Bästa VPN för Fox Sports Go

Inte många fans kan delta på stora sportevenemang, än mindre se dem, och geografisk plats har något att göra med det. Ett stort antal människor har inte tillgång till strömmande kanaler som Fox Sports Go på grund av var de befinner sig. Fox Sports Go är begränsat till amerikaner som bor i USA. Amerikanska utlandsstationerade i länder som Kanada, Tyskland, Australien, Storbritannien, Mexiko eller Frankrike kan inte titta på Fox Sports Go om de inte använder ett virtuellt privat nätverk. Missa aldrig Major League Baseball eller Super Bowl eller någon av MLB, NHL, NBA, UFC: s stora evenemang när VPN: er kan göra något åt ​​det.


Bästa VPN för Fox Sports Go

Bästa VPN för Fox Sports Go

Bästa VPN för Fox Sports Go – Sammanfattning

Innan vi går in i detalj om vad som gör vissa VPN bättre än andra när det gäller att avblockera sportkanaler, ta en titt på våra bästa VPN för Fox Sports GO:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. Cyberghost

Fox Sports Go Geoblocked Outside USA

“Välkommen till FOX Sports GO International Access!” är det första du ser när du försöker komma åt Fox Sports Go utanför USA. Men vad händer om du inte vill behandlas som en internationell användare? Tänk om du vill ha en amerikansk lokal och medborgares privilegier? Tänk om du vill titta på live-evenemang och on-demand-program utan att behöva nöja dig med de som görs tillgängliga för internationella användare? Sedan inte bosätta dig, gå efter det bredare utbudet av program när du ställer in ditt VPN. Så det VPN du väljer ändrar din IP-adress till en amerikansk. Att ha en amerikansk IP-adress betyder att du är belägen i USA och vi har tidigare nämnt att Fox Sports Go endast är tillgängligt för amerikanska medborgare. Hämta den nu? Nu skulle du fortfarande behöva ett amerikansk kabelabonnemang för att logga in på Fox Sports Go. En VPN hjälper dig bara komma åt kanalen, att betala räkningar är allt på dig.

Hur man avblockerar Fox Sports Go med en VPN?

VPN krypterar din Internet-trafik, vilket betyder att ingen kommer att veta vad du gör. Ingen kommer att kunna se vad du gör online. Du kommer inte att anklagas eller åtalas eller något liknande, att använda ett VPN är helt säkert. Med det kan du också komma åt alla USA-kanaler som NBC Sports, ESPN, Hulu, HBO Go och American Netflix. Följ dessa steg för att ta reda på hur du använder ett VPN:

 1. Välj ett VPN (gå med ExpressVPN).
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen från din VPN-leverantör på din PC, Mac, iPhone, iPad eller Android-enhet.
 3. Anslut till en amerikansk server för att komma åt Fox Sports Go.
 4. Nu kan du titta på live-spel, VM till exempel var du än befinner dig.

Bästa VPN för Fox Sports

Med de många VPN-tjänsteleverantörer som finns tillgängliga på marknaden ger vi dig en lista över de bästa VPN: erna. Se till att kolla in dem i tabellen nedan.

ExpressVPN

ExpressVPN erbjuder fantastiska tjänster som innehåller ett brett utbud av funktioner som säkert inte kommer att göra dig besviken på någon webburfer. Det är lite dyrt, men kom ihåg att du betalar för förstklassiga erbjudanden. Med över 450 servrar spridda över 56 länder är geo-begränsningar inte ett problem. Du kan strömma vad som helst på Fox Sports Go utan att oroa dig för bandbredd eller hastighet. 

BulletVPN

BulletVPN tillhandahåller ett nätverk av servrar i alla delar av världen och strävar efter att ge sina användare det bästa möjliga stödet. Denna VPN handlar om säkerhet och snabbhet. Dessutom får du tillgång till alla dina favoritkanaler och nätverk oavsett var du är i världen. 

NordVPN

NordVPN är säkert den mest populära VPN-leverantören. Det representerar en kombination av ultimat säkerhet, uppmärksamhet på integritet och kundsupport dygnet runt. Det rekommenderas också specialiserade servrar som passar användarnas behov. Plus att ha servrar i 62 länder innebär att NordVPN erbjuder stora hastighetshastigheter för strömning av geobegränsat material.

Cyberghost

Cyberghost erbjuder utmärkta paket till överkomliga priser. För dem som är oroliga för säkerhet använder CyberGhost AES-256-bitkryptering, vilket garanterar att data inte kan brytas eller stulas. Inget mer censurerat eller geobegränsat innehåll eftersom du ansluter till en av CyberGhosts säkra servrar gör att du kan komma åt innehåll från hela världen.

Hur man avblockerar Fox Sports med smart DNS?

Två avblockeringsmetoder är bättre än en. Om en misslyckas kan du alltid vända dig till den andra. Du kan använda ett smart DNS för att få åtkomst till geo-blockerade kanaler som Fox Sports Go från var som helst i världen. Innan du fortsätter skulle du gärna veta att Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad och Android alla är kompatibla med Smart DNS. Om du väljer att följa med den här metoden måste du tänka på följande:

 1. Du måste konfigurera Smart DNS manuellt på din streamingenhet.
 2. Typen av Smart DNS-proxyservice som du använder avgör om den faktiskt stöder avblockering av en viss kanal på en viss strömningsenhet.
 3. Till skillnad från VPN ändras inte din IP-adress när du använder Smart DNS.
 4. Smart DNS: s falloffer för DNS-kapning och transparenta proxyer.
 5. Unlocator är en smart DNS-proxytjänst som stöder avblockering av Fox Sports Go.
 6. Du kan registrera dig för en gratis Smart DNS-rättegång och sedan följa instruktionerna för att konfigurera Unlocator DNS på dina enheter eller router.

Unlocator erbjuder en smart DNS-proxytjänst som låter dig kringgå alla begränsningar och begränsningar för innehåll över hela världen du vill ha åtkomst till. Medan Unlocator inte erbjuder andra protokoll som våra bästa VPN: er (ExpressVPN och NordVPN) gör, blockerar de framgångsrikt nästan allt innehåll.

VPN: er och smarta DNS-proxyer

Fox Sports Go och många andra amerikanska kanaler är bara en VPN-installation eller Smart DNS-proxykonfiguration bort. Ta med all spänningen, spänningen och roliga hela vägen från USA till komforten i ditt eget hem var som helst! Omkoppla geo-begränsningar, se vad du vill när du registrerar dig för en VPN.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map