Bästa VPN för HBO GO – 2020-granskning

Vad är bästa HBO GO VPN 2020? HBO GO är en online streaming-kanal som bara erbjuder video-on-demand i USA. HBO-utställningar som Game of Thrones, Silicon Valley och Sopranos är alla geo-blockerad. För användare som vill titta på HBO GO utanför USA, är det möjligt att kringgå dessa geografiska begränsningar och få tillgång till HBO GO oavsett var du är. Detta sker genom användning av en VPN. Läs vidare för att lära dig mer om bästa VPN för HBO Go.


Bästa HBO GO VPN

Bästa HBO GO VPN

Bästa VPN för HBO Go – innehåll

 • Sammanfattning
 • HBO Go Location-fel
 • VPN för att avblockera HBO Go
 • Lista över bästa VPN: er
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Smart DNS Proxy-alternativ
 • Bästa HBO Go VPN

Sammanfattning

Nedan är en snabb översikt över de bästa VPN-skivor du kan använda med HBO Go.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

HBO Go Location-fel

Om du försöker se HBO gå utanför USA, får du följande geofel. “För att få tillgång till HBO GO måste du vara bosatt i de femtio staterna i Amerikas förenta stater.” Till kringgå den regionala begränsningen, använda en VPN-tjänst som faktiskt stöder avblockera amerikanska kanaler som HBO GO, Netflix, HBO Now, Showtime och Amazon Prime utomlands.

VPN för att avblockera HBO Go

När du väljer en VPN, billigare betyder inte nödvändigtvis bättre. Det finns ett brett utbud av gratis VPN på Internet som lovar många funktioner när de laddas ner men sällan lever de upp till kundens förväntningar. Jag borde veta eftersom jag har genomfört olika tester med både gratis och betalade leverantörer. I alla mina tester, ExpressVPN visat sig vara bästa HBO GO VPN. Här är varför.

 • Kundtjänst dygnet runt garanterar att du har garanterat tillgång till hjälp i fall av problem
 • Enkel att använda programvara är tillgänglig för enheter som körs på Windows, iOS, Linux, och Android.
 • Med ExpressVPN, alla dina trafik är krypterad. Bläddra på webben privat utan att behöva oroa dig för att övervakas.
 • Du kommer också till avblockera amerikanska Netflix med ExpressVPN.

Det viktigaste är dock det faktum att ExpressVPN fungerar faktiskt med HBO GO eller HBO Now. Det betyder att du kan använda ExpressVPN: s amerikanska VPN-servrar till titta på HBO GO i Storbritannien, Australien, Kanada, Tyskland, eller någon annanstans utomlands. Förutom ExpressVPN, här är andra bra VPN-leverantörer som du kan tänka på avblockera HBO GO utanför USA.

Lista för bästa VPN: er

HBO Go är ett bra sätt för streamers att titta på alla sina favoritfilmer och TV-program. Men om de så råkar resa utanför USA, kan det vara ett problem att komma åt HBO Go. Men med en ordentlig och pålitlig VPN-tjänsteleverantör som kan fixas. Inte alla VPN kan leverera det de skryter av. Många misslyckas med att spärra strömningstjänster så stora som HBO Go, och av den anledningen är vi här för att lägga på dig det bästa av det bästa.

ExpressVPN

ExpressVPN driver ett stort nätverk av servrar på många platser i USA ensam och i 94 länder världen över. Du kan verkligen inte gå fel med den här tjänsteleverantören. Dess hastigheter är snabba och säkerheten är stealth. Företaget håller inga loggar över dina onlineaktiviteter eller IP-adress. Kundtjänst är tillgängligt dygnet runt, så om HBO har blockerat en server kan du få hjälp på plats. ExpressVPN kan inte bara blockera HBO Go, utan det fungerar också med USA: s Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Amazon Prime Video. Läs vår fullständiga ExpressVPN-recension här.

NordVPN

Om du vill fånga de senaste programmen på HBO Go oavsett vart du går, NordVPN har fått dig täckt. Du kan få livechatsupport eller bara kolla företagets webbplats för att ta reda på vilka servrar som fungerar bäst för en specifik strömningstjänst. Det kör över 700 servrar i USA bara. NordVPN kan också avblockera Netflix, Hulu och BBC iPlayer bland andra. Denna leverantör har en verklig nollloggarpolicy och använder kryptering av militär kvalitet. Läs hela recension här.

BulletVPN

BulletVPN tillhandahåller ett nätverk av servrar i alla delar av världen. Detta är en VPN som handlar om säkerhet och snabbhet. Företaget använder sig av industristandard krypteringsprotokoll för att säkerställa användarnas säkerhet och integritet. Hastighet är avgörande. BulletVPN ser till att servrarna inte är överbelastade och använder högkvalitativa transportlinjer för att ge högsta möjliga hastighet. Med BulletVPN kan du säkert komma åt alla globala geografiska platser med de snabbaste hastigheterna. Läs mer om BulletVPN-recensionen här.

Surfshark

Surfshark är en säker, privat tjänst för dig som vill strömma, strömma eller nästan vad som helst. Även om Surfshark är en ny leverantör på marknaden genererar den lite surr. Från stora avblockeringsfunktioner till förstklassig kundservice kan denna leverantör faktiskt visa sig vara ganska konkurrenten. Det erbjuder snabba och pålitliga tjänster. Dessutom tar det integritet och säkerhet på allvar. Dessutom är Surfshark bra när det gäller att blockera populära streamingwebbplatser som Netflix, Hulu och BBC iPlayer. Läs mer om Surfshark i denna översyn.

Smart DNS Proxy-alternativ

EN Smart DNS Proxy tillåter användare att förbikoppla geo-block och strömma kanaler som inte är tillgängliga i vissa regioner. Den utför samma funktion som en VPN, men på något annorlunda sätt:

 • Till skillnad från VPN ändrar inte Smart DNS din IP-adress.
 • Med smart DNS kan din ISP fortfarande enkelt spåra din onlineaktivitet. Det beror på att din trafik inte är krypterad.
 • Smart DNS är kompatibel med alla dina strömningsenheter. Du kommer att kunna titta på HBO GO på Android, Apple TV, PS3 / PS4, iPhone, iPad, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox och Chromecast.
 • Smart DNS-proxy fungerar inte för dig om din Internet-leverantör gäller Transparenta fullmakter eller DNS-kapning.

Om Smart DNS låter som det rätta alternativet för dig, använd Unlocator till titta på HBO GO utomlands. Deras 7-dagars kostnadsfria testperiod låter dig kringgå geografiska begränsningar riskfria under en vecka.

Bästa HBO Go VPN

För att undvika händelser där du slutligen får en tjänst som inte uppfyller dina förväntningar, ska du alltid se till att det antingen finns en återbetalningspolicy eller en gratis provperiod som erbjuds av tjänsteleverantören du vill registrera dig med. Så är fallet för båda ExpressVPN och Unlocator. Du kan använda endera tjänsten till avblockera HBO GO utanför USA.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map