Bästa VPN för FrostWire

Även med de många konversationer som pågår om lagligheten av fildelning och upphovsrättsprinciper som den kränker, fortsätter miljontals människor över hela världen fortfarande att torrenta sina favoritfilmer, TV-serier och dokumentärer från de tusentals filer som laddas upp varje dag. Detta verkar vara bland de enklaste sätten för de flesta att ta hand om den typ av innehåll de vill ha, och med det mesta tillhandahålls gratis är det mycket svårt att se varför de inte skulle göra det.


Bästa VPN för FrostWire

Bästa VPN för FrostWire

Vad är FrostWire?

För de som inte är riktigt bekanta med fildelning eller torrenting, låt oss börja med de grunderna. En torrent kan beskrivas som en speciell länk som pekar torrentprogramvaran till källan där en specifik fil eller grupp av filer delas så att du kan hämta den. Tänk på det som ett sätt att initiera kommunikation mellan din dator och källan, som sedan följs av överföring av fil (er) som du vill få.

FrostWire är en av de många BitTorrent-klienter som litar på både BitTorrent-nätverket såväl som molnkällor för att söka efter & ladda ner filer till din enhet. När du gör en sökning i FrostWire pratar appen med en mängd olika webbplatser och motorer för att ge dig källor som är mest relevanta för den typ av information du kan leta efter. När du hittar vad du än letade efter laddas det ner till din enhet från olika andra användare som har den exakta filen du letar efter. Detta görs i små bitar, med dina källor antingen märkta som “kamrater” eller “såmaskiner”. Kolleger är användare som bara har en del av filen och såmaskiner som har hela filen. Ju högre antalet användare du har anslutit till, desto snabbare kommer nedladdningen att hända.

Varför du behöver ett VPN med FrostWire

Som nämnts tidigare ger torrenting tillgång till ett så brett utbud av innehåll, och i vissa fall kan en del av det faktiskt distribueras olagligt. Detta utgör en utmaning för de flesta användare eftersom en stor majoritet av människor inte ens är medvetna om lagarna som de bryter när de strömmar upphovsrättsskyddade filer. I vissa länder är torrenting till och med förbjudet och kan leda till ett faktiskt rättsfall för alla som finner utslaget av begränsningen. Om du reser till ett sådant land och du redan är van vid att flöda innehåll när du behöver något, kanske du befinner dig i lite dilemma. Du kan antingen välja att inte strömma, eller leta efter en lösning som kommer att förhindra att deras internetleverantörer spårar upp och blockerar dina aktiviteter.

Om du tittar omkring kommer du förmodligen att upptäcka att inte många tjänster är lika kapabla att säkra din anslutning och dölja din trafik som en VPN är. Förkortat för Virtual Private Network, en VPN-tjänst hjälper till att se till att du kan surfa på Internet utan några bekymmer om någon kanske spionerar på din aktivitet. Din anslutning krypteras och din IP-adress är dold, vilket gör det svårt för någon att avgöra var exakt du kan surfa från. Med sådana åtgärder på plats bör du kunna torrent utan några hinder på ditt sätt eller några hinder som påverkar vad du kan eller inte kan torrent.

Bästa VPN: er för FrostWire

När du väljer vilken VPN-leverantör du vill gå med måste du också se till att din valda tjänst har fullständigt stöd för torrenting eftersom det finns ett antal många leverantörer som inte kan fungera med tjänsten. För att säkerställa att din jämförelse görs mellan leverantörer som faktiskt ger fullt stöd för tjänsten, här är vår lista över VPN-tjänster som vi rekommenderar som de bästa VPN: n för FrostWire.

1. ExpressVPN

ExpressVPN startar vår lista som en av de få leverantörerna som är tillräckligt trovärda för att skydda din surfning och se till att du förblir anonym när du torrent. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har cirka 2000 servrar under dess omfattning. Det är 256 bitars AES-kryptering i militärklass som är tillräckligt för att säkerställa att din trafik förblir helt ospårbar även av din internetleverantör, och detta hjälper dig att undvika alla former av strypning som kan tillämpas mot din anslutning.

ExpressVPN erbjuder sina användare valet att ha upp till tre samtidiga anslutningar och insisterar på att deras användare litar på OpenVPN som valfritt protokoll. Om du är mer bekant med vad du vill ha från din anslutning finns det PPTP, SSTP och L2TP / IPSec som du kan välja mellan. ExpressVPN har också en rad stealth-servrar som du kan ansluta till om landet du befinner dig inte stöder VPN-användning, samt stöd för split tunneling där du kan välja exakt vad du ska kryptera och vad du inte ska . En ExpressVPN-prenumeration ger dig också åtkomst till deras krypterade DNS-servrar med nollkännedom, så du bör inte oroa dig för att hålla din plats dold. Om allt detta låter intressant kan du lära dig mycket mer om tjänsten genom att gå igenom vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

Som leverantör som har varit i branschen sedan 1999 har IPVanish definitivt byggt upp en stark lista med funktioner som gör det till de bästa valen att tänka på när man letar efter skydd online. Tjänsten stöder fullständigt torrent, och detta görs mycket tydligt på deras webbplats. IPVanish är också en av de få tjänster som helt äger sina servrar, och detta sätter dem i full kontroll över vad som händer i deras nätverk.

Tjänsten möjliggör upp till tio samtidiga anslutningar, och detta placerar dem ordentligt ovanpå alla dess andra konkurrenter. Tjänsten tillhandahåller en helt säker och vattentät tjänst tack vare sin 256-bitars AES-industristandardkryptering och erbjuder också ett SOCKS5-webbproxyalternativ för användare som vill ha skydd men inte vill ladda ner VPN-klienten. IPVanish är också ganska välkänt för hastigheten på deras servrar, och detta är bra nyheter, särskilt för alla som tänker spela onlinespel eller strömma videor mycket. För mer information om IPVanish, titta på vår väldefinierade IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är en favorit bland dem som letar efter en mängd olika verktyg för att kryptera deras anslutning. Tjänsten ger kunderna ett så stort utbud av innehåll och ser till att deras anslutning förblir skyddad genom 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten är baserad i Panama, och som ett resultat kan de erbjuda en pålitlig nollloggningspolicy. Användare har möjlighet att ansluta upp till 6 enheter samtidigt och välja mellan OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec som potentiella VPN-protokoll.

Med upp till 4000 servrar i sitt nätverk är en NordVPN-abonnent säker på att ha tillgång till ett brett utbud av webbplatser i olika länder över hela världen oavsett var de kan baseras. NordVPN stöder också Onion via VPN, och detta hjälper användare att hålla sig helt anonyma när de är online. Prenumeranter får också njuta av sin Cybersec-programvara som håller bort alla annonser eller skadlig programvara från dem. Det finns också en SmartPlay-funktion som hjälper till att säkerställa att användare kan dölja sin IP-adress för att arbeta kring geobegränsningar. För att se hur annars NordVPN kan gynna dig, ta dig tid att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för FrostWire

Om du kommer att ladda ner torrenter via FrostWire, är Express VPN, IPVanish och NordVPN bland dina bästa satsningar för en VPN-tjänst som stöder torrenting och garanterar att du håller både skyddad och anonym.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map