Bästa VPN för Grekland

Om du ägnade tillräckligt mycket uppmärksamhet i din historikklass, borde du veta att Grekland råkade vara den moderna demokratins födelseplats. Deras beslut fattades med ett betydande engagemang av allmänheten. Tack vare framgången som detta resulterade i lånade etablerade länder kraftigt av dem när de försökte bygga sina egna regeringsstrukturer. Landet är också känt för sin grekiska mytologi, som av deras forntida folk betraktades som deras helt egna religion, och som starkt påverkade deras ritualer och praxis. Dessa bidrag till världshistorien gör den europeiska nationen till en nödvändig mellanlandning för alla som vill lära sig och föreställa sig hur det utvecklade livet var för hundratals år sedan f.Kr..

Bästa grekiska VPN-granskning

Bästa VPN för Grekland

Bästa grekiska VPN summerade

Här är de bästa 6 VPN för grekiska enligt de olika testerna vi utförde:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Cyberghost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

Internet i Grekland

När du gör researrangemang till landet måste du ta hänsyn till ett brett spektrum av saker. Du måste också tänka på hur du kommer att ansluta till Internet. Om du naturligtvis inte planerar att förbli offline hela ditt besök, är Internet-anslutning en av de få saker du kommer att behöva läsa i förväg innan du landar i landet. Beroende på vilket hotell du kommer att checka in kommer kvaliteten på din anslutning medan den bestäms av styrkan i deras Wi-Fi-nätverk.

Anslut dig till ett låghastighetsnätverk så att du blir irriterad då och då som en följd av hur lång tid det tar att ladda en sida eller till och med de begränsningar som hotellet kan ha på de webbplatser du kan eller inte kan besök. Om du inte visste det, övervakar ett stort antal hotell noga vad som händer inom deras nätverk. Detta gör att de kan sätta in begränsningar som begränsar din användning, så att de justerar saker som bandbredden du använder så snart du registrerar dig med deras tjänst.

Med en begränsad tjänst och nätverksadministratörer som kan övervaka vad du gör upp online är din integritet inte så garanterad som du kanske hoppats på att det skulle bli. Lyckligtvis är detta något du kan fixa och du kan göra det genom att prenumerera på en topp VPN-tjänst.

Med hjälp av en VPN-tjänst i Grekland

Att använda ett VPN i Grekland betyder att prenumerera på en tjänst som låter dig surfa på Internet utan några begränsningar för din användning. En VPN hjälper dig att uppnå detta genom att täcka din anslutning genom kryptering. Så här görs. När du ansluter till en trovärdig leverantör överförs din trafik via deras servrar istället för dina Internetleverantörer. Deras servrar innehåller en krypteringsnivå som gör att de kan dölja din surfhistorik, såväl som ursprunget till din anslutning. På det här sättet kan din Internetleverantör inte spåra vad du gör, och din faktiska plats kommer också att döljas och ersättas med platsen för servrarna du har anslutit till.

När din nya virtuella plats nu är där din server är baserad, har du då tillgång till ett brett utbud av geobegränsade webbplatser som vanligtvis inte hade gjort det möjligt för dig att se deras webbplats om du loggar in på webbplatsen från en svartlistad plats. Dessa två fördelar gör det värt att prenumerera på en trovärdig tjänst, men efter att ha fattat beslutet blir problemet nu vilken tjänst prenumererar du på.

Att välja den bästa VPN för Grekland

Att leta efter online-skydd som du kan lita på kan ibland vara en mycket ansträngande övning, särskilt om du aldrig har haft möjlighet att granska VPN-leverantörer tidigare. Lyckligtvis har vi din rygg och vi tittar på ett antal topprankade tjänster som du kan räkna med för att erbjuda bästa service i klassen och det bästa priset för dina pengar. Låt oss börja.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de leverantörerna som är nästan bra på allt, och det ger dem en stor fördel över många andra leverantörer som du troligen kommer att stöta på på Internet. Deras är en kundcentrerad tjänst, och detta är en av pelarna som till och med har gjort det möjligt för dem att vinna ett stort antal VPN-priser, samt inspirera kundlojalitet. Deras nätverk består av cirka 2000 servrar, som alla möjliggör supersnabb surfning och tillförlitlig säkerhet genom deras 256-bitars AES-kryptering.

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna, vilket betyder att deras noll-loggningspolicy kan lita på att du inte lagrar dina surfinformation. Tjänsten möjliggör också obegränsad webbläsarbyte samt en obegränsad bandbredd. Användare som hoppas få åtkomst till webbplatser i regioner som Kina kommer gärna att höra att ExpressVPN också har Stealth-servrar, som döljer det faktum att du använder en VPN-tjänst och ger tillgång till deras mycket geo-begränsade webbplatser. ExpressVPN-tjänsten stöder upp till tre samtidiga anslutningar och erbjuder alla de fyra (OpenVPN, PPTP, IPSec och L2TP) VPN-protokollen för sina användare att välja vad de vill använda. Prenumerationsavgifterna för denna leverantör är inte billiga, så det vore bättre om du testade deras 30-dagars pengarna tillbaka garantitjänst för att se om det är värt det.

2. NordVPN

NordVPN är en annan leverantör som du aldrig kan gå fel med eftersom deras nätverk med över 4000 servrar spridda över hela världen kommer du att garanteras obegränsad åtkomst till alla webbplatser du vill besöka. Deras tjänst är relativt avancerad än de flesta, med ytterligare funktioner som deras CyberSec-programvara som kan blockera oönskade annonser och skadlig programvara. Deras stora servernätverk låter dig också välja vilken server du ska ansluta till baserat på vad du gör online. De erbjuder specialiserade servrar som fungerar bäst när de utför en specifik funktion. Du har ett bra utbud av specifika servrar att välja mellan om du hoppas spendera din tid på att strömma i HD, strömma, ladda ner stora filer eller ens spela onlinespel.

NordVPN rankas högt uppe bland de leverantörer som erbjuder den högsta mängden samtidiga anslutningar, vilket ger upp till 6 enheter för alla anslutningar samtidigt. Leverantören är också fri från kopplingen i all dataregleringspolicy, med tillstånd att vara baserad i Panama. NordVPN erbjuder också DNS-läckageskydd och en automatisk Internet-kill-switch som båda är bra för varaktigt skydd när du surfar online. Till skillnad från de flesta toppleverantörer tillåter NordVPN användare att testa sin tjänst genom en 3-dagars gratis provperiod och sedan bestämma sig för att prenumerera eller inte.

3. CyberGhost VPN

När vi stänger vår lista har vi CyberGhost VPN, en tjänst som inte många är medvetna om att de helt äger alla sina servrar. Detta ger dem en betydande fördel jämfört med de flesta andra leverantörer, genom att de inte behöver konsultera med andra företag från tredje part om något problem någonsin kommer upp från deras nätverk. Cyberghost VPN kan också stödja upp till 7 samtidiga anslutningar. Detta gör dem till en av få tjänster som erbjuder lika många anslutningar under ett konto.

CyberGhost VPN har sitt huvudkontor i Rumänien, och detta placerar dem ett stort avstånd från alla territorier där databegränsande policy verkställs. Deras bekväma läge innebär också att de kan garantera att ingen av dess kunders surfhistorik är inspelad. Säkerheten som erbjuds är också standard, och genom att säkerställa 256-bitars AES-kryptering säkerställer tjänsten att alla abonnerade behåller en säker anslutning. CyberGhost VPN-appen gör det också möjligt för användare som använder Android, Linux, Windows, iOS eller Mac OS-baserade appar att ansluta och enkelt skapa en säker serverlänk. För att lära dig mer om den här tjänsten rekommenderar vi att du utnyttjar deras 30-dagars återbetalningsgaranti-erbjudande.

Slutsats om den bästa VPN för Grekland

Det finns ingen annan säkrare satsning som garanterar den skyddsnivå och internetfrihet du har när du ansluter till en pålitlig VPN-tjänst. Vi har just granskat tre av de bästa VPN: n för Grekland, och med det vi hoppas att du har hämtat, bör du kunna hålla dig säker med någon av de leverantörer som vi har gått igenom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me