Bästa VPN för Filippinerna

Filippinerna, som gränsar till Vietnam, Taiwan, Palau och Malaysia, är ett land som fick sitt oberoende från USA för ganska länge sedan 1946. Detta är kanske ett av orsakerna till att det anses vara en av de mest västerländska länderna i Sydöstra Asien. Efter att ha fått självstyre finns det ett antal områden som regeringen har gjort ganska bra på och andra där juryn fortfarande är ute. Ta till exempel deras Internetbegränsningspolicy. Filippinerna har en hög rankning bland världens nationer som inte är lika restriktiva när de handlar med online-frihet, även om situationen på marken verkar vara något annorlunda än vad du kan förvänta dig.


Bästa VPN för Filippinerna

Bästa VPN för Filippinerna

Onlinecensur i Filippinerna

Filippinerna har fortfarande haft några få tillfällen där regeringen tycktes ha hävdat sin myndighet över hur medborgarna skulle använda Internet. En som kommer i minnet är när Ashley Madison, datingsidan, blev förbjuden tillbaka 2014, följt av beslutet att begränsa tillgången till ett antal porrsidor som Xtube och Pornhub så sent som 2017. Från och med nu är blocken fortfarande aktiv, och regeringen visar inte några tecken på ånger. Trots dessa block måste vi fortfarande ge kredit till nationen för att tillåta åtkomst till nästan alla populära internetbaserade chattappar och tjänster, till skillnad från de flesta av dess grannländer.

Ett annat hinder som internetanvändare baserade på Filippinerna borde hoppa över är det faktum att ett brett utbud av spelwebbplatser och streamingtjänster är kända för att förneka tillgång till dem. Det beror förmodligen på att de hellre inte vill ha trafik från sådana regioner. Detta kan vara en sådan nackdel för spelare som är baserade där, eftersom de inte skulle kunna spela sina favoritspel helt enkelt på grund av deras plats. Till viss del kan detta ses som orättvis behandling, men lyckligtvis finns det ett sätt som kan göra det mycket lättare att ansluta till de begränsade servrarna.

Behovet av VPN i Filippinerna

Det bästa sättet att arbeta kring geobegränsningar som påläggs vilken onlinetjänst du vill ha tillgång till är genom en VPN-tjänst. En VPN fungerar genom att dölja din identitet och att de servrar som du vill komma åt tror att du råkar vara baserad i ett område där deras tjänster är legitimt tillgängliga. Arbetet bakom denna teknik är inte så svårt som de flesta skulle anta. När en användare baserad på Filippinerna prenumererar på en trovärdig VPN-tjänst och startar en anslutning till en server som till exempel är baserad i Storbritannien, ändras hans IP-adress från en som återspeglar att han är i Filippinerna, till en som placerar honom i Storbritannien . Efter att ha gjort detta kan användaren säkerställa åtkomst till de webbplatser han inte tidigare kunde logga in på eftersom det verkar som om han är baserad i Storbritannien.

Förutom att gömma en användares faktiska plats ger en VPN också fullständig online-säkerhet, men detta beror på kvaliteten på leverantören du registrerar dig hos. Tjänsten ska kunna kryptera din anslutning och göra det omöjligt att hacka till vilken enhet du använder för att surfa på Internet. Denna form av skyddad internetåtkomst säkerställer att ingen kan spionera på dina onlineaktiviteter, och detta inkluderar din ISP-leverantör. Med en trovärdig VPN-tjänst bör du kunna utföra ditt onlinearbete utan att oroa dig för och få tillgång till alla geo-blockerade tjänster utan något att oroa dig för.

Filippinens bästa VPN

Att hitta den bästa VPN-tjänsten att prenumerera på kan nu vara lite av en mardröm, särskilt om du gör det för första gången. Det är därför vi har gått vidare för att sammanställa en lista med pålitliga leverantörer som vi är säkra på att du inte har några problem med:

1. ExpressVPN

ExpressVPN ger inget annat än prestanda i världsklass genom sin fantastiska servicekvalitet. Leverantören har ett etablerat nätverk på cirka 1500 servrar, spridda över mer än 94 länder, vilket innebär att du borde kunna ansluta till en server som finns i praktiskt taget alla delar av världen. ExpressVPN: s servrar är supersnabba och pålitliga och de kan låta användare strömma i HD. Tjänsten erbjuder också komplett skydd för användare som är kända för att ansluta till offentliga WiFi-nät då och då. En unik funktion som skiljer ExpressVPN från de flesta är den hänvisningstjänsten som den erbjuder sina abonnenter. När en ny prenumerant registrerar sig får både remiss och domare månaderna fri service. Dessutom erbjuder leverantören också en kill switch, som stänger av ditt internet när VPN-tjänsten kompromitteras, och en samling Stealth-servrar som är bra för användare baserade i mycket restriktiva regioner som Kina. Allt detta kan tas ur deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

2. VyprVPN

VyprVPN är en annan mycket tillförlitlig tjänst baserad i Schweiz. Tjänsten erbjuder mer än 70 serverplatser, där dess nätverk på cirka 700 servrar är baserat. Dessutom får användarna dra nytta av sin egenutvecklade Chameleon-teknik, vilket gör det nära omöjligt att upptäcka användningen av ett VPN, särskilt om du är baserad i en region som är så restriktiv som Kina. Tjänsten tillåter också upp till fem samtidiga anslutningar och har 24-timmars livechatsupport för alla som hoppas kontakta dem för hjälp. Du kan också ansluta till alla typer av VPN-protokoll du vill, men tjänsten rekommenderar att du litar på OpenVPN. Säkerhet är också topp, med 256-bitars AES-kryptering. Extra funktioner inkluderar deras Internet kill switch samt en app som är kompatibel på olika plattformar inklusive Mac, Windows, iOS, Linux och Android. Tjänsten har någon form av loggning, men ingenting om de webbplatser du besöker spelas in. Du kan prova det själv genom deras 3-dagars testversion och se hur bra du kommer att njuta av tjänsten.

3. IPVanish

IPVanish är känt för sina över 1000 superfasta servrar, vilket borde vara bra nyheter särskilt för spelare baserade på Filippinerna. De äger också deras nätverk på över 1000 servrar, så de bör kunna hantera alla serverproblem snabbt. Med dem som din valda leverantör kommer du att vara säker på att du inte släpar efter, inte bara när du spelar online utan också när du strömmar videor i HD. Tjänsten möjliggör fem samtidiga anslutningar och har också en Internet-kill-switch (Windows & Mac OS X) för att förhindra återanslutning till Internet utan att VPN-länken är online. VPN-appen är också väl utformad för att göra det så enkelt som möjligt för nya användare att navigera. Det har ett gränssnitt med användargränssnitt och kan fungera på olika plattformar inklusive iOS, Windows, Mac OS X, Linux och Android. Inställningsintervallet som du kan konfigurera via appen är ganska stort, så du har full kontroll över din säkerhetsnivå. Tjänsten är också säker på att blockera alla former av DNS- och WebRTC-läckor. Testperioden går i cirka 30 dagar, vilket är god tid att bestämma om tjänsten fungerar för dig eller inte.

4. NordVPN

Sist men inte minst har vi NordVPN, kommer in med den största samlingen av servrar på cirka 4000, spridda jämnt över hela världen. Tjänsten är baserad i Panama, så du bör inte ha några bekymmer om integritet eftersom regionen är i ett område där de flesta av de globala lagarna om datalagring inte gäller. Deras tjänst säkerställer att dina data krypteras dubbelt så mycket som normalt, genom deras DoubleVPN-tjänst där data överförs via två servrar istället för en. Deras CyberSec-funktion säkerställer att användare blockeras från någon form av annonser eller skadlig kod när de bläddrar. Du får möjlighet att ha upp till 6 samtidiga enheter under din enda anslutning och konfigurera också servrarna som du är ansluten till enligt det arbete du gör online. NordVPN stöder P2P-fildelning och har också ett stödjande kundvårdsteam som är tillgängligt dygnet runt för att svara på eventuella problem du kan ha om deras tjänst. Användare i Filippinerna bör inte ha några problem att ansluta till någon av NordVPNs servrar och förbli säkra. Tjänsten erbjuder också en 3-dagars kostnadsfri provperiod och en 30 dagars återbetalningsgaranti för användare som vill testa mer av dess funktioner på sin egen tid.

Slutsats om den bästa VPN för Filippinerna

När du letar efter den bästa VPN som ska användas i Filippinerna är det avgörande att du får uppleva vilken typ av tjänst du förväntar dig att få innan du går in på ett betalt abonnemang. Detta hjälper till att undvika att prenumerera på en tjänst som du ser ut inte når dina förväntningar mycket senare. Testa pengarna tillbaka-garantier och gratis provperioder som erbjuds av leverantören du samplar innan du registrerar dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map