Bästa VPN för Fedora OS

Du har hört talas om Windows, har du hört talas om iOS … har du hört talas om Fedora OS? Detta är ett Linux-baserat operativsystem som fungerar på stationära datorer eller servrar. Det är oerhört populärt bland utvecklare eftersom det erbjuder många konfigurerbara funktioner. Eftersom det är öppet, måste du absolut använda ett VPN med det. Läs vidare för att ta reda på varför och lära dig om VPN: erna du ska investera i.

Bästa VPN för Fedora OS

Bästa VPN för Fedora OS

Bästa VPN för Fedora OS – Snabböversikt

Om du redan vet vad ett VPN är och hur det kan hjälpa dig, här är en snabb översikt över våra topp Fedora OS VPN:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Varför du behöver ett VPN för Fedora OS

Fedora OS är ett Linux-baserat operativsystem. Om du inte visste det, är Linux-baserad mjukvara nästan alltid öppen. Nu är det utvecklande samhället som arbetar med Linus vanligtvis exceptionellt picky när det gäller säkerhet. Emellertid är koden med öppen källkod principiellt riskabel eftersom många människor arbetar med den. Sårbarheter kan dyka upp utan utvecklarens kunskap. Detta behöver inte vara skadligt, men det är en verklighet.

För att skydda dina data och din integritet oavsett sårbarheter måste du använda ett VPN.

Kort för virtuellt privat nätverk, en VPN är ett cybersecurity-verktyg som krypterar all din data och omdirigerar din trafik genom sina egna säkra servrar. Med andra ord ser en VPN till att din internetanslutning är säker och att ingen kan komma åt dina data eller din trafik.

När du hanterar möjligheten till en okänd sårbarhet är tunneln av din anslutning ett snabbt och enkelt sätt att lägga till ett skyddskikt.

Bästa VPN för Fedora OS

Nu när du vet varför du behöver ett VPN på Fedora OS, låt oss prata om vilka VPN du ska investera i.

Innan vi kommer till det finns det några punkter du behöver förstå om VPN: er i allmänhet:

  • Gratis betyder inte säkert: Gratis VPN tjänar sina pengar genom att sälja dina data. Det är exakt motsatsen till vad en VPN bör göra. Håll dig så långt borta som möjligt från gratis VPN (och gratis programvara i allmänhet).
  • Ditt internet kommer att sakta ner: Eftersom en VPN omdirigerar din trafik kommer den att sakta ner din internet. Vissa VPN: n har dock optimerat sina servrar så att du inte ens märker det. Ibland kan det till och med göra din anslutning snabbare. Håll dig fast vid topp-VPN: er så att du inte lider av en smärtsam långsam anslutning.
  • Läs alltid Integritetspolicyn och ToS: Jag vet att detta är tidskrävande och väldigt tråkigt, men det är viktigt. Programutvecklare döljer en hel del händelser i dessa dokument. En bra VPN kommer att vara transparent om vilken information den har och hur den använder den.

Nu när det är avgjort, låt oss gå vidare till våra bästa val!

ExpressVPN

Välj nr 1 går till ExpressVPN.

Denna leverantör täcker perfekt alla grunder för ett VPN. Det erbjuder alla funktioner du behöver, plus ett par intressanta tillägg (som en gratis smart DNS) och ger sina kunder en 5-stjärnig tjänst. De har också det bästa kundsupportteamet i branschen, vilket är ganska praktiskt när det gäller VPN.

Du kan läsa om alla funktioner som ExpressVPN erbjuder här. Jag föreslår att testa denna leverantör. Det erbjuder en snygg 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, inga frågor ställs, så du kan prova en hel månad innan du förbinder dig till det.

IPVanish

Pick # 2 går till IPVanish.

Här är en annan mycket populär VPN-leverantör, särskilt inom Torrenting-gemenskapen. IPVanish har servrar som är optimerade för hastighet och för P2P-fildelning, vilket gör det till en fantastisk streaming och torrenting VPN. Detta är också en bra tjänsteleverantör om du har många enheter du vill täcka eftersom det tillåter upp till 10 samtidiga anslutningar per konto.

Kolla in alla funktioner som IPVanish erbjuder i vår djupgående granskning för att se om det här är VPN för dig.

NordVPN

Pick # 3 går till NordVPN.

Detta är VPN som du kan få om du verkligen är orolig för din säkerhet. Det anses vara en funktionstung VPN eftersom det erbjuder mycket fler alternativ än den genomsnittliga leverantören. När det gäller dess säkerhet, en 1048-bitars SSL-kryptering i kombination med dubbel VPN och split tunneling ger dig den bästa säkerheten i branschen.

Ta inte mitt ord för det, kolla in hela NordVPN-granskningen och bestäm själv!

BulletVPN

Välj nr 4 går till BulletVPN.

Detta är den “yngsta” leverantören på vår lista, men det betyder inte att BulletVPN inte håller sin egen. Det gjorde snabbt ett rykte för sig själv som en flammande snabb VPN som erbjuder en underbar tjänst för sladdar och Torrenters överallt. Det kan ha ett lägre serverantal än de andra på listan, men det utgör mer än det med alla extra funktioner som den erbjuder.

Bästa VPN för Fedora OS – Slutliga tankar

Där har du det, våra bästa fyra val för de bästa Fedora OS VPN: erna. Kom ihåg att alltid slå på VPN direkt efter att du har anslutit dig till internet för att dra nytta av ASAP-säkerheten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me