Bästa VPN för Hisense Smart TV

När du är ute efter en ny tv är det troligt att du kommer att stöta på märken du aldrig har hört talas om förut. Hisense är ett av dessa märken. Det kinesiska företaget är statligt ägt och har sett stora tillväxtföretag under de senaste åren med sina kylskåp, tvättmaskiner och elektronik. Hisense Smart TV var en av de produkter som träffade marknaden på ett stort sätt. I princip är panelerna som används i sina TV-apparater anständiga. De erbjuder fina skarpa bilder, anständiga svarta nivåer och färgbalans. Även om det kanske inte är centrum för attraktion runt huset, med de pengar du sparat, skulle du vara nöjd med dess 4K-innehåll.

Bästa VPN för Hisense Smart TV

Bästa VPN för Hisense Smart TV

Smarta TV-apparater är den nya trenden

Smarta TV-apparater ger dig all underhållning du kan begära på ett ställe. Om det inte fungerar den funktionen så väl, tänk om TV: ns smarthet. För underhållning behöver du alla strömningstjänster på din Hisense TV, som i sin tur kommer att behöva en VPN för att avblockera. Det är om du så är i ett land där dessa strömningstjänster är blockerade. Frågan som står är hur installerar vi ett VPN på Hisense TV och vilken är bäst? Det faktum att Hisens operativsystem VIDAA inte är kompatibelt med VPN måste du ta hänsyn till de lösningar som vi har presenterat för dig nedan.

Är Hisense Smart TV-apparater kompatibla med VPN: er?

Svaret är nej. Hisense Smart TV är inte kompatibel med VPN, vilket innebär att du inte direkt kan installera en på den. Men det finns en väg runt detta, och det innebär en smart DNS-proxy. En smart DNS är ett annat verktyg som du kan använda för att kringgå regionala begränsningar och avblockera strömningskanaler från hela världen. Till skillnad från en VPN krypterar inte din Smart DNS din trafik eller ersätter din IP-adress. Att inte få dina data krypterade kan säkerställa snabbare hastigheter men lägre säkerhet sänks. Om du är på staketet för vilken leverantör du bör prenumerera på rekommenderar vi att du väljer en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder ett smart DNS-alternativ. Genom det kommer du att få det bästa av båda världarna. Om du gillade det alternativet kanske du vill kolla in ExpressVPN. Du kan också bara spara dig själv några besvär och bara prenumerera på en smart DNS-proxyleverantör som Unlocator.

Hur man installerar smart DNS på Hisense Smart TV – VPN-alternativ

Så här kan du konfigurera Smart DNS på din Hisense Smart TV.

  1. Klicka först på knappen “Inställningar” på din Hisense-fjärrkontroll.
  2. Gå över till ‘Nätverk’ och välj WiFi eller Ethernet beroende på vilken typ av nätverksanslutning du för närvarande använder.
  3. Välj sedan “Avancerade inställningar” -> ‘Justera’.
  4. Välj nu “IP-inställningar”.
  5. Rulla ner till ‘DNS’ och ange den DNS-serveradress som din VPN eller Smart DNS-proxyservice har försett dig med.
  6. Slutligen klickar du på ‘OK.

Hur man ändrar Hisense Smart TV-region eller land?

Det är viktigt att du byter din Hisens TV-region så att du kan installera alla typer av appar från hela världen. Tänk på att din Hisense TV kan vara regionlåst. Det betyder att du bara kan välja att byta plats till en vald lista över länder. Så här kan du ändra din Hisense Smart TV-region:

  1. Välj först “Inställningar”.
  2. Gå över till ‘System’.
  3. Välj nu “Plats”.
  4. Välj land du vill växla din Hisense TV-region till och du är klar.

Hur man aktiverar en VPN på Hisense Smart TV via router

Så du valde ett VPN. Gissa att du är en säkerhetsmedveten Internetanvändare då. Det här leder oss till den första lösningen, och det innebär en router. En VPN-kompatibel router. Vad du behöver göra är att ställa in VPN-anslutningen på din router så att alla enheter som är anslutna till den routern, inklusive din Hisense TV skulle dela sin VPN-anslutning. Kolla den här guiden för att lära sig mer om VPN-kompatibla routrar. Tänk på att installation av en VPN på en router kräver viss teknisk kunskap, vilket inte gör det till den enklaste metoden för alla. Fördelarna är dock många!

Hur man aktiverar en VPN på Hisense Smart TV via nätverksanslutningsdelning

Ett annat sätt du kan få en VPN installerad på din Hisense TV är genom att ställa in en VPN-anslutning på din Windows PC / Mac och senare dela datorns internetanslutning med din Hisense Smart TV. På så sätt får din Hisense TV från PC eller Mac en VPN-anslutning. Den här metoden är inte heller en promenad i parken, men den är hanterbar och fungerar som en rimlig lösning för alla som letar efter sätt att installera ett VPN på sin Hisense TV.

Bästa VPN för Hisense TV – 3 val

Om du letar efter en VPN-tjänsteleverantör att använda med din Hisense TV är det bättre om de erbjuder en smart DNS-funktion. En smart DNS kan direkt installeras på Hisense Smart TV onödigt av tekniska komplikationer. När du har installerat kan du få tillgång till olika streamingtjänster på din Hisense TV.

De enda två VPN som erbjuder ett smart DNS-alternativ är ExpressVPN och BulletVPN. Båda är ansedda tjänsteleverantörer som erbjuder sina kunder 30-dagars återbetalning innan de gör några åtaganden. Nu om du var mindre medveten om din säkerhet och har noll tålamod för teknik, gå vidare till Unlocator. Detta är en smart DNS-proxy som erbjuder en 14-dagars återbetalningspolicy. Det är en tjänst du kan registrera dig för utan kreditkort.

Bästa VPN för Hisense TV-slutliga tankar

Att installera ett VPN på din Hisense Smart TV är ansträngande, men inte omöjligt. Om du vill ha den enkla vägen, gå bara med alternativet Smart DNS. Din Hisense TV är ett bra sätt där du kan ha allt inom några klick på fjärrkontrollen. Tänk bara på alla program och filmer du kan få på en plats tack vare din VPN. Med en VPN: s senaste teknik kan du surfa på webben privat och strömma video från Amazon Prime eller Hulu Plus.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me