Bästa VPN för H1Z1

Gör dig redo att komma in i en post-apokalyptisk värld som har angripits av zombies och överskridits av överlevande sedan H1Z1-virusutbrottet. Spelet som har laddats ner av 1,5 miljoner spelare under det första dygnet öppnade uppmärksamheten hos ytterligare 3 miljoner användare, vilket sammanlagde 4,5 miljoner spelare tre dagar sedan det släpptes. Inte för illa för ett spel med ett återkommande zombie dödande / överlevnad tema. Den körs på den mäktiga imponerande Forgelight-motorn och replikerar det verkliga livet i videospelform. H1Z1 är ett gratis-att-spela, multiplayer-strids royale-spel som förväntas skapa en hel del surr i videospelsvärlden. För att det ska hända måste varje spelare spela. För dem som inte har H1Z1 eller vill ha snabbare spelhastigheter eller en större pool av spelare, anses det att registrera sig för ett virtuellt privat nätverk för att spela på en PC eller PS4 som den perfekta lösningen.


Bästa VPN för H1Z1

Bästa VPN för H1Z1

Minska H1Z1-lagging med en VPN

H1Z1s officiella Twitter-konto tweetade “[PS4 Open Beta] Som ett TACK TILL alla 4,5 miljoner av er som har anslutit oss sedan Open Beta-lanseringen har vi tappat Blue Barbed Hellfire 4-6 direkt i ditt lager! ”  Spelet genomgick speluppdateringar och bugfixar vilket gör det roligare. Som spelare kan ingenting vara värre än att vara mitt i en attack och sedan kopplas in innan karaktären kan göra det första steget. Det är så stammande eller släpande under ett spel som kryssar av för alla spelare. En lösning på detta kan vara lite tuff på plånboken. Du kan byta din Internetleverantör med ökad bandbredd för att få slut på avmattningen eller minskad lyhördhet i spelet. Ett annat alternativ skulle vara att registrera sig för ett VPN.

Varför skulle du behöva en VPN för H1Z1?

En VPN ger dig en ny IP-adress när du är ansluten till en server i ett annat land där H1Z1 är tillgänglig (det vill säga om du stod inför geobegränsningar). Den specifika förändringen i IP anonymiserar din identitet och ger dig tillgång till H1Z1. Detta görs säkert eftersom dina data omdirigeras till ett privat nätverk med starka krypteringar. Att ha ett VPN ger dig också möjlighet att kontrollera hastigheten genom att växla igenom de många servrar som erbjuds av VPN som du har valt och valt den snabbaste.  

DEN BÄSTA VPNEN FÖR H1Z1

Här på VPN.guru vet vi att det är ett tufft samtal att välja mellan VPN-tjänster. Många av dem erbjuder utmärkta tjänster och erbjuder fantastiska erbjudanden, men vi är här för att hjälpa dig att välja rätt. Här är en beskrivning av VPN: n som vi har testat och tycker är bäst för H1Z1.

EXPRESSVPN – Vår personliga favorit

ExpressVPN toppar vår lista som de starkaste och mest populära VPN-tjänsterna när det gäller kvalitetstjänster och total prestanda. Deras användare kommer aldrig att behöva uppleva ett bromsat spel någonsin igen. Spelare kan spela igenom hela dagen tack vare ExpressVPNs obegränsade bandbredd och supersnabba hastigheter.

NORDVPN

NordVPN erbjuder dedikerade servrar som tar hela spelupplevelsen till en ny nivå. Genom optimering av ett par inställningar kan fördröjningar inte upptäckas med NordVPN. Denna tjänsteleverantör har din rygg, bokstavligen! NordVPN: s dubbla kryptering spelar en roll för att ge spelaren den säkerhet som krävs för trafiköverföring.

VyprVPN

Chameleon-funktionen är VyprVPN s starkaste försäljningsstället. Denna tjänsteleverantör är perfekt för åtkomst till innehåll som finns där höga restriktioner implementeras. Med VyprVPn är du helt skyddad och kan inte hackas. Även om dess loggpolicy kan ge vissa spelare paus, är VyprVPN fortfarande en av de bättre utövarna.

Hur man ändrar H1Z1-server med VPN?

Följ instruktionerna nedan för att ändra H1Z1-servern du är ansluten till med hjälp av en VPN. Du kan följa dessa steg om din IP-adress är blockerad:

1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör (vi rekommenderar ExpressVPN).

 1.  Ladda ner och installera VPN på din router om du använder antingen PS4 eller PC.
 2.  Starta VPN-appen och logga in med VPN-kontot du skapade tidigare.
 3.  Anslut till en av de många VPN-servrar som erbjuds.
 4.  Slutligen är det dags att döda några zombies.

Spela H1Z1 med en VPN

Spelet HIZ1 verkar lovande, och antalet spelare som det hittills dragit till sig på kort tid vittnar om dess potential. Ingen optimering kan hjälpa dig om ditt system inte bara är upp till uppgiften. Glöm hårdvaruuppgradering och ändra din Internetleverantör, prenumerera på ett VPN är ett mycket bättre alternativ av alla skäl som vi har nämnt ovan. Skaffa ett VPN för att stanna i spelet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map