Bästa VPN för Google Fiber

Trots att Google Fiber tillkännagavs under 2010, var det bara nyligen som användare i USA började få en känsla av sökgigantens bredbandstjänst. Från och med nu är det bara USA-baserade användare som kan ansöka om en anslutning. Detta är bara om de är bosatta i en av de 19 staterna att bredbandsinfrastrukturen har planerats. Givetvis tar Google kanske lite längre tid än de flesta av oss hade förväntat oss. Löfte är dock att tjänsterna inte riktigt matchas av någon annan. Google lovar hastigheter på upp till 930 Mbps med noll datakapslar, superkraftigt WiFi och riktigt snabba nedladdningar och hastigheter.

Bästa VPN för Google Fiber

Bästa VPN för Google Fiber

Är Google Fiber Safe att använda?

Med de många händelserna där ISP: er stryker användaranslutningarna kan vi bara spekulera i om Google Fiber verkligen kommer att erbjuda den typen av snabbhet till sina användare. De få som har haft en chans att använda tjänsten har egentligen inte mycket att klaga på. Några av de problem som har uppkommit inkluderar geolokaliseringsfel och den långsamma takt som tjänsten läggs ut på. Om du råkar bo utanför de 19 staterna att tjänsten för närvarande är tillgänglig, kanske du måste vänta lite längre för att njuta av gigabit-Internethastigheter.

För dem som redan har anslutits finns det risken att Google bara har kommit ett steg närmare att veta exakt vad du gör på Internet. Om du tänker på det känner Google förmodligen din plats, hjälper dig att hantera dina e-postmeddelanden och kanske hålla reda på vad du söker efter när du är online. Om du använder en Android-baserad enhet och du har loggat in via ditt Gmail-konto finns det antagligen en registrering av din aktivitet på din enhet. Det här är bara några exempel från det stora utbudet av Googles tjänster som du antagligen använder dag för dag. Detta kan kännas som en enorm invasion av privatlivet; särskilt om du tenderar att göra mycket känsligt arbete online.

Hur du återställer din online sekretess?

För användare som redan är prenumererade på Google Fiber-tjänsten bör en VPN hjälpa till att återställa en känsla av integritet. Om du inte känner till tekniken är ett virtuellt privat nätverk i princip ett nätverk av servrar som distribueras på olika platser runt om i världen. Genom att dirigera din Internet-anslutning via dessa servrar kan du kryptera din Internet-anslutning; vilket gör det svårt för alla externa parter att ta reda på vad du har upp till online.

Att använda en VPN hjälper dig också att skydda din anslutning från att bli hackad av externa parter. Det gör det till och med bekvämare att ansluta till offentliga nätverk när du inte har åtkomst till din Google Fiber-anslutning. Genom att prenumerera på ett VPN kan du också dölja och ändra din anslutning. Detta i sin tur gör det möjligt att få åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler. Det betyder att du kan komma åt utländska kanaler direkt hemifrån eftersom en VPN hjälper dig att ta dig runt deras geo-block.

Att hitta rätt VPN-tjänst att prenumerera på kan ibland vara ett hinder; särskilt om du aldrig riktigt har hört talas om VPN: n tidigare. 

Bästa VPN: er för Google Fiber

För att hjälpa dig lösa problemet har vi satt upp en kort lista över leverantörer som erbjuder den bästa typen av tjänster. Här är vår lista över de bästa VPN: n för Google Fiber.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de tjänster som levererar vad det lovar, utan att ta några genvägar eller kompromissa. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna. Det har en imponerande täckning på cirka 2000 servrar i sitt nätverk. Tjänsten använder 256 bitars AES-kryptering för att skydda sina användare. ExpressVPN erbjuder också ett antal stealth-servrar som du kan ansluta till om du är baserad i ett mycket censurerat område. Det gör det möjligt för upp till tre enheter att dra nytta av kryptering samtidigt.

ExpressVPN fungerar också ganska bra med Tor för ökad anonymitet. Det erbjuder split tunneling som en premiumfunktion som låter dig välja vilken del av dina data som ska krypteras. En prenumeration på tjänsten inkluderar också en automatisk Internet Killswitch. ExpressVPN lovar också att inga loggar kommer att hållas från din surfning. Dessutom stöder det OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 som VPN-protokoll du kan välja mellan. Om du vill veta mer om tjänsten kan du hitta lite tid att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish är en annan toppnivå-tjänst som erbjuder det bästa inom online-säkerhet och anonymitet. Tjänsten är beroende av dess förmåga att få din IP-adress att försvinna. Dess nätverk med 1500 servrar tillåter dig att göra detta genom att tillhandahålla upp till 40 000 IP: er att ansluta till. Tjänsten är också en av de bästa att lita på om du hoppas att torrentera mycket. Det möjliggör anonyma P2P-anslutningar, såväl som obegränsad filöverföring för dessa specifika användare.

IPVanish är också en av de översta tjänsterna som gör det möjligt för deras användare att strömma i HD och dölja deras plats utan att det rädslar för dem. Att använda IPVanish innebär att du har obegränsad bandbredd såväl som obegränsade alternativ för serverväxling. Tjänsten har också en välmonterad VPN-klient som fungerar på Android, iOS, Linux eller Windows. IPVanish har också en av de största kapaciteterna för samtidiga anslutningar, eftersom den kan stödja upp till 10 flera enheter, allt under ett konto. Detta betyder att alla 10 enheter som alla drar nytta av 256 bitars AES-kryptering. För mer information om hur bra en VPN-tjänst IPVanish är, titta på vår IPVanish Review.  

3. NordVPN

NordVPN är den tredje leverantören vi kommer att titta på i den här recensionen. Tjänsten har en nätverkstäckning som sträcker sig över 4000 servrar i mer än 60 länder. NordVPN verkar från sitt huvudkontor i Panama. Detta beror på att regionen inte omfattas av någon form av datareglering. Tjänsten erbjuder också 256 bitars AES-kryptering och kan sprida den ut genom stöd för upp till 6 enheter. NordVPN är också välkänt för sitt Double VPN-krypteringsprotokoll där användardata dirigeras genom två servrar istället för en; följaktligen fördubbling av krypteringsnivån.

NordVPN tillåter också användare att välja en dedikerad IP-adress och är också helt kompatibel med Tor för ökad anonymitet. Tjänsten ger också användare möjlighet att välja vilka servrar de ska ansluta till; baserat på vilken typ av arbete de vill göra. Det finns servrar som är specialiserade på onlinespel, HD-strömning, torrenting samt massa nedladdningar. Tjänsten erbjuder också specialiserat DNS-läckskydd. Användare kan också ha webbläsarutvidgningar för dem som föredrar lättviktigt skydd, samt en SmartPlay-funktion som låter dig kringgå geo-begränsningarna som dina favoritströmningssidor sätter upp. Det finns mycket mer du kan lära dig om den här tjänsten. Du kan göra det genom att titta igenom vår välmonterade NordVPN Review.

Slutsats om bästa VPN för Google Fiber

ExpressVPN, IPVanish och NordVPN är alla inställda på att leverera den bästa typen av upplevelser för alla användare som letar efter det bästa inom online-skydd. De tre leverantörerna är bland de bästa av de bästa. De har alla garantier som du kan använda för att testa deras tjänst innan du prenumererar. Om du har några frågor om vår granskning är du välkommen att lägga till dina frågor eller kommentarer i avsnittet nedan. Vi svarar gärna.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me