linux eller Android-baserade enheter.

Ytterligare mjukvara som kommer med prenumeration inkluderar CyberSec som håller användare borta från oönskade annonser eller skadlig programvara samt SmartPlay som är bra för att få åtkomst till geobegränsade webbplatser. För mer information om NordVPN, kolla in vår mer snedvriga NordVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för FaceTime

Inte många videosamtalappar och -tjänster kan matcha servicenivån som FaceTime levererar. Därför är det förståeligt att många användare vill använda den oavsett var de befinner sig. Det enda säkra sättet att få detta att hända är genom att använda ett VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me