Bästa VPN för Google Chrome Browser

Internetanvändares mest populära webbläsare kan mycket behöva ett VPN för att förbättra användarnas onlineupplevelse. När det gäller mångsidighet erbjuder Chrome mycket. Den kontrollerar emellertid inte de begränsningar som påläggs webbplatsen den försöker få åtkomst till eller nivån på online-säkerhet. Det är därför Chrome behöver användas med ett VPN. Som världens mest gynnsamma webbläsare måste Chrome säkerställa online-säkerhet och internetfrihet. Navigera över hela världen med Chrome med hjälp av en av de bästa VPN: n på marknaden. Bland det stora utbudet av potentiella tillägg för Chrome är tillägg från VPN-leverantörer, här är de bästa för Chrome.

Bästa VPN för Chrome – summerad UP

Här är en lista över de bästa VPN: er som kan användas med Google Chrome:

  1. ExpressVPN 
  2. NordVPN 
  3. Privat internetuppkoppling 
  4. SaferVPN 

Varför behöver du ett VPN för Google Chrome

Sekretess och säkerhet är vanligtvis vad Internetanvändare väljer när de är online och vad de är mest bekymrade över. Men med en VPN involverad blir säkerhet och integritet det minsta av dina bekymmer. Genom att använda ett VPN för Chrome kan du surfa på webben anonymt och säkert. Du behöver inte oroa dig för någon internetleverantör eller tredje part som snuppar på dina aktiviteter. Dessutom behöver du inte oroa dig för geobegränsningar längre eftersom en VPN är mer än kapabel att kringgå dem.

Hur man kommer åt Google Chrome med hjälp av ett VPN

Virtuella privata nätverk får alltmer popularitet. De är mjukvara med flera användningsområden, inklusive att skydda och upprätthålla säkerhet. Från företag som vill behålla funktionalitet med sina anställda från hemmet till internetanvändare som vill kringgå geo-blockeringsbegränsningar kan en VPN hjälpa dig att förbättra din onlineupplevelse. All din data och trafik krypteras i den tunneln och omdirigeras via servern du valt. En VPN ansluter din enhet till en av dess servrar. Den fungerar som en tunnel så att du kan utbyta data säkert och anonymt över internet som om du var ansluten direkt till ett privat nätverk. Så här kan du använda ett VPN med webbläsaren:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör som ExpressVPN.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din PC, Mac, Android, iPhone eller iPad. Alternativt kan du använda ExpressVPNs Chrome-tillägg istället.
  3. Starta VPN-appen och anslut till en VPN-server inifrån.
  4. Slutligen surfa på webben fritt och anonymt.

Bästa VPN för Google Chrome

Om du är ute på marknaden och letar efter en pålitlig och säker VPN som kommer att hålla dina Chrome-sessioner säkra, kommer listan som vi har gjort för dig nedan definitivt att ha svaret på vad du letar efter. Här är några av de bästa VPN: n för webbläsaren:

ExpressVPN

En av marknadens bästa premium-VPN-tjänsteleverantörer är ExpressVPN. Denna leverantör stöder OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP, inkluderar obegränsad hastighet och bandbredd. ExpressVPN har servrar i 94 länder och tillåter upp till tre samtidiga anslutningar. Den levererar konsekvent på programvaran och dess Chrome-förlängning är inget undantag. ExpressVPN är en fullständig leverantör som erbjuder förhindrande av DNS-läckor och en dödsbrytare och användarvänliga appar. Tänk på att du inte kan använda ExpressVPN-webbläsarförlängningen utan att ha rätt ExpressVPN-skrivbordsapp installerad. Denna leverantör följer en strikt ingen loggningspolicy och kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Mer om denna leverantör i detta ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN är de säkraste VPN: n som finns. Denna leverantör har en dubbel VPN-funktion, vilket innebär att den krypterar användarnas data två gånger. NordVPN erbjuder inte ett gratis Chrome-tillägg, så du måste skapa ett konto hos leverantören. Några av fördelarna här inkluderar företagets CyberSec-funktion, som är utformad för att blockera annonser och förhindra att du får åtkomst till skadade webbplatser med skadlig programvara, vilket gör din surfning lite säkrare. Dessutom är tillägget också lätt och användarvänligt. NordVPN har över 4 850 servrar över hela världen. Precis som ExpressVPN följer den en “no logs” sekretesspolicy. Tjänsteleverantören erbjuder en tre-dagars gratis provperiod men den är dold på webbplatsen och kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Läs hela granskning på NordVPN här.

PIA

PIA har gjort sitt namn på marknaden som en av de mest pålitliga VPN: erna. Dess Chrome-förlängning är inget undantag. Även om dess förlängning är mer en proxy, är dess fokus på fullständig sekretess för din webbläsare. Du behöver inte ens PIA: s desktopklient köras. Dessutom kan tillägget helt fungera separat. PIA är en av de mest prisvärda VPN: n där ute. Den har över 3 200 servrar och följer en verklig nollloggningspolicy. Det är dock inte den bästa leverantören när det gäller att spärra innehållet. Med PIA får du en 7-dagars återbetalningsgaranti. För mer information om privat internetåtkomst, se till att du kolla in det här recension.

Bästa VPN för Chrome

För att skydda din integritet när du surfar på webben och för att kringgå censur eller geobegränsningar behöver du ett VPN. Starka krypteringar är nödvändiga för att upprätthålla säkerheten när du surfar genom Chrome. Prestandanivåer är avgörande, särskilt om du använder Chrome för att få åtkomst till geobegränsade strömningstjänster. Av dessa uppenbara skäl behövs en VPN för Chrome, och vi har försett dig med de bästa. Vilken tror du skulle fungera bäst med den här webbläsaren? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me