Bästa VPN för förbikoppling UFC Fight Pass Blackouts

Vilket är det bästa VPN-programmet för att kringgå UFC Fight Pass-blackouter 2019? Varje natt är kampkväll när du får en högst rankade VPN-leverantör som låter dig gå förbi UFC Fight Pass blackout-begränsningar i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike eller någon annanstans över hela världen. UFC Fight Pass blackout-begränsningar förhindrar MMA-fans att strömma live UFC PPV-evenemang. Det betyder att de tvingas göra med att missa de många populära sportevenemangen. För att avhjälpa detta har jag sammanställt en omfattande guide om bästa UFC.TV VPN-recension för 2019 som du kan använda innan du valde din VPN-tjänst för att kringgå Fight Pass blackouts på PC, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android eller iOS-enheter.


Bästa UFC Fight Pass VPN-granskning

Bästa VPN för förbikoppling UFC Fight Pass Blackouts

UFC Fight Pass Blackout-begränsningar – snabb sammanfattning

”På grund av sändningsbegränsningar är den här videon inte tillgänglig inom en UFC FIGHT PASS-prenumeration eller som en betal-per-view i din region. Kontrollera dina lokala TV-listor för att se information. “

“Den här händelsen är för närvarande försvunnen i din region.”

Det är i grund och botten blackout-felet du får om du försöker se UFC PPV-händelser live på Fight Pass i en region där blackout-restriktioner gäller. Du har två vänta 48 timmar för att kunna se samma händelse på begäran via UFC.tv. Blackout-begränsningar innebär också att du inte kan köpa betal-per-view-händelser på UFC.tv.

Hur man förbikopplar UFC-blackouts

Om du befinner dig i ett område där kampens rättigheter tillhör en viss kanal, kan det hända att det är omöjligt att köpa det. Blir inte. Jag fick dig täckt. Så här kan du lösa geo-restriktioner när det gäller UFC Fight Pass. Du kan också använda dessa steg för att köpa UFC PPV till ett billigare pris.

 1. Först måste du investera i ett VPN som har servrar runt om i världen. Vad är bra med ett VPN om det inte erbjuder dig en icke-mörkare region? Om du fortfarande söker, ExpressVPN är vad du behöver.
 2. Gå till deras webbplats och registrera dig för deras tjänst. Du får en 30-dagars återbetalningsgaranti vid prenumerationen.
 3. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på en kompatibel enhet som Android, iOS, PC eller Mac.
 4. Logga in med ditt VPN-konto. Här är den svåra delen. Anslut till en server där blackouts inte påläggs Fight Pass. Som ett garanterat alternativ väljer du Filippinerna eftersom UFC PPV: er kostar $ 17 i motsats till $ 65 MMA-fans i andra regioner måste betala.
 5. När du är ansluten, gå tillbaka till UFC Fight Pass och försök att köpa evenemanget igen.
 6. Grattis. Du kan nu få UFC PPV: er även om du är i USA.

Bästa UFC Fight Pass VPN Review 2019

En bra leverantör av VPN-tjänster är en som låter dig blockera geo-begränsade kanaler och webbplatser för dig, särskilt om du tenderar att skifta baser och resa mycket. I det här fallet behöver du en leverantör som har ett stort antal VPN-servrar spridda över hela världen ExpressVPN. Här är några av deras fördelar.

 • VPN tillåter dig att kringgå begränsningar som påläggs UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass och NBA League Pass.
 • 24/7 support betyder att du kommer alltid ha någon att rådfråga om du stöter på några problem.
 • All din Internet-trafik är säkert krypterad.
 • ExpressVPN erbjuder programvara för iOS, Mac, Windows, Linux, och Android det är lätt att använda och konfigurera.
 • Du kan till och med låsa upp strömningskanaler som inte är tillgängliga i din region.

ExpressVPN har VPN-platser i både Japan och Sydkorea. Ladda ner och installera deras VPN-app, logga in och anslut sedan till en VPN-server på dessa platser från appen. Det är allt som krävs för att kringgå UFC-blackout-begränsningar. Här är våra bästa val när det gäller den bästa UFC.tv VPN 2019.

Bästa UFC Fight Pass VPN-recension 2019 (Smart DNS-alternativ)

Smart DNS är ett annat sätt du kan använda för kringgå UFC Fight Pass blackouts utanför USA på din Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows eller Mac. Här är några punkter du måste tänka på innan du använder Smart DNS.

 • Din IP-adress ändras inte när du använder Smart DNS. Det betyder att du fortfarande kommer åt alla dina lokala kanaler.
 • Smart DNS krypterar inte din trafik verkligen och din internetleverantör kan fortfarande spåra dina aktiviteter online.
 • Din Internetleverantör kan också implementera transparenta proxyer om du råkar använda Smart DNS.
 • Alla Netflix-regioner stöds och utbytbara genom en listruta med alternativ.

Kanske baserat på ovanstående lista över funktioner, känns Smart DNS som det rätta valet för dig. Om detta är så skulle ett bra ställe att börja vara med Unlocator, Du kan gå igenom deras gratis 7-dagars provversion först för att testa dem.

Bästa VPN för att kringgå UFC Fight Pass Blackout – Stängande tankar

I ett nötskal har du i princip det mesta av den information du behöver för att få dig till ström UFC Fight Pass medan du är någonstans i världen utan blackout. Vi skulle gärna höra hur din upplevelse var med att ställa in din streamingenhet så tveka inte att lämna oss en kommentar i avsnittet nedan. Vi kommer att vara säker på att komma tillbaka till dig. Om du känner till någon annan pålitlig VPN som en gång kan använda för att komma runt UFC Fight Pass blackouter, dela också din insikt med oss.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map