Bästa VPN för Fortnite

Med över 40 miljoner spelare runt om i världen, bestående av kändisar som Drake och Travis Scott, är Fortnite säkert ett av de mest populära spelen just nu. Det är inte alls dåligt för ett spel som lanserades omkring juli 2023. Spelet har skapat så mycket intresse; så att nyheter och TV-program redan diskuterar hur mycket av effekten som spelet har på ungdomar som har bekänt sig att spela det i mer än 24 timmar.. 

Bästa VPN för Fortnite

Bästa VPN för Fortnite

Är Fortnite egentligen så bra?

När du är ett spelar- och spelarskyttespel är du garanterad att få mycket action från Fortnite; speciellt om du samlar en grupp spelare som har haft tid att finslipa sina kampfärdigheter. Om du hellre vill samarbeta och gå på uppdrag tillsammans, finns det ett teamläge där du är tänkt att arbeta tillsammans för att uppnå målen för ett visst uppdrag, och naturligtvis slåss mot Husken, som är en grupp zombies och ett gäng av andra monster.

Ett annat sinnessjukt populärt läge som du kan spela genom är 100-spelaren gratis för alla; du tävlar mot en grupp av 99 andra slumpmässiga personer med ditt mål att förbli den sista spelaren. Börjar med inga vapen till en början måste du ta reda på det bästa stället att hitta dem på din karta. Själva kartan börjar krympa när du sakta dödar andra spelare och arbetar dig till slutet.

Bästa VPN för Fortnite – snabb sammanfattning

Oavsett om du vill ta bort ditt Fornite IP-förbud eller helt enkelt byta din Fornite-server är VPN vad du behöver. Här är en lista över bästa VPN för Fortnite från och med 2023:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN
  Bästa VPN för The Dark Web och Darknet Recenserad

Varför du behöver ett VPN för Fortnite

Som en erfaren spelare bör du förmodligen förvänta dig att ett spel som spelas av mer än 40 miljoner spelare kan resultera i vissa fördröjningar här och där; särskilt om du inte har en internetanslutning som är så snabb som krävs. Du kan välja att ändra din Internetleverantör och leta efter en tjänst som har en snabbare bandbredd. Men naturligtvis betyder detta att spendera mer pengar på dina internetutgifter; pengar som du kanske inte ens har. Ett annat alternativ som du kan överväga är att registrera dig med en VPN-tjänst. Den största fördelen här är möjligheten att växla servern du är ansluten till; därmed göra justeringar av hastigheten på ditt spel.

Om du försöker spela Fornite medan du är i skolan kanske du redan har lagt märke till att spelet är blockerat av skolans brandväggar. Du kan helt enkelt använda VPN för att kringgå alla begränsningar som din skolas administration har infört för att förhindra att du spelar ditt favoritspel också online.

I ett nötskal är en VPN-tjänst utformad för att ge mer säkerhet till din Internet-anslutning. Det överför din trafik genom kanaler som är säkrade genom kryptering. Som en extra fördel får användare också fullständig anonymitet när de är online. Detta är en stor fördel eftersom du kan spela ett spel som Fortnite i länder där åtkomst till det är geobegränsat. Webbplatsen kan inte upptäcka var du spelar ifrån. När det gäller hastighet kan du växla mellan fjärrserver baserade i olika länder och ta reda på vilken server som gör den snabbaste anslutningen.

Den bästa VPN för Fortnite

Här påVPN.guru är vi medvetna om att välja rätt tjänsteleverantör ibland kan vara mycket frustrerande. Det finns så många tjänsteleverantörer som finns online. Alla hävdar att de erbjuder det bästa när det gäller service. Vi har gått vidare och gjort det hårda arbetet för dig genom att testa ett antal leverantörer och deras servicekvalitet. Här är vår lista över bästa VPN för Fortnite. Gå vidare och titta.

  Bästa alternativ för HideMyAss

ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN börjar vår lista som en av de mest populära VPN-tjänsterna när det gäller både prestanda och kundsupport, och leverantören av toppnivåer har byggt ett riktigt rykte bland sina kunder som den som erbjuder bäst service i klass. Tjänsten säkerställer alltid att kunder får njuta av supersnabba hastigheter från dess mer än 1000 servrar runt om i världen. De kan också växla igenom alla dessa servrar utan att behöva oroa sig för några pålagda gränser.

Det finns inte heller några bandbreddgränser. Därför kan spelare spela allt de vill så länge de vill ha samma supersnabba hastigheter. Om du tror att en sådan tjänst kan vara det du letar efter i en VPN-leverantör, bör du verkligen pröva deras 30-dagars återbetalningsgaranti och få tag på saker. Som en extra bonus, om du gillar tjänsten tillräckligt för att rekommendera den till en vän, och de slutar prenumerera, får du båda en gratis månad att använda på ditt prenumeration.

NordVPN

Som en tjänst som alltid har en individuell kundupplevelse i åtanke har NordVPN gjort mycket för att erbjuda alternativ för de olika typerna av kunder som kan leta efter någon form av online-skydd. Spelare har leverantören att tacka för NordVPN erbjuder dedikerade servrar som förbättrar hela spelupplevelsen genom att optimera några inställningar här och där, och därmed eliminera möjligheten att du förlorar till din konkurrent på grund av spelfördröjning.

Genom sin dubbla VPN-funktion kan NordVPN verkligen förbättra din säkerhet eftersom din speltrafik överförs via två servrar istället för en. Detta översätter till dubbelkryptering. Det eliminerar helt risken för att din anslutning går ner från attackerna från Man In The Middle. Om du funderar på att testa ut tjänsten kommer du gärna att höra att de erbjuder 3 dagar gratis för att du ska känna saker innan du fattar ett beslut.

  Bästa alternativ för TunnelBear VPN

VyprVPN

VyprVPN är lätt en av de mest innovativa leverantörerna på marknaden idag, och detta utgör en av de största orsakerna till att deras prenumeranter väljer dem att ta hand om sina online-säkerhetsbehov. Med tjänster som Chameleon, som kryper upp OpenVPN-metadata för att göra det ännu svårare att upptäcka även efter djup paketinspektion, är denna leverantör idealisk, särskilt om du vill komma åt servrar och webbplatser baserade i Kina, eftersom det är den enda leverantören som har ett rykte för att tillåta användare via deras stora brandvägg.

Dessutom erbjuder tjänsten också en mycket säker textmeddelandetjänst som kallas Cyphr, där du är säker på att dina texter är skyddade från slutet till slutkryptering och därför inte kan hackas. Om du letar efter en leverantör som kan förnya sig med de föränderliga tiderna är VyprVPN det bästa alternativet.

Hur man ändrar Fortnite Server med VPN?

Följ instruktionerna nedan för att ändra Fortnite-servern du är ansluten till med hjälp av VPN. Du kan också använda dessa steg om din IP-adress har blockerats:

  1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill spela Fortnite på. PC, Mac, Android, iPhone och iPad stöder alla VPN-applikationer. Om du använder en Xbox One eller PS4 måste du installera VPN på din router istället.
  3. Starta VPN-appen och logga in med VPN-kontot du skapade tidigare.
  4. Anslut till en av de listade VPN-servrarna från VPN-appen.
  5. Slutligen, starta Fortnite på din spelenhet.

Samma process som jag har listat ovan hjälper dig att drastiskt minska dina pingtider om du lider av Fortnite-fördröjning.

Slutsats om den bästa VPN för Fortnite

Avid spelare som ännu inte fått en smak av spänningen från Fortnite borde verkligen ge det en bild, och se hur mycket de har saknat. Vi insisterar fortfarande på att en god säkerhetsnivå krävs; särskilt om du ska spela spelet på din persondator. Gör dig själv en tjänst och håll dig utan risk när du är online. få ett VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me